SP u rukometu za zene - Danska 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: SP u rukometu za zene - Danska 2015
Ko je ona golmanka CG. Prelijepa je

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako mi je samo narasla moja Amandica mmm
Drago mi je sto je opet tu 

koja? marina vukčević?alan_kardec je napisao/la:Ko je ona golmanka CG. Prelijepa je![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:koja? marina vukčević?alan_kardec je napisao/la:Ko je ona golmanka CG. Prelijepa je![]()
Ma neam pojma, gledam večeras neke inserte, Jelena Živković daje gol, ona vadi loptu iz mreže. Misica svega mi.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vjerovatno misliš na Marinu Vukčević. Simpatična je, ali nije baš misica, gledao sam je mnogo puta.alan_kardec je napisao/la:Ma neam pojma, gledam večeras neke inserte, Jelena Živković daje gol, ona vadi loptu iz mreže. Misica svega mi.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od ovih "naših" kanala prenose rade samo RTS I RTCG i to naravno samo utakmice svojih reprezentacija.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- alan_kardec
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Vjerovatno misliš na Marinu Vukčević. Simpatična je, ali nije baš misica, gledao sam je mnogo puta.alan_kardec je napisao/la:Ma neam pojma, gledam večeras neke inserte, Jelena Živković daje gol, ona vadi loptu iz mreže. Misica svega mi.![]()
Ma kažem gledao sam neke inserte i vidio je na momenat, možda i nije misica, šta znam.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- legenda reala
- Kontakt:
sve utakmice prenosi ArenaSport, nadam se da su i muško prvenstvo otkupiliFaraonTM je napisao/la:Od ovih "naših" kanala prenose rade samo RTS I RTCG i to naravno samo utakmice svojih reprezentacija.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Imaće
Crnogorke i danas onako, Jovanka i Kaća su u formi ostale se poudale i okačile rukomet o klin, mora Milena proigrati da bi CG nešto mogla u nastavku takmičenja, nije Jovanović taj kapacitet
Crnogorke i danas onako, Jovanka i Kaća su u formi ostale se poudale i okačile rukomet o klin, mora Milena proigrati da bi CG nešto mogla u nastavku takmičenja, nije Jovanović taj kapacitet
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
E ja se ipak neću nagledati rukometa onda pošto nemam ASlegenda reala je napisao/la:sve utakmice prenosi ArenaSport, nadam se da su i muško prvenstvo otkupiliFaraonTM je napisao/la:Od ovih "naših" kanala prenose rade samo RTS I RTCG i to naravno samo utakmice svojih reprezentacija.

Mada muško prvenstvo će sigurno raditi i državne televizije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kolika je steta za Srbiju sto igra bez citave prve postave ovo prvenstvo zbog idiota u RSS i Boskovica.... Smijem se kladiti da bi bile favoritkinje za zlato i OI.... a ovako....
Ma opasno me nervira, isto to smo govorili na svakom prvenstvu. Jovanka i Kaća će se ponovo potrošiti u grupama i onda neće moći da hodaju u onim bitnim utakmicama. Valjda je Adžić naučio lekciju na prošlom prvenstvu i da će ih maksimalno štediti. U ove dvije utakmice, Jovanku je odmorio samo dva minuta, jeste ona zabila 17 komada, ali na kraju će opet biti sva u zavojima i steznicima, pa ćemo se čuditi kako je zabila dva gola u nokaut fazi.legenda reala je napisao/la:Crnogorke i danas onako, Jovanka i Kaća su u formi ostale se poudale i okačile rukomet o klin, mora Milena proigrati da bi CG nešto mogla u nastavku takmičenja, nije Jovanović taj kapacitet
Jovanović može igrati zajedno sa Milenom, jučer je bila odlična, šest od sedam, a nije igrala ni pola sata.
Niko pored Norveške ne može biti favorit.NeshaFCB je napisao/la:Kolika je steta za Srbiju sto igra bez citave prve postave ovo prvenstvo zbog idiota u RSS i Boskovica.... Smijem se kladiti da bi bile favoritkinje za zlato i OI.... a ovako....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mađarska ipak rutinski sa Srbijom. Srbija će najvjerovatnije sa Japanom igrati za prolaz.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta je sa radmilom Petrović iz cg, Jel na prvenstvu uopste
nema potpisa
MononukleozaAdmir_Sa je napisao/la:Sta je sa radmilom Petrović iz cg, Jel na prvenstvu uopste

Ne mogu vjerovati da su organizatori dvije najzanimljivije utakmice sutrašnjeg programa stavili u isti termin

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
miljanićka ima mononukleozu? jbt...Virtu4l je napisao/la:MononukleozaAdmir_Sa je napisao/la:Sta je sa radmilom Petrović iz cg, Jel na prvenstvu uopste
Ne mogu vjerovati da su organizatori dvije najzanimljivije utakmice sutrašnjeg programa stavili u isti termin
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da, prvo je početkom godine saznala da je trudna, pa je prestala trenirati, nakon toga je izgubila bebu... onda joj se desi mononukleoza... surovo.DANTES je napisao/la:miljanićka ima mononukleozu? jbt...Virtu4l je napisao/la:MononukleozaAdmir_Sa je napisao/la:Sta je sa radmilom Petrović iz cg, Jel na prvenstvu uopste
Jedno od najboljih desnih krila na svijetu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Golmanka Kazahstana hahahahahahahahhaha, pola Kazahstanki ne zna lopte vodit

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.