Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Konigsblau
- Kontakt:
Re: Bundesliga
U derbiju izgubili Bundeslihu sad evropsku ligu. Drugi sastav je l'?
Wir leben dich Schalke 04!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Punktici, punktici. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Mislim fantastična utakmica i sve to ali su amaterski ispustili 3:1.
Bayu niko ne smije kritikovati i govoriti da uništava Bundesligu. Da nije njih malo sutra bi imali 4 mjesta u LP.
Bayu niko ne smije kritikovati i govoriti da uništava Bundesligu. Da nije njih malo sutra bi imali 4 mjesta u LP.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Tuchel poklonio prolaz Liverpool-u sramota 

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
-
- Kontakt:

- Bayern@heart
- Kontakt:
Tuhel tacticki genije how yes no
Isključivi krivac za ispadanje hebo ga Castro
Zajeba Bundesligu da se još približi po koefcijentu Primeri
Isključivi krivac za ispadanje hebo ga Castro
Zajeba Bundesligu da se još približi po koefcijentu Primeri
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 14 apr 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Tako mi je krivo kao da je Bayern izgubio, kakva luzerstina od strane Tuchela, prvo protiv Bayerna kuci, pa Schalkea pa sad i ovo. Valjda iskustvo i hrabrost dolazi sa godinama.
-
- Kontakt:

Wolfsburg prokocka 2-0
Dortmund 3-1

-
- Kontakt:
Šok i nevjerica. ...
Tuchelov poraz, počevši od pristupa igri u drugom poluvremenu, zamjena, bez razbijaca u vezi itd. Ali i fudbalski bog je večeras bio na strani kloppa i redsa. ..
A i ovi bavarci bi mogli malo ohladiti, popustite malo sa svevišnjim bayom kao jedinim spasiocem lige i mesijom. .. nije vrijeme da se ubacujete u priču niti vas je ko prozivao. ...
Pokažite malo sućuti, tužna je ovo noć za žute. ...
Tuchelov poraz, počevši od pristupa igri u drugom poluvremenu, zamjena, bez razbijaca u vezi itd. Ali i fudbalski bog je večeras bio na strani kloppa i redsa. ..
A i ovi bavarci bi mogli malo ohladiti, popustite malo sa svevišnjim bayom kao jedinim spasiocem lige i mesijom. .. nije vrijeme da se ubacujete u priču niti vas je ko prozivao. ...
Agieren statt reagieren
Isključivi krivac za ovaj debakl Tuchel, umjesto da zatvori utakmicu nakon 1:3 on ne radi ništa valjda pomislio da je sve gotovo.Klopp mu je objasnio neke stvari.
Ova odbrana je smiješna još u prvoj utakmici Liverpool je imao previše šansi samo je Roman skidao sve al' večeras nije mogao.
Kad ti panjevi Lovern i Sakho daju golove sa lakoćom onda se nema šta dalje pričati.
Ova odbrana je smiješna još u prvoj utakmici Liverpool je imao previše šansi samo je Roman skidao sve al' večeras nije mogao.
Kad ti panjevi Lovern i Sakho daju golove sa lakoćom onda se nema šta dalje pričati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:

Nisam zutalj ali sam pogođen strašno...jednostavno mi ne ide u glavu što su oni prokockali,ne ide.
**** li ti zivot zasto su mi dragi ovi Njemci ovoliko ,a toliki luzerčine.

-
- Kontakt:
+ ako Liverpool osvoji EL ,Englezi ce imat 5 u Ligi prvaka i prestići će Njemce bez problema po koef. 

