Danijel Graovac
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Danijel Graovac

Opstanak moramo izboriti
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Malo je reci zasluženo, momak je klasa i zaslužio je ovan poziv, nek mu je sa srećom 

Tesko je procijeniti kvalitet kad na jednoj strani igras protiv Ajaxa a na drugoj protiv Slobode. Nista kontra Slobode nego samo kao dokaz nerealnosti usporedbe. Dobro je da je ovaj mladic pozvan ali ako zelis isprobati stvaran igracki potencijal treba pozvati obojicu i vidjeti tokom treninga i utakmice koji je bolji. Prijateljske utakmice su bogom dane za takve testove. Dario je par puta bio i igrac utakmice u Nizozemskoj i to treba cijeniti a sam se nudi. Nego eto da ne remetimo temu. Izgleda da je Mesa ovog puta stvarno poceo mijenjati. Meni izgleda dobro.ahmic je napisao/la:U svako slucaju tewna dat prednost igracima.iz nase lige..Ako je taj Dumic istih kvaliteta,logicno da prednost ima Graovac..cak sta vise bio je i maldi reprezentativac.
Pozdrav i dobro nam.dosao...
Dobrodošao Danijele!
Jest momak najbolji štoper lige, tu nema dileme.

Jest momak najbolji štoper lige, tu nema dileme.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kao pitar moram priznati da mi se gade pojedini navijaci Sarajeva koji vazda nesto negoduju, pa evo i po pitanju ovog momka.
Istina, nisam upoznat s kvalitetima ovog momka, ali hajmo vjerovati selektoru i ovima koji evo pozitivno pisu o doticnom stoperu...
Istina, nisam upoznat s kvalitetima ovog momka, ali hajmo vjerovati selektoru i ovima koji evo pozitivno pisu o doticnom stoperu...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Danijel Graovac
Ma znaju oni bolje, na football manageru se ne vodi kao top talenat, tako da znaju da nema ništa od njegahurem je napisao/la:Kao pitar moram priznati da mi se gade pojedini navijaci Sarajeva koji vazda nesto negoduju, pa evo i po pitanju ovog momka.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Vjerovatno nece biti Anicic jer je kod njih sezona davno zavrsena, a novo prvenstvo im pocinje sredinom marta. I ja imam neki osjecaj da Spahica nece biti.dubrovnik je napisao/la:Nije mi samo jasno tko ce otpasti. Osobno bi mi bilo drago vidjeti i Dumica. Sada kad bi se sve podcrtalo i napisalo tko bi mogao biti pozvan na poziciju stopera. Spahic, Bicakcic, Sunjic, Anicic, Graovac, Cocalic pa mozda u blizoj buducnosti Dumic i Arslanagic. Svakako upada u oci da je Pandza bio u pravu i da su igraci iz Hercegovine majorizirani na ovoj poziciji u reprezentaciji.![]()
![]()
![]()
PS
Mislim da Emir nece biti na spisku.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pametni, objasni zašto nije zaslužio priliku da ga Meša testira u pripremnim utakmicama? Mlad, jedan od najboljih igrača svog kluba koji se bori za titulu, a koji je primio samo 12 golova u 20 utakmica itd. Sigurno neće igrati u kvalifikacijama u prvoj postavi, ali itekako je zaslužio poziv.Effenberg je napisao/la:Oj Mesha dragi!
U čemu je problem?Effenberg je napisao/la:Oj Mesha dragi!
Po meni zaslužen poziv. Pogledao sam par utakmica gdje je on igrao i momak stvarno dobro igra.
Najjace mi je sto se najvise sarajlije se bune sto je ovaj momak pozvan a oni svakog drugog igraca iz Sarajeva gurali u repku.Cak se pisalo da li Stojcev i Barbaric mogu dobit drzavljanstvo jer bi mogli igrat za nasu reprezentaciju
(Da ko ne pomisli da imam sta protiv Sarajeva i protiv sarajlija ovo sam samo naveo jer ste previse neobjektivni)

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- alan_kardec
- Kontakt:
pojedini navijači FKS su ovdje pisali (tačnije lagali) da su Srbi na forumu pričali kako Cimirotu treba dati državljanstvo Srbije da bi mogao igrati za Srbiju, i da se FSS ozbiljno interesuje za Mihojevića (pričalo se po šeheru
)

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Cuj KLASA, kad prije, ne treba pretjerivati..sto ne znaci da nije zasluzio poziv, ionako ne mozemo nista izgubiti jer i ovi sto imamo nisu cemu. Generalno treba pruziti sansu momcima iz nase lige pa ko prodje...JoseeMourinho je napisao/la:Malo je reci zasluženo, momak je klasa i zaslužio je ovan poziv, nek mu je sa srećom
Ma to je ba Saban liga klasa!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Dok nam je reprezentacija baš ono, krema europskog i svjetskog fudbala čiji najbolji igrač potiče iz "ba Saban liga klasa".
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast momcino, najbolji stoper lige!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako je pozvan kao desni bek pozdravljam,ako je kao stoper nema smisla jer imamo viska stopera,cak i bez Spahica.
Ali kod Bazdarevica malo toga ima smisla.
Ali kod Bazdarevica malo toga ima smisla.
Gledao sam ga danas protiv Celika, vrlo dobar, imprsionira smirenost sa loptom i dobar pas a ne nasumucno napucavanje. Opravdavam poziv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.