jest bitanga al zna kako se bije, zato i jest u UFC-u. Takav jedan treba. Ako si gledo zadnji meč onda ti je sve jasno. Ja ono nisam nikad u životu vidio, onoliko krvi sam zadnji put vidio za Kurban Bajram.doe78 je napisao/la:ademef je napisao/la:Da regulišemo neke stvari, Dževad Poturak je vrhunski borac i to stoji...nadero je velika imena kao što su Melvin Manhoef i Ignashov..ako slučajno ko ne zna za njih nek ne komentariše džaba. To što ima 32 godine očigledno da nema veze jer je iz borbe u borbu sve bolji. Što se tiče Denisa Stojnića on je kafanska bitanga koja se **** dobro udara, naravno kafanski...a u UFC-u nije niko džaba, tu te niko ne pita kako se udaraš da li je lijepo ili ne, nego da nakon obračuna u octagonu bude protivnik savladan. Ovu dvojicu boraca je ne moguce uporedit, Poturak je školovan borac koji ima tehniku na zavidnom nivou i sportista koji ne propušta trening ni zbog čega, dok Denis preferira lošu tehniku, znači ispod prosjeka i gleda da ubije protivnika na bilo koji način. Oba borca su KVALITET, jer boriti se u UFC-u i biti član Golden Gloria nije šlučajnost. Svako ko voli K-1 zna za Poturka i svako ko voli UFC zna za Denisa. Za one koji misle da prdim u hladnu vodu nek mi se jave na privat da im pošaljem linkove da vidi svojim očima da nisu upravu.
Nemojte molim vas da kakite ako nemate odgovarajucih argumenata!
BH borci (K1, MMA, Judo.......)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Dževad Poturak - "BH Machine"
Ja neznam stvarno šta je toliko zanimljivo u tom UFC? Meni je to samo ulicna borba, ono ko koga prije "natakari"... Po meni, K-1 je cisti KICK BOKS, tradicionalni i barem ima neke taktike.
pa dobro kad gledas onakve poput Denisa jest makljaža, al 97% ostalih u UFC-u su vrhunski tehničari i atlete...samo kad vidiš onog Konga kako izgleda, čist mišić i perfektna tehnika.AlmirSA je napisao/la:Ja neznam stvarno šta je toliko zanimljivo u tom UFC? Meni je to samo ulicna borba, ono ko koga prije "natakari"... Po meni, K-1 je cisti KICK BOKS, tradicionalni i barem ima neke taktike.
MMA i K-1 su na svoj način dobri, volim i jedno i drugo..

Nisam neki ekspert za K-1, tu i tamo pogledam neki turnir na Eurosportu, ali protivnici Poturka su bili neka velika imena ovog' sporta. Veoma često igram K-1 na Playstationu i tamo vidim imena poput ovog Ignashova ili Krutha, jbg, da nisu veliki borci, vjerovatno nebi bili u ponudi
ali vidim da i ovdje omalovažavaju naše uspjehe
Jedva čekam ovaj spektakl u Zetri, vidim najavljeni Mirko, Schilt, moglo bi biti dobro.

Jedva čekam ovaj spektakl u Zetri, vidim najavljeni Mirko, Schilt, moglo bi biti dobro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A jbg sto brutalnije to bolje.Ljudi hoce krv...Npr. kad bi se vratile gladijatorske borbe za UFC se vise ne bi culo.AlmirSA je napisao/la:Ja neznam stvarno šta je toliko zanimljivo u tom UFC? Meni je to samo ulicna borba, ono ko koga prije "natakari"... Po meni, K-1 je cisti KICK BOKS, tradicionalni i barem ima neke taktike.
Meni je bushido bio jako interesantan ali ga vise ne prenose.