- KingJamesMVP
- Kontakt:
još je i City u igri kod Engleza, sve je moguće jošagentzero7 je napisao/la:+ ako Liverpool osvoji EL ,Englezi ce imat 5 u Ligi prvaka i prestići će Njemce bez problema po koef.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Nakon 0 - 2 ili, pogotovo, 1 - 3 i golova vise u gostima utakmica se zatvara, a ne da podlegnes atmosferi i da svojom igrom pravis tempo protivniku. Ne znam sta je Tuchel mislio ali je krivo mislio. Ovaj rezultat 1-3 ne bi smjela ni Barsa stici. Ocekivao sam zute u finalu i titulu ali eto veliko razocarenje.
-
- Kontakt:
Vjerujem da je velika većina navijača Bayerna zdušno navijala za Dortmund, međutim treba pogledati istinu u oči.Pale_Companion je napisao/la:A i ovi bavarci bi mogli malo ohladiti, popustite malo sa svevišnjim bayom kao jedinim spasiocem lige i mesijom. .. nije vrijeme da se ubacujete u priču niti vas je ko prozivao. ...
Da je Bayo ovako izgubio, pisalo bi se koja sramota, jadno, upropaštavaju koeficijent itd..
A kad Dortmund izgubi, ajmo ih podržat? E pa ne može, valjda je i njima jasno da su ispustili ogromnu prednost.
-
- Kontakt:
Sve u svemu razočaravajuća sezona Dortmunda u EL,sve dobro su uprskali jedno pol.
Općenito sezona Njemaca u Europi je solidna,a mogla je biti strašna.
Općenito sezona Njemaca u Europi je solidna,a mogla je biti strašna.
-
- Kontakt:
Zadnjih godina previse puta je bilo tako blizu a na kraju daleko. Borussia, Schalke i Wob su zadnje 3 sezone bili milimetar do izbacivanja Reala, Bayer lani umalo izbacio Atletica, sad ovo. Fali Svabama jaja. Nema vise Effea, Losara, Sammera, Mollera... da razbiju nekome pikicu kad zagusti. Ovi danasnji Reusi, Goetzei, Oezili, Schurrlei sve nekakvi plahi i pitschkasti.agentzero7 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Wolfsburg prokocka 2-0
Dortmund 3-1
![]()
![]()
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
- Kontakt:
Samo ožežite.Bundesliga je napisao/la:Vjerujem da je velika većina navijača Bayerna zdušno navijala za Dortmund, međutim treba pogledati istinu u oči.Pale_Companion je napisao/la:A i ovi bavarci bi mogli malo ohladiti, popustite malo sa svevišnjim bayom kao jedinim spasiocem lige i mesijom. .. nije vrijeme da se ubacujete u priču niti vas je ko prozivao. ...
Da je Bayo ovako izgubio, pisalo bi se koja sramota, jadno, upropaštavaju koeficijent itd..
A kad Dortmund izgubi, ajmo ih podržat? E pa ne može, valjda je i njima jasno da su ispustili ogromnu prednost.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
- Kontakt:
Ma nije meni je krivo što su ovako ispali, pogotovo jer je Dortmund daleko najkvalitetnija ekipa u Europa ligi.
Naravno tu treba sreće, ali ovo nije bilo pitanje sreće, već pristupa.
Bayo srećom još uvijek ima igrače tipa Mullera ili Vidala, Dortmund ima možda Hummelsa i nikoga više.
Treba neko ko će preuzeti odgovornost, pokazati hrabrost, zagalamiti, a ne da se svi kriju.
Ako se ovakve stvari budu podržavale kako očekivati da se ovo ne ponovi u budućnosti?
Dortmund je sve imao u svojim rukama ali su to olako ispustili timu koji je slabiji od njih, to je istina i to treba reći.
Jest da je teško protiv Kloppa igrati, sa najslabijim Dortmundom u posljednjih 5/6 godina je izbacio Bayern iz kupa na AA ali to opet nije izgovor.
Naravno tu treba sreće, ali ovo nije bilo pitanje sreće, već pristupa.
Bayo srećom još uvijek ima igrače tipa Mullera ili Vidala, Dortmund ima možda Hummelsa i nikoga više.
Treba neko ko će preuzeti odgovornost, pokazati hrabrost, zagalamiti, a ne da se svi kriju.
Ako se ovakve stvari budu podržavale kako očekivati da se ovo ne ponovi u budućnosti?
Dortmund je sve imao u svojim rukama ali su to olako ispustili timu koji je slabiji od njih, to je istina i to treba reći.
Jest da je teško protiv Kloppa igrati, sa najslabijim Dortmundom u posljednjih 5/6 godina je izbacio Bayern iz kupa na AA ali to opet nije izgovor.
- gerdmuller
- Kontakt:
Pale_Companion je napisao/la:Šok i nevjerica. ...

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.