11.07.2015. Dan zalosti i sjecanja na srebrenicke zrtve
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: 11.07.2015. Dan zalosti i sjecanja na srebrenicke zrtve
Ovo je kako tezak dan za mene, moju rodbinu, prijatelje i ostale srebrenicane. Hvala vam sto ste uz Nas, zaista bilo kakav stisak ramena, ruke, ili rijec mnogo pomognu. Lijepo je vidjeti da je cijela BiH uz Nas, da Nas nisu zaboravili.
Incident ne bih komentirao, trenutno, na ovom svetom mjestu treba da bude samo jedna tema. Srebrenica.
Incident ne bih komentirao, trenutno, na ovom svetom mjestu treba da bude samo jedna tema. Srebrenica.
naprijed rejal
NIKAD ZABORAVITI
NIKAD OPROSTITI
11. 07. 1995.
NIKAD OPROSTITI
11. 07. 1995.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vučić je došao kao predstavnik naroda Srbije. Ovo nije bilo potrebno radi gomile normalnih ljudi koji žive u toj zemlji. Tako sam ogorčen na ovo što se desilo a uz to i sve ostalo tj ono najvažnije radi čega se i došlo bacilo u drugi plan. Yebem vam majku glupu svima koji ste učestvovali u ovome. Glupani jedni 

DŽELO ODLAZI
-
- Kontakt:
Stvarno sramotna su bila današnja dešavanja nauštrb žrtava.
Prvo kerovi političarski plješću tokom govora na komemoraciji, nemaju nikakvog poštovanja i stida prema žrtvama.
Vučić pravi žrtvu od sebe i na kraju fokus umjesto sa dženaze pređe na njega i napad i eto kao on sada nekome oprašta hej
Oprosta i zaborava nema!
Prvo kerovi političarski plješću tokom govora na komemoraciji, nemaju nikakvog poštovanja i stida prema žrtvama.
Vučić pravi žrtvu od sebe i na kraju fokus umjesto sa dženaze pređe na njega i napad i eto kao on sada nekome oprašta hej

Oprosta i zaborava nema!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sami smo krivi sto smo fokus prebacili na njegaBundesliga je napisao/la:Stvarno sramotna su bila današnja dešavanja nauštrb žrtava.
Vučić pravi žrtvu od sebe i na kraju fokus umjesto sa dženaze pređe na njega i napad i eto kao on sada nekome oprašta hej![]()
Oprosta i zaborava nema!

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E svaka im cast ja sto imaju predstavnika!Nije trebao NI dolaziti da su ruga zrtvama genocida !Tifoz je napisao/la:Vučić je došao kao predstavnik naroda Srbije. Ovo nije bilo potrebno radi gomile normalnih ljudi koji žive u toj zemlji. Tako sam ogorčen na ovo što se desilo a uz to i sve ostalo tj ono najvažnije radi čega se i došlo bacilo u drugi plan. Yebem vam majku glupu svima koji ste učestvovali u ovome. Glupani jedni
NIkad oprostiti a ni zaboraviti necemo 11 JULI 1995!
Ovo je stvarno zaboljelo.Bundesliga je napisao/la:Stvarno sramotna su bila današnja dešavanja nauštrb žrtava.
Vučić pravi žrtvu od sebe i na kraju fokus umjesto sa dženaze pređe na njega i napad i eto kao on sada nekome oprašta hej![]()
Oprosta i zaborava nema!
Pa sto ste?Otelo je napisao/la:Sami smo krivi sto smo fokus prebacili na njegaBundesliga je napisao/la:Stvarno sramotna su bila današnja dešavanja nauštrb žrtava.
Oprosta i zaborava nema!

Iskreno saucesce svima cije su porodice prosle kroz taj pakao,i da se nikad ne ponovi i ne zaboravi.
Sad je teško da se izvlacim ali znas sta sam htio reci i da sam mislio na one koji su to uradili 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma nemas se sta izvlacit,samo ignorisite papka i to je to.Otelo je napisao/la:Sad je teško da se izvlacim ali znas sta sam htio reci i da sam mislio na one koji su to uradili
Nisam u toku ko je pisao i sta usao na temu chat,kad tamo citava papazijanija nije me zanimalo pa nisam ni citao.

Goražde, Sarajevo, Tuzla, Mostar, Zenica, Ljubljana...
Ja nikad nisam bio ponosniji.
naprijed rejal
@Sveti ti zivis u Srebrenici?

