SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Ja msm da nisu dozvoljeni trejdovi 3 za 2 i slicno 

- AlphonseKauders
- Kontakt:
nisam to skontao, sorry, ima li interesa uopšte, ili da se ne trudim oko ponovne ponude?:)
Ne znam, ja bih volio tog Oladipa, ako si ti za razmjenu ? 

- Slatinash_7
- Kontakt:
Da li bi neko trejdao Butlera,Mela,Dragica,Klaya ili tako nekog igraca koji ima soldine postotke suta ali da mogu ubaciti tricu za Wadea i da ubacimo jos po jednog igraca da se malo izjednace statsi?
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Mislio sam da ti treba centar, nemaš ih puno:)iceTATA je napisao/la:Ne znam, ja bih volio tog Oladipa, ako si ti za razmjenu ?
AlphonseKauders je napisao/la:Mislio sam da ti treba centar, nemaš ih puno:)iceTATA je napisao/la:Ne znam, ja bih volio tog Oladipa, ako si ti za razmjenu ?
Ajde veceras cemo to da vidimo

- JoseMourinho
- Kontakt:
Prodje trejd
e hajmo dalje opet je sve u ponudi ako ko ima kakvu ideju za mijenjanje bujrum pa ćemo se dogovoriti 

nisam bio nikad commissioner prije, tako da je to malo novo. i ako sam bio prosao sve stavke nesto mi je promaklo izgleda. ali za trejdove pise u settings da ih mogu ponistit, samo da nadjem tu opciju jos
ali uglavnom bolje da ovdje na forumu glasamo, odnosno da se jave ti kojima ne pase trejd. pa cu ja ponistit ako bude previse glasova protiv.
ah ok sad sam pogledao u help topicu. nisam bio stavio protest time, tako da svi trejdovi prolaze odma. ali sad sam stavio na 1 dan.

ah ok sad sam pogledao u help topicu. nisam bio stavio protest time, tako da svi trejdovi prolaze odma. ali sad sam stavio na 1 dan.
AlphonseKauders je napisao/la:Mislio sam da ti treba centar, nemaš ih puno:)iceTATA je napisao/la:Ne znam, ja bih volio tog Oladipa, ako si ti za razmjenu ?
Pogledat cu poslije prvog kola kakva je situacija, pa onda cu uci u neki trejd

Ma nema potrebe glasati. Svako ima pravo da prihvati sta zeli. Nece valjda neki namjerno prihvatati bezvezne ponude da bi ojacali protivnika.dino-92 je napisao/la:nisam bio nikad commissioner prije, tako da je to malo novo. i ako sam bio prosao sve stavke nesto mi je promaklo izgleda. ali za trejdove pise u settings da ih mogu ponistit, samo da nadjem tu opciju josali uglavnom bolje da ovdje na forumu glasamo, odnosno da se jave ti kojima ne pase trejd. pa cu ja ponistit ako bude previse glasova protiv.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Slatinash_7
- Kontakt:
Oj gluposti za ove trejdove,tek sad sam skontao gdje se vidi imam li kakvih ponuda
elem nista zanimljivo,zasad bi trejdao samo Wadea i Collisona,uz nekog visokog da ako treba filler,po projekcijama sam jaci od protivnika u prvom kolu pa da ne zeznem sta..ako je neko zainteresovan za Wadea nek se javi 
I jedno pitanje,kad kliknem na onu zutu kockicu,kao komentari nekih strucnjaka,otvori mi je na sekundu i onda prebaci na profil igraca,zna li neko kako rijesiti taj problem,da se procitaju ti updatei o povredama i slicno?

I jedno pitanje,kad kliknem na onu zutu kockicu,kao komentari nekih strucnjaka,otvori mi je na sekundu i onda prebaci na profil igraca,zna li neko kako rijesiti taj problem,da se procitaju ti updatei o povredama i slicno?
Slatina Bog i batina
Ne znam, kod mene je to normala, jedan klik i otvori ti desno sve fino sa strane pisu vijesti, nezz sto tebi to nece.. 

Evo ja vam nudim Splittera,Noah i Danny Greena.Otvoren sam za ponude 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Slatinash_7 je napisao/la:Oj gluposti za ove trejdove,tek sad sam skontao gdje se vidi imam li kakvih ponudaelem nista zanimljivo,zasad bi trejdao samo Wadea i Collisona,uz nekog visokog da ako treba filler,po projekcijama sam jaci od protivnika u prvom kolu pa da ne zeznem sta..ako je neko zainteresovan za Wadea nek se javi
Tiha voda brijegove valja nemoj se odmah nasladjivati

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Je li ostaje ova opcija da se roosteri podešavaju na dnevnoj bazi, a ne na sedmičnoj? Mislim, ok mi je oboje, samo ne znam kako kome više odgovara.
De pojasni razliku za nas sto prvi put igramo.AlphonseKauders je napisao/la:Je li ostaje ova opcija da se roosteri podešavaju na dnevnoj bazi, a ne na sedmičnoj? Mislim, ok mi je oboje, samo ne znam kako kome više odgovara.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Slatinash_7
- Kontakt:
Neka ostane na dnevnoj bazi,to je po meni bolje,ipak ulazis onda svaki dan,stimas postave i tako to..
Kako bi se mogao napraviti 3 way trade?
Kako bi se mogao napraviti 3 way trade?
Slatina Bog i batina
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Pa na dnevnoj bazi znači da svaki dan podesiš ekipu koja će ti igrati sutra (rok za podešavanje ekipe je (mislim) 09.00 ujutro sljedeći dan. Konkretno, ekipu koju hoćeš da ti se boduje na dan 01.11. moraš postaviti najaksnije 01.11 do 9 ujutro CET (nisam siguran je li 09.00 ili 08.00, ali haj). Oni koji su u roosteru u roku biće vrednovani, a oni koji su na klupi ili povrijeđeni neće biti vrednovani. Već 01.11. iza 09.00 h možeš postaviti ekipu samo za 02.11. (sve do 02.11. 9.00h), itd..Greivis je napisao/la:De pojasni razliku za nas sto prvi put igramo.AlphonseKauders je napisao/la:Je li ostaje ova opcija da se roosteri podešavaju na dnevnoj bazi, a ne na sedmičnoj? Mislim, ok mi je oboje, samo ne znam kako kome više odgovara.
Na sedmičnoj bazi znači da ti se za čitavu sedmicu vrednuje samo tim kojeg si postavio najkasnije do ponedjeljka u 9.00 ujutro (opet, ne garantujem da je tačno ovaj sat). To znači da kako god mijenjao ekipu u toku sedmice, to neće imati uticaj, već će se bodovati samo igrači koji su bili u rooster-u ponedjeljak u 09.00 CET. Ovdje ima i taktiziranja (recimo neki timovi igraju 5 x u sedmici, a neki samo 2-3 x, što znači da će se i igrači iz tih timova bodovati samo toliko puta), pa je nekad isplatnije ostaviti boljeg igrača na klupi jer neće igrati dovoljan broj utakmica u toku sedmice.
Svi trejdovi i svi igrači koji se u toku sedmice pokupe kao slobodni agenti se mogu vrednovati tek od sljedeće sedmice.
Ova varijanta je bolja za one koji nemaju baš puno vremena za fantasy-a, tj. provjere samo ima li ili nema eventualnih povreda, ali je i dosta nefleksibilna, tj. kad ti se igrač u toku sedmice povrijedi - zakucan si s njim do kraja match up-a:)
Ali ok, meni je ok i dnevna varijanta.
Dnevna definitivno 

@alphonse, de da ti vidimo tim?! 

NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.