Postao/la el-fighter » 17 mar 2011, 21:14
Ja neznam da li je veceras postojao Bosanac koji se Manciniu nije sjetio uze i sire familije. Pa ono ni najgori dusmanin jednog kluba nebi uradio. Imati zaostatak od 2 gola i krenuti u utakmicu sa 3 zadnja vezna je ravno samoubistvu. Sva sreca pa Dynamo nije igrao na gol, to se zaista moglo primjetiti, vise cu cuvali rezultat. Da su igrali kao sto znaju bilo bi mnogo vise problema za City.
Samo mi je zao Dzeke sto ispasta zbog ovog hebenog trenera, kojem u ekipi igra napuseni napadac, koji se smije poslije onakvog starta, a Dzeko koji je donio prevagu za 5 minuta sedi na klupi. Dzeko je svoj posao veceras odradio korektno. Dobio je sansu od onog supka i odigrao je dobro, imao dobar sut, dobio par duela, jos jednom dokazao da je kompletan napadac. Vracao se u odbranu, trcao, a onaj prijem lopte imaju samo najveci igraci.
U neku ruku mi je i drago sto je City ispao, necel im se otvorit oci pa da vide da Mancini nea veze sa vezom. Ostale igrace nebih komentarisao, jer je suvisno bilo sta napisati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.