Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Opet se on moze povratiti. Neka odradi jednu dobru sezonu i moze ostvariti korektan transfer dalje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moze naravno, nije ovo ni najgora liga na svijetu. A nije ni njemu najgora opcija, cak jedna od boljih uzimajuci u obzir gdje je igrao po posudbama.
Zeljeznicar je ipak ekipa iz gornjeg dijela tabele i cilj je da se nesto osvoji, dok je on igrao u ekipi koja je zadnja na tabeli. Poenta, nije ni mogao doci do izrazaja u losim ekipama.
Posebno ako Stojanovic bude igrao sa 2 napadaca, Huskovic bi se po meni tu perfektno uklupio.
Steta sto ne spada u zasticeno godiste.
Zeljeznicar je ipak ekipa iz gornjeg dijela tabele i cilj je da se nesto osvoji, dok je on igrao u ekipi koja je zadnja na tabeli. Poenta, nije ni mogao doci do izrazaja u losim ekipama.
Posebno ako Stojanovic bude igrao sa 2 napadaca, Huskovic bi se po meni tu perfektno uklupio.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma **** zaštićeno godište, konkurencija su mu totalni invalidi. Prvotimac će sigurno biti, sve drugo je na njemu.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 17:24Moze naravno, nije ovo ni najgora liga na svijetu. A nije ni njemu najgora opcija, cak jedna od boljih uzimajuci u obzir gdje je igrao po posudbama.
RB Salzbur uprabo objavio da su doveli Damira Redzica. Znam da smo ga ljetos spominjali, nesto se ne sjecam je li debitovao za seniore Mađarske. Haman jeste?
-
Imperator98
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.