Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

30
9%
57
18%
96
30%
133
42%

Ukupno glasova: 316

mirsad993
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la mirsad993 » 23 jul 2015, 15:38

bas steta sto idemo bez okosnice ekipe, i i ja se slazem s vecinom da bi sad trebalo istrpiti i povesti djecu poput Muse, Atica mozda mladjeg Djedovica (dok se jos nije drzavljanstva odrekao :D ),Lakica i jos neke, ali znamo svi da to nece tako biti nazalost, da nam bi kako urgirati savezu , jer vec ima onaj spisak od 16 sad evo nema Mirze i Nihada otpast ce jos i Josilo i eventualno Persic (jer ne vjerujem da ce Albijanic i Glogovac zbog nedostatka visokih igraca) i to je to ostalih 12 ide na euro sa petorkom mislim Renfroe-Gordic-Vrabac-Kikanovic-Stipan

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 23 jul 2015, 21:26

Alex Renfro trebao bi se pridružiti 1. avgusta, a selektor Duško Ivanović ne isključuje da će zvati neke od perspektivnih juniora, prije svega Edina Atića.
ATIC ako se pokaze u pravom svjetlu na ovom u18, mora da ide na EB, bolje gledati njega nego Sutala
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 23 jul 2015, 21:54

DANTES je napisao/la:
baglama je napisao/la: mirza je izabrao licni interes ispred reprezentacije, ali niko nece pljuvat po njemu...pljuje se onaj koji ce zbog operacije propustit trening kamp NBA lige i start lige..vec ispricana prica pa ne bih dalje
prestani da se drogiraš.
:stop:
doji ga, mazlume...taman cu s tobom raspravljat

sam mirza je rekao da nije bilo toliko ozbiljno, **** mi se sta mu je jutros sastavio PR Ljigata.....nije alergija na nacionalni dres pa da mu se vraca bolest, kkao misli igrat 82 utakmice u nba? kao da to nije rizik
ali razumijem i mirzu, njemu je naredna sezona kljuc, ako bude los vraca se u evropu

nihad je ispao najgori, ali niko mu iz saveza ne smije ni A reci...jer ih drzi za jaja (moralno) zbog lanjske posudbe

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 23 jul 2015, 22:10

Kolike su sanse da Dzanan Musa bude pozvan...lijepo bi bilo da makar imamo najmladjeg igraca na prvenstvu ... Koji bi jos mladi igraci mogli na prvenstvo ?

@ samo da ne pozovu Jasmina Hukica , Kenu Bajramovica i slicne veterane :))

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 23 jul 2015, 22:15

no rules je napisao/la:Kolike su sanse da Dzanan Musa bude pozvan...lijepo bi bilo da makar imamo najmladjeg igraca na prvenstvu ... Koji bi jos mladi igraci mogli na prvenstvo ?

@ samo da ne pozovu Jasmina Hukica , Kenu Bajramovica i slicne veterane :))

Male su sanse za Musu.
Alex,Gorda,Muha
Buza, Vrabac, Milosevic, ... ( Sutalo, Josilo,Persic,Atic ) ,
Todic,Glogovac
Kikan,Titan,Drasko

Nesto ovako bi trebalo biti na EB
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jul 2015, 22:56

baglama je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
baglama je napisao/la: mirza je izabrao licni interes ispred reprezentacije, ali niko nece pljuvat po njemu...pljuje se onaj koji ce zbog operacije propustit trening kamp NBA lige i start lige..vec ispricana prica pa ne bih dalje
prestani da se drogiraš.
doji ga, mazlume...taman cu s tobom raspravljat

sam mirza je rekao da nije bilo toliko ozbiljno, **** mi se sta mu je jutros sastavio PR Ljigata.....nije alergija na nacionalni dres pa da mu se vraca bolest, kkao misli igrat 82 utakmice u nba? kao da to nije rizik
ali razumijem i mirzu, njemu je naredna sezona kljuc, ako bude los vraca se u evropu

nihad je ispao najgori, ali niko mu iz saveza ne smije ni A reci...jer ih drzi za jaja (moralno) zbog lanjske posudbe
pa ja i govorim Da je đedović najgori... katastrofa je... Da baš će igrač reći jeste mogao sam da umrem... to znači adio karijera jer niko bolesne ne bi uzeo bez obzira na vrstu bolesti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 jul 2015, 23:22

DANTES je napisao/la:
prestani da se drogiraš.

