Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la johnnyHZ » 23 jun 2009, 15:37

prvo o je motivator i vec sam napisao jednom da je objasnio kako je to islo u stranim klubovima da prevodilac nemoze prevesti ono sto on prica......
hajduk dinamo .....ako je neuspjeh titula....kup....ako je neuspjeh 5-6 vrhnskih igraca.....???sta je uspjeh..jer tadda dinamo i hajduk nisu imali novca kao sada........
on je uzeo repku hrvatske kada je tim igracima bilo po 19 -23 godine.....tako da je on STVORIO tu repku.....i ostvario najbolje rezultate kje ce hrvatska ikada imati ......

ja jedno a ti drugo.....ja ti kazem da sliskovic nije vjerovao ovim igracima.....dzeko nije bio DIJETE PIJE godinu godinu i pol.....samo je igrao manjem klubu druga je stvar sto je sliskovic zvao SULEJMANA SMAJICA ....pa ga ubacivo u madjarskoj da PREOKRENE REZULTAT.....
drugo je sto e otjeran salihamidzic.....drugo je sto nije mogao nagovoriti da igra RAHIMIC... drugo je sto taj sliskovic je sluzio samo za namjestanje tekmi i za prodavanje NEKVALITETNIH igraca......

kakav je to trener kad mu savez drzi ruke zavezane i on suti????PARIOTA???

MISKE BIO PZVAN KAD SU KOLA KRENULA NIZ BRDO zovne ga ciro i kola odose uz brdo???
MISKE JE BIO ZAPOSTAVLJAN I NIJE IMAO POVJERENJE KAO I VECINA OVIH SADASNJIH IGRACA....CIRO IM JE UKAZAO POVJERENJE.....IMAO E SLISKOVIC I MURATOVICA PA GA NIJE ZVAO.....A CIRO GA ZOVNU I PO MMENI JE UPRAVO ON JEDAN OD IGRACA KOJI JE DONIO POMJENE U IGRI NA SREDINI TERENA JER JE VELIKI BORAC KAKVOG NISMO IMALI........
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 23 jun 2009, 17:01

Vatreni '98 su činili okosnicu mlade reprezentacije Jugoslavije koja je bila svjetski prvak !!!

Džaba ja tebi činjenice a ti meni uvijek isto...ma bježi,rekao sam ja nema fajde !
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 jun 2009, 18:19

Ma da,uzmite samo imena vatrenih 98 i sve je jasno....Ciro je to poslozio i dodao euforiju o dosli su skoro na vrh...Ajde Ciro ponovi molim Te
......

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jun 2009, 18:29

ĆIRO ****!!!!!!! :D :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 jun 2009, 18:31

koje godine su bili prvaci??hoces reci da su svi igraci imali 30 godina u hrvatskoj,hoces reci da su bolje igrali na evropskom prvenstvu jer su tad ipak ostvarili slabiji plasman nego na svjetskom...sto u prevodu znaci da se sa cirom iga popravljala iz godine u gosinu....a i u polufinalu ispadose na katastrofalno nesretan nacin THIRAM NIJE DAO GOL NI POSLIJE NI PRIJE TE UTAKMICE A TADA ZABI DVA.....
sve u svemu,dok je trener chelzija bio murinjo pobjedjivali su i osvajali titule,dosao onaj brazilac....nista NULA,dodje opet dobar trener opet dobri rzultati..
izgubimo od japana od belgije 4-1,od neznam vise koga pa onda si najefikasnji u evopi ,al nema tu trener nikakve veze sve je to SLUCCJNOST ....samo sliskovic i kodro nisu imali srece a CIRO ima.... :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2009, 18:41

Bola(n) je napisao/la:Vatreni '98 su činili okosnicu mlade reprezentacije Jugoslavije koja je bila svjetski prvak !!!
Mislim da smo se do sada bezbroj puta uvjerili da u fudbalu imena ne moraju ništa da znače. Kada bi se gledala imena, Francuska, Brazil i Engleska bi bili nedodirljivi, ali znaš i sam da nije tako. Imao je Ćiro dobru ekipu, ali najbolju? Mislim da ne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 jun 2009, 18:43

Ne moraju ali obicne je tak...

