Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 17 mar 2011, 21:11

jasko_juve je napisao/la:
harishp je napisao/la:U pm sve neki tehnicari od trenera.Puel,Mancini,Hagi da makar imaju rezultat,da na tabeli haraju.Pa covijek bi rekao,rade svoj posao.A ovi nasi sto sijede na klupi koletaralna steta ili njihova takticka zamisao..
Ali ovako,ne zna covijek sta bi sam rekao.
Manici nema rezultat????????????trece mjesto u ligi,2 boda vise od Chelsea..sta je to onda Ancelotti????
U pravu si.Kvalitetan je ko' i Del Seri :lol:
Odmah ga u Juve.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 17 mar 2011, 21:11

Balotelli ne zasluzuje da igra u prvoj postavi, ne samo zbog ovog crvenog, vec iance...Mislim da je greska Mancina sto nije igrao i sa Dzekom od pocetka, pa nije Dynamo Barca...Kolarov osim gola los, svaki ubacaj katastrofa ne zna da prodre po strani...
Pazza Inter Amala

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 17 mar 2011, 21:12

Megamon je napisao/la:Stvarno porediti Mancinija i Ancelotija :roll: :roll:
niko ne poredi njih dvojicu vec je neko spomenuo da Mancini nema rezultat a City ima 2 boda vise od Chelsea koji vodi Ancelotti..o tom ti pricam..sta bi onda trebali govorit o Ancelottiju?????kako ne zna vodit ekipu????radi se o rezultatima a ne o strucnosti..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2011, 21:13

Mogao si boldirati i to HAMAN. A evo ja prvi kažem da je Džeko bolji. Valjda nije argument to što kažeš da niko ne može osporiti. Ovaj je samo duže igrao u jačoj ligi i privikao se. Kad Edin to prođe, biće 5 puta bolji nego sad što je prijekopotrebni uništavač tima Carlos.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 mar 2011, 21:13

Svi treneri svijeta da se skupe, ne bi ovo doveli u red.
Kakav City, niti je kad bio klub, niti ce kad biti.
I Dzeko je vala izabrao klub nema sta.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 17 mar 2011, 21:13

tevez je bio i vise nego dobar. trudio se, pokusavao nesto napravit. lik je trcao ko konj i u zadnjih 10 minuta se vracao, ganjao protivnicke igrace. bilo bi bolje da su on i dijamant poceli uatkmicu od prve minute nego onaj balonja.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 mar 2011, 21:14

jasko_juve je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Stvarno porediti Mancinija i Ancelotija :roll: :roll:
niko ne poredi njih dvojicu vec je neko spomenuo da Mancini nema rezultat a City ima 2 boda vise od Chelsea koji vodi Ancelotti..o tom ti pricam..sta bi onda trebali govorit o Ancelottiju?????kako ne zna vodit ekipu????radi se o rezultatima a ne o strucnosti..
Anceloti je u 1/4 lige sampiona a mancini ispade u 1/8 lige europe.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 mar 2011, 21:14

Ja neznam da li je veceras postojao Bosanac koji se Manciniu nije sjetio uze i sire familije. Pa ono ni najgori dusmanin jednog kluba nebi uradio. Imati zaostatak od 2 gola i krenuti u utakmicu sa 3 zadnja vezna je ravno samoubistvu. Sva sreca pa Dynamo nije igrao na gol, to se zaista moglo primjetiti, vise cu cuvali rezultat. Da su igrali kao sto znaju bilo bi mnogo vise problema za City.

Samo mi je zao Dzeke sto ispasta zbog ovog hebenog trenera, kojem u ekipi igra napuseni napadac, koji se smije poslije onakvog starta, a Dzeko koji je donio prevagu za 5 minuta sedi na klupi. Dzeko je svoj posao veceras odradio korektno. Dobio je sansu od onog supka i odigrao je dobro, imao dobar sut, dobio par duela, jos jednom dokazao da je kompletan napadac. Vracao se u odbranu, trcao, a onaj prijem lopte imaju samo najveci igraci.

