Zar opet?UltrasNotRed je napisao/la:Kak'pjeva Zeljina jalija...i trpaj te levate!

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Zar opet?UltrasNotRed je napisao/la:Kak'pjeva Zeljina jalija...i trpaj te levate!
Ma da. Samo je ovdje u pitanju seksualSki distonalitet. To vi ostro. OoooooVirtu4l je napisao/la:Zar opet?UltrasNotRed je napisao/la:Kak'pjeva Zeljina jalija...i trpaj te levate!
Eno pitaju Španjolci pa zar vi nemate svoje klubove?madridista4ever je napisao/la:nikakvo hejtanje, ali zar vi nemate svoje forume
Nije valjda da ne znaš kako ih tretiraju na tim forumima?madridista4ever je napisao/la:nikakvo hejtanje, ali zar vi nemate svoje forume
Imamo, ja navijam za FK Sarajevo kao i za Real, to što pored lokalnog podržavam i strani klub je moja stvar, imam razlog za toSiamoNoi je napisao/la:Eno pitaju Španjolci pa zar vi nemate svoje klubove?madridista4ever je napisao/la:nikakvo hejtanje, ali zar vi nemate svoje forume
Srušili talijane po elegancijiSlevinKelevra je napisao/la:Kao i na SP, ovdje ce se najmanje o fudbalu pricati.
edit:
pazi Corica, kao da je neko malog sa sobom poveo![]()
Ma, ovo se neko malo zezao.... valjdaSiamoNoi je napisao/la:
Ma, ja ne kontam koncept pripremnih tekmi. Ekipa je vec odredjena, nema sanse da se neko novi moze uigrati za te dvije tekme koje su ionako pune izmjena, taktiziranja, skrivanja aduta... A, skoro pa rutinski se barem tri-cetiri velika igraca povrede na tim tekmama i propuste prvenstvo.messilla je napisao/la:Ali ne kontam ove pripremne protiv San Marina i ubij me.![]()
Ma, to je izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Sjecam se da je Spanija odigrala tri perfektne pripremne tekme prije SP-a 2014., gdje nisu primili gol, a onda pet-sest dana kasnije sjevnu petica od Holandije.SiamoNoi je napisao/la:Kako ne...pa Van Gaal je za prošlo SP na pripremama gotovo potpuno preokrenuo reprezentaciju,stavio tri u obrani zbog iznenadnih ozljeda i na kraju odveo ekipu daleko.Uvijek ima nešto dodatno za uigrati,isprobati.Za to nikad previše vremena.
Al kad organiziraš sa San Marinom onda je to stvarno teža besmislica i jedna od onih situacija gdje bi međusobna utakmica bila korisnija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.