F9 i F10 su ti pojacaj smanji a moze i na + i -

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Unofficialpage je napisao/la:
Može, ima lista kanala i samo biraš koji hoćeš. Ideš na Videos, pa video add-ons, biraš koji hoćeš od ovih ponuđenih. Ako odeš na Torrent tako nešto piše imaju i AS i SK, samo klikneš na kanal i gledaš. Bez kopiranja URL-a.kanarinac je napisao/la:ljudi pomagajte ja sam skinuo ovaj kodi raspakovao ove dodatke gdje ima arena i sta dalje ujdem ja u kodi ali nemogu da nadjem programe nikak
Hvala, to je toJoseMourinho je napisao/la:pokusaj F8 to bi trebalo biti ko mute tipka na daljinskom
F9 i F10 su ti pojacaj smanji a moze i na + i -
Nisam nikad to radio ali ukucaj na google meni odma izbacilo klipovi kako to uraditi pa pregledaj, trebalo VI da možeAmmare je napisao/la:Zanima me da li se moze kodi pokrenuti/instalirati direktno preko Samsung smart tva, bez da ga povezujem hdmi kablom sa racunarom?
Hvala @Jose
Da nisi na telekomovom 5mps netu?kanarinac je napisao/la:meni svi kanali ovi stekaju lede non stop racunar mi 100 % ima predispozicije za ovo sranje,ali opet steka dali je mozda do neta
Ma ja mislim da jestJoseMourinho je napisao/la:Nisam nikad to radio ali ukucaj na google meni odma izbacilo klipovi kako to uraditi pa pregledaj, trebalo VI da možeAmmare je napisao/la:Zanima me da li se moze kodi pokrenuti/instalirati direktno preko Samsung smart tva, bez da ga povezujem hdmi kablom sa racunarom?
Hvala @Jose
Da nisi na telekomovom 5mps netu?kanarinac je napisao/la:meni svi kanali ovi stekaju lede non stop racunar mi 100 % ima predispozicije za ovo sranje,ali opet steka dali je mozda do neta
Odma batali arene i SK jer su u hd-u treba Jaca konekcija, možeš sky btsport mislim i ruse kod kojih ne pise HD, i arenavision sve kanalekanarinac je napisao/la:Ma ja mislim da jestJoseMourinho je napisao/la:Nisam nikad to radio ali ukucaj na google meni odma izbacilo klipovi kako to uraditi pa pregledaj, trebalo VI da možeAmmare je napisao/la:Zanima me da li se moze kodi pokrenuti/instalirati direktno preko Samsung smart tva, bez da ga povezujem hdmi kablom sa racunarom?
Hvala @Jose
Videos -- Addons -- P2P Sport -- Torrenttv.ru Sport -- Arena Sportnele-BHF je napisao/la:A je li se može ovdje gledati program uživo? Instalirao sam sve ove dodatke, ali nisam uspio naći Arenu. Mogu li kako i njih instalirat i da gledam uživo program ?
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 6 gostiju.