SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Besic je s jednom nogom bolji od Jajala. Ne razumijem o cemu vi pricate, ali nije nam se jednom desilo da igrac odmah nakon oporavka bude gurnut u vatru, jer nam je u tom momentu prijeko potreban. Besic je vec odigrao 3-4 utakmice za U23 tim Evertona, i to protiv Liverpoola, Tottenhama, Chelseaja... Svaka od tih ekipa bi hladno razbila Levadiakos, Asteras i ostali grcki brlog protiv kojeg je recimo Cimirot igrao. Do Grcke je jos mjesec dana, prvi tim Evertona ima jos dvije utakmice i nije nemoguce da ih Besic odigra (pogotovo sto oni na tabeli ne mogu ni gore ni dolje, a mozda ce i Mesa urgirati kod Koemana da ga malo pusti u igru).
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ne vjerujem da ce Besic igrati, nije igrao utakmicu na PL nivou ima skoro godinu dana, nije uopste u takmicarskoj formi dok nam je Cimirot prekjucer pobjedio Grcki kup i pruza sjajne partije.
Besic ne smije poceti protiv Grcke
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma kakav Bešić, Cimi počinje protiv Grčke. Jednostavno Bešiću fali minuta nije odigrao ni minute u PL, samo par utakmica U23 timu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ne kazem ja da ce sto posto igrati, ali po meni su sanse 50-50. Cak mislim da i Bazdarevic nije nacisto po tom pitanju. Ako bude opcija Jajalo, onda bih ja radije Besica. Bez obzira sto je ovaj bio dobar u Grckoj, ja njemu jednostavno ne vjerujem. Protiv Albanije je npr. bio totalno pogubljen.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pretpostavljam da će Meša opet krenuti sa Vedom i Džekom od prve minute, samim tim mislim da je sigurno da Pjanić i Jajalo počinju u sredini.
Sa boljim partijama Milićevića, odnosno sa njegovim oporavkom od povrede, najrealnije mi u ovom trenutku djeluje da će Lulić na lijevog beka, a Milićević na Lulićevu poziciju. Ostalo se zna.
Sa boljim partijama Milićevića, odnosno sa njegovim oporavkom od povrede, najrealnije mi u ovom trenutku djeluje da će Lulić na lijevog beka, a Milićević na Lulićevu poziciju. Ostalo se zna.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Pretpostavljam da će Meša opet krenuti sa Vedom i Džekom od prve minute, samim tim mislim da je sigurno da Pjanić i Jajalo počinju u sredini.

Ma bolji smo od Grka, jos njih fali.. mislim da pobjeda ne bi trebala doci upitanje.
Fale im Papadopoulos, Samaris, Tachtsidis i Tzavellas. Pogotovo im je bitan Samaris, vjerovatno njihov najbolji vezni igrač u ovom trenutku.FliX je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Pretpostavljam da će Meša opet krenuti sa Vedom i Džekom od prve minute, samim tim mislim da je sigurno da Pjanić i Jajalo počinju u sredini.
Sa boljim partijama Milićevića, odnosno sa njegovim oporavkom od povrede, najrealnije mi u ovom trenutku djeluje da će Lulić na lijevog beka, a Milićević na Lulićevu poziciju. Ostalo se zna.![]()
![]()
Ma bolji smo od Grka, jos njih fali.. mislim da pobjeda ne bi trebala doci upitanje.
Neupitno je da smo kvalitetnija reprezentacija od njih u ovom trenutku, od naših zadnjih duela oni su dosta slabiji dok smo mi otprilike na istom nivou sa manjim oscilacijama.
Mene je samo "strah" Grka i njihove prljave i tvrde igre na terenu, nadam se da naši igrači neće nasjesti na takve stvari, ipak je ova naša generacija dosta iskusna, barem se nadam da jeste.
A najbolje nam je upozorenje njihov remi sa Belgijom sad martu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Moja prognoza
U prvih 11 bez dileme su:
Begovic, Vranjes, Cocalic, Lulic, Visca, Pjanic, Dzeko, Ibisevic i Cimirot.
Milicevic i Zukanovic ce biti u konkurenciji za jednu pozciju na lijevom boku. Bicakcic/ Djumic /Sunjic konkurencija za drugog stopera.
Sa klupe vrijebaju Stevanovic, Krunic, Bajic i Kodro. Besica nekoristiti protiv Grcke. Po mom Vrancic ispred Jajala.
--------------------------- Dzeko ----------------------------
- Milicevic ------------- Ibisevic ---------------- Visca -
------------------- Cimirot --- Pjanic ----------------
- Lulic ------------ Cocalic -- Sunjic ---------- Vranjes -
---------------------------- Begovic ---------------
U prvih 11 bez dileme su:
Begovic, Vranjes, Cocalic, Lulic, Visca, Pjanic, Dzeko, Ibisevic i Cimirot.
Milicevic i Zukanovic ce biti u konkurenciji za jednu pozciju na lijevom boku. Bicakcic/ Djumic /Sunjic konkurencija za drugog stopera.
Sa klupe vrijebaju Stevanovic, Krunic, Bajic i Kodro. Besica nekoristiti protiv Grcke. Po mom Vrancic ispred Jajala.
--------------------------- Dzeko ----------------------------
- Milicevic ------------- Ibisevic ---------------- Visca -
------------------- Cimirot --- Pjanic ----------------
- Lulic ------------ Cocalic -- Sunjic ---------- Vranjes -
---------------------------- Begovic ---------------
To onaj iz Benfice? Ako im je on najbolji veznjak, onda su smijesna ekipa. Taj isti Samaris sjedi Fejsi na klupi u BenficiRaonffa je napisao/la:Fale im Papadopoulos, Samaris, Tachtsidis i Tzavellas. Pogotovo im je bitan Samaris, vjerovatno njihov najbolji vezni igrač u ovom trenutku.FliX je napisao/la:
![]()
![]()