A jel Denis Stojnić odradio drugu borbu u UFC-u.Ako ne,kad ce 

Ova zadnja protiv holandjanina je bila presudna...Ko pobijedi ostaje u UFC-u...delija je napisao/la:A jel Denis Stojnić odradio drugu borbu u UFC-u.Ako ne,kad ce

Mislim ipak da ce se Stojnic vratit kad tad... Treba jos kondicije i tehnike njemu da bi mogao barem opstati u UFC. Spektakl u Zetri jedva cekam jeli NAPOKON jedna velika K-1 organizacija da dodje i nama u Sarajevo.
Jest po nekom dogovoru tako, da ko izgubi leti iz UFC-a, al je direktoru UFC-a bitno da je borac zanimljiv a Denis je definitivno. Čito sam da ostaje u UFC-u, u decembru ima sledeci mec...izvor su doduse neke šaban novine, pa moram još provjerit sta i kako. A po mojim nekim procjenama trebo bi ostat!GoRaN je napisao/la:Ova zadnja protiv holandjanina je bila presudna...Ko pobijedi ostaje u UFC-u...delija je napisao/la:A jel Denis Stojnić odradio drugu borbu u UFC-u.Ako ne,kad ce
Večeras Dževad boksuje protiv čeha Vodačeka i sretno mu kao i još nekoliko naših boraca. Samo mi je žao što nisu stavili na ovoj stranici udarnu vijest za ovaj večerasni turnir. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
može li se kako preko neta gledati ?Zagor je napisao/la:Večeras Dževad boksuje protiv čeha Vodačeka i sretno mu kao i još nekoliko naših boraca. Samo mi je žao što nisu stavili na ovoj stranici udarnu vijest za ovaj večerasni turnir.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pobijedio Dzevad,ali globalna je cinjenica da se ovi mecevi stimaju naveliko.
BosnaE
- adnan_nanda
- Kontakt:
ma nek je pobjedio pa bilo to nastimano ili ne vidis da je mogao izgubit u 2 rundinewton_heath_lyr je napisao/la:Pobijedio Dzevad,ali globalna je cinjenica da se ovi mecevi stimaju naveliko.

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Suti,mog'o je proci ko Zijo Poljo.adnan_nanda je napisao/la:ma nek je pobjedio pa bilo to nastimano ili ne vidis da je mogao izgubit u 2 rundinewton_heath_lyr je napisao/la:Pobijedio Dzevad,ali globalna je cinjenica da se ovi mecevi stimaju naveliko.cestitke Dzevadu.

BosnaE
- lolo d pitar
- Kontakt:
a jesil ti gledao mec mozda?newton_heath_lyr je napisao/la:Pobijedio Dzevad,ali globalna je cinjenica da se ovi mecevi stimaju naveliko.
mecevi se stimaju,ali ovaj sigurno ne
Ubise Bosanci veceras 
Bio mi je najjaci onaj prvi mali, nokaut nogom, u prvoj rundi

Bio mi je najjaci onaj prvi mali, nokaut nogom, u prvoj rundi

100% sportski i krajnje opušten potpis
Haris Cutuk je nasa najveca nada po pitanju K1.A Dzevdo je masina kakve nema na daleko 

newton_heath_lyr je napisao/la:Pobijedio Dzevad,ali globalna je cinjenica da se ovi mecevi stimaju naveliko.
Pojma ti nemaš! Prvo pogledaj mec pa onda vidi dali je naštiman. Ovaj mec STVARNO trebas pogledat da odlucis takvu glupost
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Rekao sam da se mecevi u globalu tj. uopste stimaju.Je li ovaj nastiman ne znam niti me interesuje.Ali od njih 100 95 je nastimanih io pobjednik se zna unaprijed.Zasto je onda na bet-at.home par Poturak protiv ovog ne znam ni kako mu je ime povucen sa kladionickih listi.?Onako bezze sigurno.Svaka cast Dzevadu na pobjedi.A sanse da izgubi su bile minimalne ili ih uopste nije bilo.
BosnaE
Cuj šanse da izgubi su bile minimalne? Jaooo... Da zavrsi ko Zijo Poljo? Daj mi JEDNOG protivnika SVJETSKE klase skim se taj papak borio? Hajde molim te. Laprdaš bez veze iskreno da ti kazem. Drzi se lopte i tišu mišu mekinjašunewton_heath_lyr je napisao/la:Rekao sam da se mecevi u globalu tj. uopste stimaju.Je li ovaj nastiman ne znam niti me interesuje.Ali od njih 100 95 je nastimanih io pobjednik se zna unaprijed.Zasto je onda na bet-at.home par Poturak protiv ovog ne znam ni kako mu je ime povucen sa kladionickih listi.?Onako bezze sigurno.Svaka cast Dzevadu na pobjedi.A sanse da izgubi su bile minimalne ili ih uopste nije bilo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.