Biće opet.BenjooJutub je napisao/la:Ima li ko sa ovog foruma da je bio aktivan na forumu FMBosnia tamo od 2008-2011? Najjači forum u to vrijeme bio

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Biće opet.BenjooJutub je napisao/la:Ima li ko sa ovog foruma da je bio aktivan na forumu FMBosnia tamo od 2008-2011? Najjači forum u to vrijeme bio
http://www.nosteam.ro/index.php?topic=8 ... #msg202278JohnCasey je napisao/la: iko jbt
Hvala druze,ali ima li neki patch 3.0 posto vidim da u komentarima pitaju za to?Jeftha je napisao/la:http://www.nosteam.ro/index.php?topic=8 ... #msg202278JohnCasey je napisao/la: iko jbt
Samo prati uputstva i nece biti problema.
Ma ne'am pojma. Ja sam ovo skinuo prije pola godine. Jos uvijek radi. Ako hoces ove najnovije transfere ima na FM Scout neki update. To skines i ne treba ti nikakav patch 3.0 i ostale zayebancije.JohnCasey je napisao/la: Hvala druze,ali ima li neki patch 3.0 posto vidim da u komentarima pitaju za to?
Ne kuzim ovoOtelo je napisao/la:I jel ta beta ograničena na šest mjeseci ili nešto?
I kad se kupi od tebe to za cenera mogul isntalirat i na laptop i na komp il dodje jedan keyjopaa7 je napisao/la:Ne kuzim ovoOtelo je napisao/la:I jel ta beta ograničena na šest mjeseci ili nešto?
Skines betu, dode full verzija i updejta ti se na full i to je to. Ili nesto drugo pitas?
A sve se mozemo dogovorit, moci ces na oboje jer ti u pravilu ja svakako moram poslat dva koda onda, ali nije problem. Jedan kod = jedan uredaj. Naravno ne mogu ja znati hoces li ti instalirat na komp i laptop ili ces jedan uzet ti a drugi komšija pa platiti jedanMElloo je napisao/la: I kad se kupi od tebe to za cenera mogul isntalirat i na laptop i na komp il dodje jedan key![]()
Ne znam kako to ide prvi put u zivotu kontam dal da kupim igricu, nisam prije nikad
Ma ja sam kontao da možda ima neko ograničenje. Nešto kao demo, pa te izbaci nakon jedne sezone i sl. Ali dobro je što nema. Dinamo, čuvaj se. Kek odlazi, a dolazi neko ko se ne boji Mamićajopaa7 je napisao/la:Ne kuzim ovoOtelo je napisao/la:I jel ta beta ograničena na šest mjeseci ili nešto?
Skines betu, dode full verzija i updejta ti se na full i to je to. Ili nesto drugo pitas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.