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 23 jun 2009, 23:13

Virtu4l je napisao/la:
Bola(n) je napisao/la:Vatreni '98 su činili okosnicu mlade reprezentacije Jugoslavije koja je bila svjetski prvak !!!
Mislim da smo se do sada bezbroj puta uvjerili da u fudbalu imena ne moraju ništa da znače. Kada bi se gledala imena, Francuska, Brazil i Engleska bi bili nedodirljivi, ali znaš i sam da nije tako. Imao je Ćiro dobru ekipu, ali najbolju? Mislim da ne.
Ama da ja kažem Ćiro jede ****,ti bi rekao nisu to **** to je proljev.Bježi bola...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 jun 2009, 23:42

a ti kad bi bih bila svjetski prvak ti bi rekao da je ciro 100% nezasluzeno to osvojio i da on nema u tome nikakvog udjela.....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jun 2009, 05:28

Džaba ja tebi činjenice a ti meni uvijek isto...ma bježi,rekao sam ja nema fajde !
Vise ih je bilo iz Srbije pa osvojise po dvije Ssssestice u mrezi od Holandije i argentine
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 24 jun 2009, 11:52

harishp,koliko to jedna prosječna fudbalska karijera traje ?

@johnnyHZ:lupaš ko maksim po diviziji(Bez uvrede).

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 24 jun 2009, 12:06

Ma ode ova rasprava u nedogled.
Neko ga voli neko ga mrzi , nekom se *ebe samo neka malo ovi rezultata da nas razvesele.

Meni nekako opet draži od pojedinih poliglota

Najjače ta prodaja igrača. Čovjek uzeo para u Iranu sramota ga i reći koliko. Vidio ga ja u nekakvom mercedesu koji gore navedeni za života neće vidjeti ....doduše popio je sigurno za par takvih al šta ćete
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 24 jun 2009, 13:24

baka pravi englez :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 jun 2009, 13:33

steve-o je napisao/la:baka pravi englez :lol:
baka the ''english man'' :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jun 2009, 13:41

Bola(n) je napisao/la:harishp,koliko to jedna prosječna fudbalska karijera traje ?

Pa i piplica je iz te generacije ako vec pitas o toj generaciji :lol:
Tako da ti je to i odgovor na pitanje ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 jun 2009, 15:12

Pa eto, sa Sliskovicem su u najvaznije utakmice igrali anonimusi poput Jakirovica, Kerkeza, Blatnjaka itd.

Sa Cirom, igraju anonimuse u prijateljskim utakmica.

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 24 jun 2009, 16:32

harishp je napisao/la:
Bola(n) je napisao/la:harishp,koliko to jedna prosječna fudbalska karijera traje ?

Pa i piplica je iz te generacije ako vec pitas o toj generaciji :lol:
Tako da ti je to i odgovor na pitanje ;)
Piplica stariji od trenera Cottbusa :lol:
Jaka ti odgovora...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jun 2009, 18:46

Kao i pitanja :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 24 jun 2009, 19:40

Ćirina poruka Mediću: Psovao mi je mrtvu majku i zato će skupo platiti!
Miroslav Blažević će s Draženom Medićem, predsjednikom Zagreba i negdašnjim poslodavcem, o 'sotonama’, 'lažovima’ i 'lopovima’, razgovarati na sudu. Ali, o nekim detaljima Medićeva obraćanja javnosti, osobito o radu, odlučio je prozboriti i za medije.

■ RAD
- Može se meni spočitati štošta, ali rad ne može. Baš kao što mi se ne može spočitati entuzijazam za rad. Na vrhuncu slave išao sam u Prištinu, išao sam u Muru, u Osijek, spašavao sam Rijeku.

■ SVLAČIONICA
- To je točno. Što nikada nisam dopustio Mamiću, dopustio sam Mediću. No kad bi znao koliko igrači ne vole njegove ulaske u svlačionicu, on u nju nikada ne bi ušao. Govorili su mi igrači, svi su živi pa to mogu i potvrditi: 'Šefe, zašto ga puštate, on nas iritira’. Kad sam bio u Dinamu, igrači su priželjkivali da Mamić uđe u svlačionicu, jer je njegov ulazak značio dvostruku premiju. No, Mamića nikada nisam pustio u svlačionicu. Medića sam pustio. Stajao je, gledao, slušao. Sada kaže kako je ulazio da bi mene kontrolirao.

