Spavaš li mirno Henry Thierry?Goalgetter je napisao/la:Spavas li mirno, Edenu Hazarde?
07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ispravka krivog navodaGoalgetter je napisao/la:Spavas li mirno, Edenu Hazarde?

SPAVAŠ LI MIRNO, HAZARD EDENU.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- JohnCleese
- Kontakt:
0:1 G. Cimirot
1:0 G. Cimirot
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja ne vidim nacin kako mi njih defanzivno mozemo zaustaviti, jedini odgovor na igru Belgije, je da mi igramo bolje napadacki, nesto slicno kao sto smo uraidli protiv njihu Zenici, i protiv Francuske kada nas je sudija **** za plasman na euro, znaci jaki presing, uvjek uz igraca, drzati loptu u nogama, probijati po bokovima gdje su najslabiji, drugim rjecima iskoristiti njihovu slabu odbranu, i na taj nacin dati sto manje prostora supertalentovanom napadu. Suma sumarum, Belgija nije kompletna ekipa, imaju Bogovski napad, ali zato prosjecnu odbranu , i tu lezi nasa sansa...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Mi sa ovakvom sredinom necem ni prici njihovoj odbrani.DevilsAdvocate je napisao/la:Ja ne vidim nacin kako mi njih defanzivno mozemo zaustaviti, jedini odgovor na igru Belgije, je da mi igramo bolje napadacki, nesto slicno kao sto smo uraidli protiv njihu Zenici, i protiv Francuske kada nas je sudija **** za plasman na euro, znaci jaki presing, uvjek uz igraca, drzati loptu u nogama, probijati po bokovima gdje su najslabiji, drugim rjecima iskoristiti njihovu slabu odbranu, i na taj nacin dati sto manje prostora supertalentovanom napadu. Suma sumarum, Belgija nije kompletna ekipa, imaju Bogovski napad, ali zato prosjecnu odbranu , i tu lezi nasa sansa...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Alen Škoro
- Kontakt:
admirr je napisao/la:Mi sa ovakvom sredinom necem ni prici njihovoj odbrani.DevilsAdvocate je napisao/la:Ja ne vidim nacin kako mi njih defanzivno mozemo zaustaviti, jedini odgovor na igru Belgije, je da mi igramo bolje napadacki, nesto slicno kao sto smo uraidli protiv njihu Zenici, i protiv Francuske kada nas je sudija **** za plasman na euro, znaci jaki presing, uvjek uz igraca, drzati loptu u nogama, probijati po bokovima gdje su najslabiji, drugim rjecima iskoristiti njihovu slabu odbranu, i na taj nacin dati sto manje prostora supertalentovanom napadu. Suma sumarum, Belgija nije kompletna ekipa, imaju Bogovski napad, ali zato prosjecnu odbranu , i tu lezi nasa sansa...
Upravo tako. Medunjanin, Lulic, Visca i Ibisevic nam mogu valjati jedino protiv Estonije i Gibraltara, eventualno Kipra kući.
Mislim da će naše najveće pojačanje biti Tino Sven Sušić. Dodajmo još Cimirota. Njih dvojica obavezno moraju igrati protiv Belgije. Šta je s Matom Jajalom? Zašto nije dobio poziv?
Nadam se da će Meša početi pozivati i Memiševića. Desna strana sa Ogijem i Višćom ne postoji. Treba pronaći i tu rješenje.
Ne misli se na budućnost nikako. Gleda se samo trenutno. Zašto pozive ne dobija Goran Karačić kao najperspektivniji golman BiH? Bolje da on bude treći golman od istrošenog i bespotrebnog Burića.
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 07 sep 2016, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Uletit ce Radovac i Rustemovic ne sikiraj seadmirr je napisao/la:Mi sa ovakvom sredinom necem ni prici njihovoj odbrani.DevilsAdvocate je napisao/la:Ja ne vidim nacin kako mi njih defanzivno mozemo zaustaviti, jedini odgovor na igru Belgije, je da mi igramo bolje napadacki, nesto slicno kao sto smo uraidli protiv njihu Zenici, i protiv Francuske kada nas je sudija **** za plasman na euro, znaci jaki presing, uvjek uz igraca, drzati loptu u nogama, probijati po bokovima gdje su najslabiji, drugim rjecima iskoristiti njihovu slabu odbranu, i na taj nacin dati sto manje prostora supertalentovanom napadu. Suma sumarum, Belgija nije kompletna ekipa, imaju Bogovski napad, ali zato prosjecnu odbranu , i tu lezi nasa sansa...

