A za fejs nema pravi svoj.

Evo ti i jedna slikica.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ma jbg ovo je pravo teska grupa sto nas je zapalo,pa u Muszyni imas nekoliko superkvalitetnih odbojkasica Debby Stam je tamo,Caroline Wensink,Sadurek,pa Zenik sve osvajacice medalja za svoje repke i jedne od vaznih igracica iste.Admir_Sa je napisao/la:nishta devile od prve pobjedeajd bar su svakome bar set uzele
a kako ti to uprati u Kanadi matereti?? Prenose i tamo odbojku?alfarouqaminu je napisao/la:ana najbolja, da mlade su ako ostanu na okupu bice svasta
jel si cuo za satelitski program???Admir_Sa je napisao/la:a kako ti to uprati u Kanadi matereti?? Prenose i tamo odbojku?alfarouqaminu je napisao/la:ana najbolja, da mlade su ako ostanu na okupu bice svasta
Pa vjerovatno ta 2 seta donose 1 bod, i onda na tabeli nisu zadnje, nego..... i tako idu u CEV kup..Devil je napisao/la:@Admire sto sutis,jel' to nisi gledao juce tekmu.
Juce poraz ponovo 3:2 u jednoj odlicnoj tekmi gde smo kao i nekoliko puta ove sezone bili na pragu pobede no losa igra u 5 setu i poraz 15:11 nas je kostao,no koliko sam procitao ova dva seta bi mogla da donesu Zvezdi kup CEV,samo ne znam kako moracu malo da pregledam te propozicije takmicenja.
Jesam ba kako nisam, al zaboravio napisati. Cure su strasn, al brate imaju padova u igri da to nije normalno, a onda igraju svjetski. Npr u prvom setu gube 6-7 poena, vrate se i uzmu set, onda naredna dva odigraju kao amaterke, a cetvrti opet prvoklasno. U petom trema, neiskustvo, a one ruskinje su znale to kazniti. Sanja skroz slabo igra na poziciji primaca, ne znam sta joj jeDevil je napisao/la:@Admire sto sutis,jel' to nisi gledao juce tekmu.
Juce poraz ponovo 3:2 u jednoj odlicnoj tekmi gde smo kao i nekoliko puta ove sezone bili na pragu pobede no losa igra u 5 setu i poraz 15:11 nas je kostao,no koliko sam procitao ova dva seta bi mogla da donesu Zvezdi kup CEV,samo ne znam kako moracu malo da pregledam te propozicije takmicenja.
Ne znam,trebalo bi prenose svaku tekmu Zvezde,Radnickog i Budvanske Rivijere,nadam se da ce i CEV kup.Admir_Sa je napisao/la:A to gore sto ti nije jasno oko prolaska u cev kup, zvijezda mora cekati ostale rezultate, tj da split, neki tim iz rumunije i neki iz spanije ne osvoje vishe od 2 boda do kraja, valjda dvije najbolje cetvrte iz pet grupa koliko ima ide dalje![]()
split pored fenera, bergama i dinama nema teoretske sanse da ista uzme, a za ova dva druga tima ne znam stvarno
Hoce li biti na areni prenosi tog cev kupa ak se plasiraju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.