Stadion Pod Boricima NK Jedinstvo Bihac

- Goalgetter
- Kontakt:
Veliki naklon za hrvatsku delegaciju i predsjednicu Kolindu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
1. Ko halali ili zaboravi - proklet bio na oba svijeta
2. Krv 8500 ubijenih srebrenicana je I na rukama međunarodne zajednice, koja je dozvolila četničkim hordama da naprave posljednji genocid 20 vijeka. A bili su dužni zaštiti, jer je Srebrenica bila Zastićena Zona UNa (kao i Bihać, Goražde i Žepa). Gradovi izglasani rezolucijom za Zaštićene zone od strane Savjeta bezbjednosti UNa.
3. Kad je vec odlucio do svojim dolaskom provocira - onaj bivši šešeljev potrcko se trebao ignorisati po svaku cijenu
jer ovaj incident ide njemu u prilog i sad je napravio žrtvu od sebe na stratištu bošnjaka
4. Citav svijet (preko 200 zemalja UNa) je osudilo genocid u Srebrenici i nazvali stvari jedinim pravim imenom - genocid. Samo Srbija i Rusija nisu. Da znamo za ubuduce.

2. Krv 8500 ubijenih srebrenicana je I na rukama međunarodne zajednice, koja je dozvolila četničkim hordama da naprave posljednji genocid 20 vijeka. A bili su dužni zaštiti, jer je Srebrenica bila Zastićena Zona UNa (kao i Bihać, Goražde i Žepa). Gradovi izglasani rezolucijom za Zaštićene zone od strane Savjeta bezbjednosti UNa.
3. Kad je vec odlucio do svojim dolaskom provocira - onaj bivši šešeljev potrcko se trebao ignorisati po svaku cijenu

4. Citav svijet (preko 200 zemalja UNa) je osudilo genocid u Srebrenici i nazvali stvari jedinim pravim imenom - genocid. Samo Srbija i Rusija nisu. Da znamo za ubuduce.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 jul 2015, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
- reds_forever
- Kontakt:
Citav dan razmisljam samo o snazi koju imaju porodice svih zrtava, majke pogotovo....S kojim dostojanstvom prevazilaze ovaj zivot...Kako trpiti ponizavanja i provokacije onih koji su ti ubili najmilije, ostati "priseban" bez zelje za osvetom, zivjeti medju ljudima koji jos uvijek negiraju da se genocid desio, govore da su to lazi,obmane.....Zaista, nevjerovatno....
Zbog njih mi je zao sto se sve svelo na pricu o Vucicu jer je on i otisao da isprovocira i da na kraju bude zrtva. On "pruza" ruku pomirenja. Covjece, ove majke se trebaju pitati za oprost i za pomirenje, da svi pognu glave pred njima!
Zbog njih mi je zao sto se sve svelo na pricu o Vucicu jer je on i otisao da isprovocira i da na kraju bude zrtva. On "pruza" ruku pomirenja. Covjece, ove majke se trebaju pitati za oprost i za pomirenje, da svi pognu glave pred njima!
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ne, u Srebrenici sam rođen i živio do 95. trenutno sam u Ilijašu.geoxx je napisao/la:@Sveti ti zivis u Srebrenici?
Divna slika, kao i ova ispod.
Bravo.let3 je napisao/la: 3. Kad je vec odlucio do svojim dolaskom provocira - onaj bivši šešeljev potrcko se trebao ignorisati po svaku cijenujer ovaj incident ide njemu u prilog i sad je napravio žrtvu od sebe na stratištu bošnjaka
naprijed rejal
Vucic planski isprovocirao a mi nasjeli.Srbi po ko zna koji put mudriji od nas.To je realnost.Ovim sto se uradilo skrenula se paznja na Vucica a sve ostalo je ostalo po strani.To se nije smjelo dogodit,ignoriranje je najveca bol,ko ga **** nek dodje,nek oda pocast i treba,al ga ne treba gadjat,zvizdat i tako to.A sto se mene tice isti takav rezim trebaju dobiti i vecina nasih politicara.Smradovi jedni.
Tesko je gledati sve to,uzivo,preko tv-a kako god tesko je.A ne mogu ni zamisliti kako je majkama Srebrenice,koliku samo hrabrost imaju,koliko samo snage imaju.Pa tim ZENAMA,svakako treba ustat kad se spomenu,unazad 20 godina prozivljavaju isto,svaki dan isti,tuga i patnja a opet hrabre i snazne.I jos ne zele nikom zlo,sto se danas i vidjelo kako su reagovale.SVAKA IM CAST I DA I ALLAH NAGRADI !
p.s Munchen

Tesko je gledati sve to,uzivo,preko tv-a kako god tesko je.A ne mogu ni zamisliti kako je majkama Srebrenice,koliku samo hrabrost imaju,koliko samo snage imaju.Pa tim ZENAMA,svakako treba ustat kad se spomenu,unazad 20 godina prozivljavaju isto,svaki dan isti,tuga i patnja a opet hrabre i snazne.I jos ne zele nikom zlo,sto se danas i vidjelo kako su reagovale.SVAKA IM CAST I DA I ALLAH NAGRADI !
p.s Munchen

!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jasmin10, relativizam i 12 gostiju.