čovjeka su minuti dijelili od smrti!!
Izvini, a kada to, on je bio kolabrirao radi ugruška i tada mu je otkriveno, također je postojala mogućnost da bude opasno po život ali samo da se nije ljecilo i ja znam obične ljude koji su to prebrodili bez velikih promjena , a kamo li milioner kao Mirza
Nije mi jasno što se sada ovdje to toliko dramatizira, npr. Turiaf je imao daleko goru bolest srca pa se oporavio i nastavio igrati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 23 jul 2015, 23:35

Vezano za nasu poziciju krilnog centra sad se tu Todic istice kao prva opcija znao je on ove sezone odigrati dobre meceve u Tofasu pogotovo protiv jacih ekipa..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 jul 2015, 09:10

Interista je napisao/la:Vezano za nasu poziciju krilnog centra sad se tu Todic istice kao prva opcija znao je on ove sezone odigrati dobre meceve u Tofasu pogotovo protiv jacih ekipa..
Pa sada očekujem da će Kikanović i Stipanović igrati 5-10 minuta u tandemu kao u kvalifikacijama
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 24 jul 2015, 09:54

„Volio bih igrati za Bosnu i Hercegovinu na Eurobasketu i nadam se da će administrativni problemi biti riješeni u narednih nekoliko dana“, rekao je ekskluzivno za Anadolu Agency (AA) Đedović, koji se nakon sinoćnjeg okupljanja reprezentativaca sa selektorom Duškom Ivanovićem dogovorio da će biti na dispoziciji, ukoliko mu čelnici KS BiH uspiju isposlovati pasoš kod državnih organa BiH.
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jul 2015, 10:34

@Nermine kakve veze ima što je milioner? koliko je igrača umrlo Na terenu bez Da su imali ikakve šanse doći do bolnice?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 24 jul 2015, 10:40

Neka momci odigraju i odrade ovo najace i najbolje sto znaju i mogu. Ovo je trenutak kada treba navijati i bodriti svoje, jednostavno "koga nema, koga *ebe", mahalska, a mahala nije nikad zakazala ..
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 jul 2015, 10:52

DANTES je napisao/la:@Nermine kakve veze ima što je milioner? koliko je igrača umrlo Na terenu bez Da su imali ikakve šanse doći do bolnice?
Pa nabroji mi ih koliko je košarkaša umrlo na terenu od embolije pogotovo u NBA
A da me ovi ostrasteni pljuvači nebi nastavili pljuvati jer sam realan, da naglasim embolija je teško medicinsko stanje ali hvala Bogu mirza ga je prebolovao

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jul 2015, 11:20

nerminh74 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@Nermine kakve veze ima što je milioner? koliko je igrača umrlo Na terenu bez Da su imali ikakve šanse doći do bolnice?
Pa nabroji mi ih koliko je košarkaša umrlo na terenu od embolije pogotovo u NBA
A da me ovi ostrasteni pljuvači nebi nastavili pljuvati jer sam realan, da naglasim embolija je teško medicinsko stanje ali hvala Bogu mirza ga je prebolovao
Ne moze se nikad za emboliju reci da si je prebolovao 100%.To je stanje za koje uvijek postoji sansa da se vrati,posebno u kosarci,jer se ugrusci stvaraju u cijelom tijelu od udaraca,te mogu dospijeti u pluca.Ako bi se to,ne daj Boze,Mrizi vratilo,morao bi zavrsiti karijeru isotg casa.Nema vise lijecenja za povratak na profesionalni nivo.Izgleda da mnogi to ne razumiju ovdje.E zato PHX stiti svoju investiciju ,jer ne zele dati 5,5mil garantovane love nekome ko moze to isto dozivjeti u utakmicama koje nisu njihove i dok igrac nije pod njihovim ljekarskim nadzorom,koji je najbolji u svijetu.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 jul 2015, 12:58