■ SURADNJA
- Iako sam registrirao neke njegove anomalije, prva je godina bila idila. Medić je rođen iste godine kao i moja najstarija kći Barbara. I stoga sam želio pomoći Zagrebu. Idila je završila trećim mjestom i velikim napretkom igrača. Zagreb je igrao odlično. A o trenerovu radu sve je kazao Lovrek, koji je u barem tri intervjua naglasio kako 'nikada nije imao boljega trenera’. Medić i ja družili smo se po šest sati dnevno. A onda je Medić jednoga dana shvatio kako je sve naučio i da od mene više nema što naučiti. Otvoreno mi je rekao: 'Nogomet bolje razumijem od tebe’. Ti to zaista misliš, pitao sam. A on mi je odgovorio: 'Ja to ne mislim, ja to znam’. Kad je spoznao da zna više, Medić me je prestao plaćati. Godinu dana nije mi plaćao ništa, osim 2.000 kuna na što je, valjda, plaćao doprinose. Ništa mi nije platio dvije godine. Tek prije dva tjedna platio je nešto. Uplatio je dio duga na račun tvrtke moga sina i Miroslav je na taj iznos platio PDV.

■ OBEĆANA NAGRADA
- Problem je nastao kad mi je dao ruku, obećavši da ću dobiti 200.000 eura stoga što sam pomogao da transfer Mandžukića i Vrdoljaka u Dinamo ne bude 1.500.000 nego 2.500.000 eura. U tome času rodio se animozitet koji nikada nisam mogao objasniti. Medićev odnos prema meni, to sam sada shvatio, cijelo je vrijeme bio falš.

■ JARE I PARE
- Kad je odlučio da ne isplati dogovoreno, Medić mi je kazao: 'Ćiro ti nisi menadžer’. Nisam. Ali, Ivan Cvjetković jest menadžer. A njemu je Medić obećao 10% ako Mandžukića dovede iz Broda za 100.000 eura. Međutim, ni Cvjetković, iako je menadžer i iako je pomogao, nije dobio svoj postotak. Štoviše, ne da nije dobio novac, već je dobio i zabranu ulaska u Zagrebovu svečanu ložu. Nisam menadžer, to nikada nisam bio i nikada neću biti, ali mislim da trener zaslužuje nagradu, ako podigne igrače, ako im da dodatnu vrijednost i ako se oni zbog toga dobro prodaju. Kad je Leko, u transferu teškom 4.000.000 eura, otišao u kijevski Dynamo, Mamić me je nagradio sa 70.000 eura. Mamić zna, a Medić hoće 'i jare i pare’. Pa kaže: 'To je moj svjetonazor’. Prije bih rekao da je to njegovo svetogrđe.

■ SLUČAJ ŠPIČIĆ
- Medić je neviđeni autokrat, što znaju svi oko njega, i nikada se i ni slučajno ne smije kazati istina koja bi mogla štetiti Mediću. Kako Medić vlada, pokazuje slučaj Špičić. Još dok je bio junior, toga sam vrlo talentiranog igrača uzeo u momčad. No, Medić ga je istjerao iz momčadi, jer majka nije htjela potpisati ugovor na pet godina. Stoga je Medić vratio Špičića u juniorsku momčad. Međutim, Pavloviću, tom poštenom čovjeku i dobrom treneru, zabranio je da ga uvrsti u momčad. Pavlović, koji je shvatio da se time kompromitira pravda i potiču sumnje ostalih roditelja koje otvara pitanje 'što će biti s našom djecom’, toliko je patio zbog te nepravde da mu je puknuo čir i gotovo je iskrvario. Svi su znali da je Špičić najbolji, ali Špičić nije mogao igrati.

■ VRIJEDNOST IGRAČA
- Vrijednost Zagrebovih igrača u moje je doba počela značajno rasti. Radom, naravno radom, cijene su se počele značajno dizati. Medić je moj rad sjajno iskoristio. Prodao je Mandžukića, Vrdoljaka, Ibričića, Brkljaču, Nadarevića, Lovreka, Stojkića, a zahvaljujući nogometu koji je igrao u moje doba sada i Mujdžu. Za tu osmoricu dobio je pet milijuna eura! Gdje je tih pet milijuna eura?

■ KROJF
- Jednom me zgodom Medić zapitao: 'Sastavlja li našu momčad Krojf’. Misliš Cruyff, zapitao sam. 'Ne, ne, Krojf’, inzistirao je Medić. Tko je Krojf, pitao sam, a on mi je kazao o kome je zapravo riječ. Sablaznio sam se, jer nisam imao pojma o čemu se radi. Tada sam saznao kako je Krojf (Žaja) jednom inzistirao za jednoga igrača, kojega sam slučajno uvrstio u momčad.