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Cak i oni bi bili korisniji od npr ibisevica, koji je igrac manje na terenuDevilsAdvocate je napisao/la:Uletit ce Radovac i Rustemovic ne sikiraj seadmirr je napisao/la:Mi sa ovakvom sredinom necem ni prici njihovoj odbrani.DevilsAdvocate je napisao/la:Ja ne vidim nacin kako mi njih defanzivno mozemo zaustaviti, jedini odgovor na igru Belgije, je da mi igramo bolje napadacki, nesto slicno kao sto smo uraidli protiv njihu Zenici, i protiv Francuske kada nas je sudija **** za plasman na euro, znaci jaki presing, uvjek uz igraca, drzati loptu u nogama, probijati po bokovima gdje su najslabiji, drugim rjecima iskoristiti njihovu slabu odbranu, i na taj nacin dati sto manje prostora supertalentovanom napadu. Suma sumarum, Belgija nije kompletna ekipa, imaju Bogovski napad, ali zato prosjecnu odbranu , i tu lezi nasa sansa...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Da, Ibisevic je igrac manje na terenu, mora da je Cimirot asistirao kod prvog, pogodoio stativu, golman mu dvije odbranio, i na kraju i zabio gol, stvarno igrac manje na terenu.... Koji glupan
- Goalgetter
- Kontakt:
Previse ste se prepali Belgije. Bice tesko, u to ne sumnjam, ali nisu toliko nadmocni koliko ih predstavljate.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:0:1 G. Cimirot

Realno, Belgija je apsolutni favorit ove grupe, to svi znamo.
Bod kod njih u gostima bi bio ko kuća
bice gadno, ali nadam se da ce momci odigrati jednu mušku utakmicu 
Bod kod njih u gostima bi bio ko kuća

Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 sep 2016, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ma pusti kraju, moraju oni u svakom jajetu naći dlaku. Nego, gledam ove golove od Belgije, ako mi budemo čvrsti u odbrani, njonjo će ga nama ovako zabiti.DevilsAdvocate je napisao/la:Da, Ibisevic je igrac manje na terenu, mora da je Cimirot asistirao kod prvog, pogodoio stativu, golman mu dvije odbranio, i na kraju i zabio gol, stvarno igrac manje na terenu.... Koji glupan
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
glupan te je napravioDevilsAdvocate je napisao/la:Da, Ibisevic je igrac manje na terenu, mora da je Cimirot asistirao kod prvog, pogodoio stativu, golman mu dvije odbranio, i na kraju i zabio gol, stvarno igrac manje na terenu.... Koji glupan
Bojimo se taman koliko treba. Mi imamo previše slabih tačaka koje su **** očite. Kritična nam je čitava desna strana i sredina osim Pjanića a oni imaju igrače koji te slabosti bez problema iskorištavaju.Goalgetter je napisao/la:Previse ste se prepali Belgije. Bice tesko, u to ne sumnjam, ali nisu toliko nadmocni koliko ih predstavljate.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Milicevic je primarno krilo ali tu poziciju ne igra vec neko vrijeme. Ja bi njega radije na AM jer su danas takvi igraci niskog tezista, brzanci krucijalni kao spone sredine i napada. Uz to je i poprilicno efikasan.coelho41 je napisao/la:Ja shvatam da je Milicevic po vokaciji AMF, ali ovo sa Višćom nema smisla, ako hoćemo pozitivan rezultat iz Belgije probat sa Milicevicem makar malo eto.. A Višća nit se vraća u odbranu, nit zna napadat nit išta...
Nemojte otpisivati Viscu ako i ne uradi nesto strasno naprijed pomoci ce tetovazi sa Hazardom. Po meni mora igrati protiv Belgije. I on i Lulic. Ja njih ne bi dirao niposto.
Otkad je to Miličević postao krilo? Čovjek je ofanzivni vezni, rijetko igra na desnom krilu. Ove sezone jednom desno krilo, pet puta ofanzivni vezni.
Prošle godine 28 utakmica kao ofanzivni vezni uz 7 golova i 7 asistencija, te samo 7 utakmica kao desno krilo uz 1 gol i 2 asistencije.
Prošle godine 28 utakmica kao ofanzivni vezni uz 7 golova i 7 asistencija, te samo 7 utakmica kao desno krilo uz 1 gol i 2 asistencije.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Zna li neko gdje s emoze naci citava utakmica Bosna-Belgija iz proslih kvala ? Bilo koja
Protiv Belgije:
Cimirot
Cimirot Cimirot Cimirot Cimirot
Cimirot Cimirot Cimirot Cimirot Cimirot
Cimirot
Cimirot
Cimirot Cimirot Cimirot Cimirot
Cimirot Cimirot Cimirot Cimirot Cimirot
Cimirot
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi