Lijepo izgleda jer je umjetna.FoSte95 je napisao/la:Nisam znao da Krupa ima ovako fin teren, na slikama trava extra izgleda
Koliko stadion mjesta ima i postoji li ikakva organizovana navijacka skupina?

Lijepo izgleda jer je umjetna.FoSte95 je napisao/la:Nisam znao da Krupa ima ovako fin teren, na slikama trava extra izgleda
Koliko stadion mjesta ima i postoji li ikakva organizovana navijacka skupina?
Ne licis mi na nekog ko je provokatordelko je napisao/la:Kako ste sa bracom Ilicima dizali u 5 godina 5 liga se podigli - tako cete i pastine mogu ni Ilici dovijeka !
hahah upravu siesprit24 je napisao/la:Ne licis mi na nekog ko je provokatordelko je napisao/la:Kako ste sa bracom Ilicima dizali u 5 godina 5 liga se podigli - tako cete i pastine mogu ni Ilici dovijeka !
![]()
![]()
Pusti ljude nek uzivaju u vrhuncu svoje slave, a ti se vrati na temu bh tenisdugo te nema tamo
Neki biznismeni, motali su se valjda i oko Borca prije par godinaPanajotPano je napisao/la:& су та & ??
А ова ? " је ', % " $ "...
ne moze modrica u istu recenicu sa krupom ili igokeom... ipak imaju koliko toliko tradicije...delko je napisao/la:hahah upravu siesprit24 je napisao/la:Ne licis mi na nekog ko je provokatordelko je napisao/la:Kako ste sa bracom Ilicima dizali u 5 godina 5 liga se podigli - tako cete i pastine mogu ni Ilici dovijeka !
![]()
![]()
Pusti ljude nek uzivaju u vrhuncu svoje slave, a ti se vrati na temu bh tenisdugo te nema tamo
a nije provokacija, vec takvo je stanje u BL, u tom klubu je politika ta dva brata duboko usla i sve to sta su napravili je plod politike - i to nam smeta svima, posebno sto je Borac ispao (ne mislim da su oni krivi za nase ispadanje ali kad se sve nakupi...)
nesto tipa Igokea u kosarci.. Modrica prije par godina i tako..
Dobro došli u PL.SarcofagoVenom je napisao/la:Pošto se FK Krupa nalazi korak od osvajanja prvenstva RS i da ostvari plasman u PL,red je da se klub predstavi u kratkim crtama
Krupa je osnovana 1983 godine,i bila je najmlađi klub osnovan u Banja Luci.Klub se po osnivanju uključuje u Opštinsku ligu Banja Luka,u kojoj će provesti svo vrijeme do prekida liga.Klub se aktivira ubrzo po osnivanju liga u Srpskoj,nastupa u Područnoj ligi Banja Luka do gašenja kluba početkom 2000te.Pauza traje do sezone 2009/10 kada se klub ponova aktivira u Područnoj ligi Banja Luka.Sa novim ljudima i planovima ,može se reći da su udareni temelji današnjoj Krupi.Klub 2011/12 osvaja prvenstvo PL Banja Luka,a već u debitantskoj sezoni u RL-Zapad osvaja drugo ,te nakon baraža se plasira u Drugu ligu RS-Zapad.Serija uspijeha se nastavlja i u drugoj ligi,osvajanjem drugog mjesta,te uspijeha u baražu za Prvu ligu RS.Plasmanom u prvoligaško društvo,Krupa je ostvarila najveći uspijeh u istoriji kluba,a čini se da žele i korak više-plasman u PL .U tekućoj sezoni se nalaze korak od osvajanja titule,ostaje još par kola da se to potvrdi.
Klub posjeduje teren sa vještačkom travom,tribine,dobre finansije za naše prilike.
amazon je napisao/la:Zar mogu PL igrati na umjetnoj travi?
Igra Francuska liga, par klubova na plasticnoj. Spanija, Engleska, to ne smije ni pod razno.Cuj sto, pa povrede su ceste kad se igra na normalnoj travi, pa se predje na plasticnoj. Pucaju ligamenti samo tako.Rule_hz je napisao/la:amazon je napisao/la:Zar mogu PL igrati na umjetnoj travi?
Zasto ne ako zadovoljavaju uefine kirterijume pola evrope na plasticnoj igra
Jes' Banja Luke. Dobiše Željezničara večeras na penale u finalu.Vlado555 je napisao/la:Oooooooooo Krupa je šampioonnnnn
Kakve mi veze imamo s tim drzava gdje se vecinom igra na plastici zbog vremenski (ne)prilika. Ruska liga je skoro cijela na plasticnoj. Ovdje to ne bi smjelo biti dozvoljeno zbog povreda.Rule_hz je napisao/la:rusi svedzani norvezani