■ PSOVKE
-Tolerirao bih Medića, ali povrijedilo me kad mi je opsovao mrtvu majku. On mi je poslao, s drugoga mobitela, i poruku: 'Kad ćeš krepati da ti se poserem na grob’. Dvije sam godine šutio i stoički trpio. Više neću
■ HRVATI
- Medić je u jednome ranijem pismu, također pomahnitalome, obilježenom egomanijom i objavljenom u novinama, ustvrdio kako smo svi mi Hrvati ****. Nismo, dragi moj Mediću. Ti to najmanje možeš reći za nas, jer za Hrvatsku nisi dao ništa. Samo si uzeo.

■ BANDIĆ
Medić može imati zemljište na autobusnom kolodvoru, koje vrijedi 100 milijuna kuna, može imati i Kazališnu kavanu, može imati i Veslačku, koju je za novac poreznih obveznika već sam gradio dva puta. Možda mu je u ponečemu pomogao i moj prijatelj Milan Bandić, ali on mu nije dao dozvolu da vrijeđa ljude.

SUD
- Ne dvojim u sudsku presudu. A kad sud presudi, sav ću novac pokloniti siromasima.

■ KONTROLA
- Naravno, i te kako ću kontrolirati što se u Medićevom carstvu događa s novce zagrebačkih poreznih obveznika. To je, nakon Medićeva istupa, postala sveta obveza prema mojoj majci koju je Medić mrtvu uvrijedio - kazao je Miroslav Blažević

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 jun 2009, 19:44

zenicanin je napisao/la:Ćirina poruka Mediću: Psovao mi je mrtvu majku i zato će skupo platiti!
Miroslav Blažević će s Draženom Medićem, predsjednikom Zagreba i negdašnjim poslodavcem, o 'sotonama’, 'lažovima’ i 'lopovima’, razgovarati na sudu. Ali, o nekim detaljima Medićeva obraćanja javnosti, osobito o radu, odlučio je prozboriti i za medije.

■ RAD
- Može se meni spočitati štošta, ali rad ne može. Baš kao što mi se ne može spočitati entuzijazam za rad. Na vrhuncu slave išao sam u Prištinu, išao sam u Muru, u Osijek, spašavao sam Rijeku.

■ SVLAČIONICA
- To je točno. Što nikada nisam dopustio Mamiću, dopustio sam Mediću. No kad bi znao koliko igrači ne vole njegove ulaske u svlačionicu, on u nju nikada ne bi ušao. Govorili su mi igrači, svi su živi pa to mogu i potvrditi: 'Šefe, zašto ga puštate, on nas iritira’. Kad sam bio u Dinamu, igrači su priželjkivali da Mamić uđe u svlačionicu, jer je njegov ulazak značio dvostruku premiju. No, Mamića nikada nisam pustio u svlačionicu. Medića sam pustio. Stajao je, gledao, slušao. Sada kaže kako je ulazio da bi mene kontrolirao.

■ SURADNJA
- Iako sam registrirao neke njegove anomalije, prva je godina bila idila. Medić je rođen iste godine kao i moja najstarija kći Barbara. I stoga sam želio pomoći Zagrebu. Idila je završila trećim mjestom i velikim napretkom igrača. Zagreb je igrao odlično. A o trenerovu radu sve je kazao Lovrek, koji je u barem tri intervjua naglasio kako 'nikada nije imao boljega trenera’. Medić i ja družili smo se po šest sati dnevno. A onda je Medić jednoga dana shvatio kako je sve naučio i da od mene više nema što naučiti. Otvoreno mi je rekao: 'Nogomet bolje razumijem od tebe’. Ti to zaista misliš, pitao sam. A on mi je odgovorio: 'Ja to ne mislim, ja to znam’. Kad je spoznao da zna više, Medić me je prestao plaćati. Godinu dana nije mi plaćao ništa, osim 2.000 kuna na što je, valjda, plaćao doprinose. Ništa mi nije platio dvije godine. Tek prije dva tjedna platio je nešto. Uplatio je dio duga na račun tvrtke moga sina i Miroslav je na taj iznos platio PDV.

■ OBEĆANA NAGRADA
- Problem je nastao kad mi je dao ruku, obećavši da ću dobiti 200.000 eura stoga što sam pomogao da transfer Mandžukića i Vrdoljaka u Dinamo ne bude 1.500.000 nego 2.500.000 eura. U tome času rodio se animozitet koji nikada nisam mogao objasniti. Medićev odnos prema meni, to sam sada shvatio, cijelo je vrijeme bio falš.

