F9 i F10 su ti pojacaj smanji a moze i na + i -
KODI - media centar
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: KODI - media centar
pokusaj F8 to bi trebalo biti ko mute tipka na daljinskom 
ljudi pomagajte ja sam skinuo ovaj kodi raspakovao ove dodatke gdje ima arena i sta dalje ujdem ja u kodi ali nemogu da nadjem programe nikak
Samo Sarajevo
Unofficialpage je napisao/la:
Može, ima lista kanala i samo biraš koji hoćeš. Ideš na Videos, pa video add-ons, biraš koji hoćeš od ovih ponuđenih. Ako odeš na Torrent tako nešto piše imaju i AS i SK, samo klikneš na kanal i gledaš. Bez kopiranja URL-a.kanarinac je napisao/la:ljudi pomagajte ja sam skinuo ovaj kodi raspakovao ove dodatke gdje ima arena i sta dalje ujdem ja u kodi ali nemogu da nadjem programe nikak
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
@JoseMourinho hvala na ovome 
Zanima me da li se moze kodi pokrenuti/instalirati direktno preko Samsung smart tva, bez da ga povezujem hdmi kablom sa racunarom?
Hvala @Jose
Hvala @Jose
Allez
meni svi kanali ovi stekaju lede non stop racunar mi 100 % ima predispozicije za ovo sranje,ali opet steka dali je mozda do neta
Samo Sarajevo
Može biti da je do neta, ali prije je do toga da je preopterećen server preko kojeg se gledaju ti kanali...
Meni svi kanali rade uredno bez ikakvog štopanja i prekidanja. Biće da ti je do neta Kanarinac...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hvala, to je toJoseMourinho je napisao/la:pokusaj F8 to bi trebalo biti ko mute tipka na daljinskom
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: KODI - media centar
Nisam nikad to radio ali ukucaj na google meni odma izbacilo klipovi kako to uraditi pa pregledaj, trebalo VI da možeAmmare je napisao/la:Zanima me da li se moze kodi pokrenuti/instalirati direktno preko Samsung smart tva, bez da ga povezujem hdmi kablom sa racunarom?
Hvala @Jose
Da nisi na telekomovom 5mps netu?kanarinac je napisao/la:meni svi kanali ovi stekaju lede non stop racunar mi 100 % ima predispozicije za ovo sranje,ali opet steka dali je mozda do neta
Re: RE: Re: KODI - media centar
Ma ja mislim da jestJoseMourinho je napisao/la:Nisam nikad to radio ali ukucaj na google meni odma izbacilo klipovi kako to uraditi pa pregledaj, trebalo VI da možeAmmare je napisao/la:Zanima me da li se moze kodi pokrenuti/instalirati direktno preko Samsung smart tva, bez da ga povezujem hdmi kablom sa racunarom?
Hvala @Jose
Da nisi na telekomovom 5mps netu?kanarinac je napisao/la:meni svi kanali ovi stekaju lede non stop racunar mi 100 % ima predispozicije za ovo sranje,ali opet steka dali je mozda do neta
Samo Sarajevo
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: KODI - media centar
Odma batali arene i SK jer su u hd-u treba Jaca konekcija, možeš sky btsport mislim i ruse kod kojih ne pise HD, i arenavision sve kanalekanarinac je napisao/la:Ma ja mislim da jestJoseMourinho je napisao/la:Nisam nikad to radio ali ukucaj na google meni odma izbacilo klipovi kako to uraditi pa pregledaj, trebalo VI da možeAmmare je napisao/la:Zanima me da li se moze kodi pokrenuti/instalirati direktno preko Samsung smart tva, bez da ga povezujem hdmi kablom sa racunarom?
Hvala @Jose
A ako te bas zanima za svaki kanal idi na torrent-tv.ru registruj se pa idi na kanal po kanal i odma ispod pise brzina
Dodajte i Sportsdevil addon, svaka moguca utakmica ima, svi sportovi. Kvalitet slike zavisi od streama ali pretezno su dobri.
- JoseMourinho
- Kontakt:
E bravo ima i taj, imao sam ga on kupi sa sajtova streamove 
Ljudi problem 
Instalirao sam verziju KODI v15.2 i kada sam pokusao instalirati Plexux izbaci mi gresku u donjem desnom uglu : Column plugin cech error...pokrenem bilo koji addons bilo koji program i uvijek izbacuje isto..
Instalirao sam verziju KODI v15.2 i kada sam pokusao instalirati Plexux izbaci mi gresku u donjem desnom uglu : Column plugin cech error...pokrenem bilo koji addons bilo koji program i uvijek izbacuje isto..
ja skinem ovu zipovanu kodi sport i nmg je raspakovati?
- L'Avvocato
- Kontakt:
Raspakuj je pa ostale instaliraj kroz Kodi kako je Mou naveo u prvom postu teme.
Nego, dajte kakav dobar skin... kod mene Confluence već duugo, pa da mi je nešto drugo za promjenu.
Nego, dajte kakav dobar skin... kod mene Confluence već duugo, pa da mi je nešto drugo za promjenu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Uspio sam sve samo mi zna zastekati kad hocu da mjenjam kanela da trazim na kojoj je koja utakmica pa moram izaci skroz vjerovatno je do neta
A je li se može ovdje gledati program uživo? Instalirao sam sve ove dodatke, ali nisam uspio naći Arenu. Mogu li kako i njih instalirat i da gledam uživo program ?
Videos -- Addons -- P2P Sport -- Torrenttv.ru Sport -- Arena Sportnele-BHF je napisao/la:A je li se može ovdje gledati program uživo? Instalirao sam sve ove dodatke, ali nisam uspio naći Arenu. Mogu li kako i njih instalirat i da gledam uživo program ?
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 6 gostiju.