U neku ruku mi je i drago sto je City ispao, necel im se otvorit oci pa da vide da Mancini nea veze sa vezom. Ostale igrace nebih komentarisao, jer je suvisno bilo sta napisati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 mar 2011, 21:15

Adinjo je napisao/la:Svi treneri svijeta da se skupe, ne bi ovo doveli u red.
Nije ga on birao. On pored Hoenessa i lude cijene nije mogao nigdje drugo. A ni njemu sigurno nije bilo zao uzet tolike pare. To ne znaci da je pogresno izabrao, samo treba malo vremena da se navikne na Englesku. A mislim da ce Mancini uskoro napustit klub.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 17 mar 2011, 21:15

Dzeko je zasluzio titulu IGRACA UTAKMICE :D :D :D

Prosao bi Man.City da su imali 11 igraca i da je Dzeko igrao umjesto onog italijanskog hajvana

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 mar 2011, 21:16

Ovaj City jedino moze Mourinho ili Hiddink smiriti ostalo pupa hava.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 mar 2011, 21:16

Manchini jedini krivac za poraz....(Naravno znao je da je Balonja retardiran i opet ga je stavio u ovako vaznoj utakmici)

i neka su ispali i nek se nose u 101 i on i Balonja ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 17 mar 2011, 21:18

Evo opet pljuju po Dzeki na Bluemoon bem im retardirane...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 mar 2011, 21:19

Željovac je napisao/la:Mogao si boldirati i to HAMAN :!: . A evo ja prvi kažem da je Džeko bolji :?: . Valjda nije argument to što kažeš da niko ne može osporiti :arrow: . Ovaj je samo duže igrao u jačoj ligi i privikao se. Kad Edin to prođe, biće 5 puta bolji nego sad što je prijekopotrebni uništavač tima Carlos :idea: .
Legenda:
:!: - Nije bilo potrebe.
:?: - Da, zaboravih ključno. Željovac = mjerodavnost. Do mene je, al' oprostićeš mi.
:arrow: - Pozvah se na statistiku, ako se ne varam. Nije valjda da je u ovom slučaju nećeš prihvatiti kao valjan argument? Dobro me služi pamćenje(da kucnem o drvo), a i sam znaš da si ti nakon 7-8 Džekinih utakmica govorio kako statistika ne laže(imao je 2 gola i 2 asistencije).
:idea: - A ovo je već naučna fantastika.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 17 mar 2011, 21:20

Megamon je napisao/la:Ovaj City jedino moze Mourinho ili Hiddink smiriti ostalo pupa hava.
moze i Safet Susic :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 mar 2011, 21:20

VanBasten je napisao/la:http://www.twitvid.com/AHCJ1

Znači, marker mu je nabio nervozu pred tekmu. :lol:
hahahahahahahahahahahaha
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 mar 2011, 21:22

Fina ilustracija. Pazi ovo, kažeš da niko neće reći da je Tevez bolji i onda kad neko kaže, nije mjerodavan :lol: A ti si mjerodavan da kažeš ko jeste mjerodavan? :lol: Haj dobro, ja sam nekako bez profi trenerske licence upao na ovaj forum, pa pretpostavih da su i ostali.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 mar 2011, 21:24

MrShadow je napisao/la:Evo opet pljuju po Dzeki na Bluemoon bem im retardirane...
Kako ce pljuvat kad nije ni Bog zna igrao nesto puno. :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 mar 2011, 21:25

MrShadow je napisao/la:Evo opet pljuju po Dzeki na Bluemoon bem im retardirane...
I ti se bezze blamiraš tamo ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 mar 2011, 21:25

Cartman je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Svi treneri svijeta da se skupe, ne bi ovo doveli u red.
Nije ga on birao. On pored Hoenessa i lude cijene nije mogao nigdje drugo. A ni njemu sigurno nije bilo zao uzet tolike pare. To ne znaci da je pogresno izabrao, samo treba malo vremena da se navikne na Englesku. A mislim da ce Mancini uskoro napustit klub.

Jok nego smo mu mi birali.
Mog'o je sacekat ljeto, jos se golova natrpati u Bundeski, i otiso bi ko halva al upravo ovo blodovano je izgleda presudilo. Sad nek grije klupu u klubu koji je u pet deka s njegovim bivisim klubom.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mostarska i 15 gostiju.