■ JARE I PARE
- Kad je odlučio da ne isplati dogovoreno, Medić mi je kazao: 'Ćiro ti nisi menadžer’. Nisam. Ali, Ivan Cvjetković jest menadžer. A njemu je Medić obećao 10% ako Mandžukića dovede iz Broda za 100.000 eura. Međutim, ni Cvjetković, iako je menadžer i iako je pomogao, nije dobio svoj postotak. Štoviše, ne da nije dobio novac, već je dobio i zabranu ulaska u Zagrebovu svečanu ložu. Nisam menadžer, to nikada nisam bio i nikada neću biti, ali mislim da trener zaslužuje nagradu, ako podigne igrače, ako im da dodatnu vrijednost i ako se oni zbog toga dobro prodaju. Kad je Leko, u transferu teškom 4.000.000 eura, otišao u kijevski Dynamo, Mamić me je nagradio sa 70.000 eura. Mamić zna, a Medić hoće 'i jare i pare’. Pa kaže: 'To je moj svjetonazor’. Prije bih rekao da je to njegovo svetogrđe.

■ SLUČAJ ŠPIČIĆ
- Medić je neviđeni autokrat, što znaju svi oko njega, i nikada se i ni slučajno ne smije kazati istina koja bi mogla štetiti Mediću. Kako Medić vlada, pokazuje slučaj Špičić. Još dok je bio junior, toga sam vrlo talentiranog igrača uzeo u momčad. No, Medić ga je istjerao iz momčadi, jer majka nije htjela potpisati ugovor na pet godina. Stoga je Medić vratio Špičića u juniorsku momčad. Međutim, Pavloviću, tom poštenom čovjeku i dobrom treneru, zabranio je da ga uvrsti u momčad. Pavlović, koji je shvatio da se time kompromitira pravda i potiču sumnje ostalih roditelja koje otvara pitanje 'što će biti s našom djecom’, toliko je patio zbog te nepravde da mu je puknuo čir i gotovo je iskrvario. Svi su znali da je Špičić najbolji, ali Špičić nije mogao igrati.

■ VRIJEDNOST IGRAČA
- Vrijednost Zagrebovih igrača u moje je doba počela značajno rasti. Radom, naravno radom, cijene su se počele značajno dizati. Medić je moj rad sjajno iskoristio. Prodao je Mandžukića, Vrdoljaka, Ibričića, Brkljaču, Nadarevića, Lovreka, Stojkića, a zahvaljujući nogometu koji je igrao u moje doba sada i Mujdžu. Za tu osmoricu dobio je pet milijuna eura! Gdje je tih pet milijuna eura?

■ KROJF
- Jednom me zgodom Medić zapitao: 'Sastavlja li našu momčad Krojf’. Misliš Cruyff, zapitao sam. 'Ne, ne, Krojf’, inzistirao je Medić. Tko je Krojf, pitao sam, a on mi je kazao o kome je zapravo riječ. Sablaznio sam se, jer nisam imao pojma o čemu se radi. Tada sam saznao kako je Krojf (Žaja) jednom inzistirao za jednoga igrača, kojega sam slučajno uvrstio u momčad.

■ PSOVKE
-Tolerirao bih Medića, ali povrijedilo me kad mi je opsovao mrtvu majku. On mi je poslao, s drugoga mobitela, i poruku: 'Kad ćeš krepati da ti se poserem na grob’. Dvije sam godine šutio i stoički trpio. Više neću
■ HRVATI
- Medić je u jednome ranijem pismu, također pomahnitalome, obilježenom egomanijom i objavljenom u novinama, ustvrdio kako smo svi mi Hrvati ****. Nismo, dragi moj Mediću. Ti to najmanje možeš reći za nas, jer za Hrvatsku nisi dao ništa. Samo si uzeo.

■ BANDIĆ
Medić može imati zemljište na autobusnom kolodvoru, koje vrijedi 100 milijuna kuna, može imati i Kazališnu kavanu, može imati i Veslačku, koju je za novac poreznih obveznika već sam gradio dva puta. Možda mu je u ponečemu pomogao i moj prijatelj Milan Bandić, ali on mu nije dao dozvolu da vrijeđa ljude.

SUD
- Ne dvojim u sudsku presudu. A kad sud presudi, sav ću novac pokloniti siromasima.

■ KONTROLA
- Naravno, i te kako ću kontrolirati što se u Medićevom carstvu događa s novce zagrebačkih poreznih obveznika. To je, nakon Medićeva istupa, postala sveta obveza prema mojoj majci koju je Medić mrtvu uvrijedio - kazao je Miroslav Blažević
to ciro ne daj se :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.