NEZALAGANJE je napisao/la: Ne moze se nikad za emboliju reci da si je prebolovao 100%.To je stanje za koje uvijek postoji sansa da se vrati,posebno u kosarci,jer se ugrusci stvaraju u cijelom tijelu od udaraca,te mogu dospijeti u pluca.Ako bi se to,ne daj Boze,Mrizi vratilo,morao bi zavrsiti karijeru isotg casa.Nema vise lijecenja za povratak na profesionalni nivo.Izgleda da mnogi to ne razumiju ovdje.E zato PHX stiti svoju investiciju ,jer ne zele dati 5,5mil garantovane love nekome ko moze to isto dozivjeti u utakmicama koje nisu njihove i dok igrac nije pod njihovim ljekarskim nadzorom,koji je najbolji u svijetu.
Nikada nisam napisao da sam imao emboliju nego da imam stanje koje ako bi se iskomplikovalo moglo dovesti u najgorem slučaju do smrti
Inače ponavljam i varejaoa je imao istu pa je igrao za Brazil i nastavio karijeru u Nba, Turiaf je imao nešto daleko gore pa se operisao igrao za francusku i nastavio Nba karijeru
Ponavljam ovdje se embolija navodi kao razlog razlog, a nije, nego odluka da se da prioritet karijeri , što ponavljam poštujem , ali isto tako i ja ga radi toga drugačije gledam

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jul 2015, 13:17

nerminh74 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Ne moze se nikad za emboliju reci da si je prebolovao 100%.To je stanje za koje uvijek postoji sansa da se vrati,posebno u kosarci,jer se ugrusci stvaraju u cijelom tijelu od udaraca,te mogu dospijeti u pluca.Ako bi se to,ne daj Boze,Mrizi vratilo,morao bi zavrsiti karijeru isotg casa.Nema vise lijecenja za povratak na profesionalni nivo.Izgleda da mnogi to ne razumiju ovdje.E zato PHX stiti svoju investiciju ,jer ne zele dati 5,5mil garantovane love nekome ko moze to isto dozivjeti u utakmicama koje nisu njihove i dok igrac nije pod njihovim ljekarskim nadzorom,koji je najbolji u svijetu.
Nikada nisam napisao da sam imao emboliju nego da imam stanje koje ako bi se iskomplikovalo moglo dovesti u najgorem slučaju do smrti
Inače ponavljam i varejaoa je imao istu pa je igrao za Brazil i nastavio karijeru u Nba, Turiaf je imao nešto daleko gore pa se operisao igrao za francusku i nastavio Nba karijeru
Ponavljam ovdje se embolija navodi kao razlog razlog, a nije, nego odluka da se da prioritet karijeri , što ponavljam poštujem , ali isto tako i ja ga radi toga drugačije gledam
Da,ali niko od njih nije igrao za svoju repku nakon samo nekoliko mjeseci,kao sto bi Mirza trebao igrati.Nadalje,naravno da to nije jedini razlog Mirzinog neigranja,ali meni je sasvim logicno,da ako zeli i dalje igrati u NBAu,on u narednoj sezoni mora ponovo potvrditi svoj status i dokazati da je bolest iza njega.Bez toga mu nema kvalitetnijeg ugovora na 2-3 sezone.Ne vidim da je rekao da vise nikako nece igrati za repku. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jul 2015, 13:36

ja samo ne bih stavljao u isti koš Đedovića i Teletovića... jer nisu u istoj situaciji i to teško može da se poredi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la delinjo » 24 jul 2015, 14:05

baglama je napisao/la:jedini razlog zasto bi s makar nekim entuzijazmom pratio euro jeste poziv Aticu i mozda mladjem Djedovicu ako bude solidan u juniorima....zaista ne znam kakvu to korist imamo od nastupa sutala i persica, dva ogranicena i potrosena igraca
od saveza ocekujem da naknadno sugerise ivanovicu da treba forsirat klince jer ne idemo na rezultat

malo je bljutavo i svaljivanje lopte na nihada djedovica, usutili se i cekaju da ovaj ispadne krivac...a izgleda nisu nista poduzeli da se nesto promjeni

mirza je izabrao licni interes ispred reprezentacije, ali niko nece pljuvat po njemu...pljuje se onaj koji ce zbog operacije propustit trening kamp NBA lige i start lige..vec ispricana prica pa ne bih dalje
Koji levat hahha....za Mirzu tako pticati...stidi se ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 jul 2015, 14:22

Nek nam je Bog na pomoći. Razočaran sam postupcima pojedinih igrača. Ja bih pozvao što više mladih igrača, značit će nam u budućnosti.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 jul 2015, 14:25

Gledam ovu izjavu Duska i on je vidno razocaran , steta stvarno cisto sumnjam da ce on prihvatit nastavak suradnje nakon ovog EB bez obzira na epilog ... Isjekli su pitanja novinara on spominje da su za nesto minimalne sanse pretpostavljam da je u pitanju Djedovic , ja ne znam sta on planira uopce kako planira uopce igrat za nasu repku dalje ?

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.