Salim se naravno, ne igraju pojedinci kod njih veliku ulogu! Normalno da nije svejedno kad ti fali par standardnih igraca, ali oni su kao tim nezgodni...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa mislim da im je najbolji vezni igrač uz Fortounisa iz Olympiakosa, zato i kažem da su dosta oslabili zadnjih godina, pogotovo u sredini terena koja je nekada bila "prva linija" grčke odbrane ili defanzive.marconato je napisao/la:To onaj iz Benfice? Ako im je on najbolji veznjak, onda su smijesna ekipa. Taj isti Samaris sjedi Fejsi na klupi u BenficiRaonffa je napisao/la:Fale im Papadopoulos, Samaris, Tachtsidis i Tzavellas. Pogotovo im je bitan Samaris, vjerovatno njihov najbolji vezni igrač u ovom trenutku.FliX je napisao/la:
![]()
![]()
Ma bolji smo od Grka, jos njih fali.. mislim da pobjeda ne bi trebala doci upitanje.![]()
Salim se naravno, ne igraju pojedinci kod njih veliku ulogu! Normalno da nije svejedno kad ti fali par standardnih igraca, ali oni su kao tim nezgodni...
Ma da jasno, nema tu nekih imena..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- JavierBosnia
- Kontakt:
I mi smo prosjecna reprezentacija, imamo Dzeku, Pjanica i Begovica sto se malo izdvajaju, ostalo je sve onako.. U zadnjoj liniji stoperi katastrofa trenutno, bekovi tu i tamo, Ogi dobar, Lula bi mogoa biti dobar isto. Sredina dal Cimirot dal Jajalo.. nadam se Cimi. Opet naprijed tu je to..marconato je napisao/la:Ma da jasno, nema tu nekih imena..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Opet dovoljno za cinjenicu da imas bolje pojedince. Oni su u znatnoj prednosti samo na stoperskoj poziciji...JavierBosnia je napisao/la:
I mi smo prosjecna reprezentacija, imamo Dzeku, Pjanica i Begovica sto se malo izdvajaju, ostalo je sve onako.. U zadnjoj liniji stoperi katastrofa trenutno, bekovi tu i tamo, Ogi dobar, Lula bi mogoa biti dobar isto. Sredina dal Cimirot dal Jajalo.. nadam se Cimi. Opet naprijed tu je to..

Na osam od jedanaest pozicija u timu, mi imamo bolje igrače od Grčke.JavierBosnia je napisao/la:I mi smo prosjecna reprezentacija, imamo Dzeku, Pjanica i Begovica sto se malo izdvajaju, ostalo je sve onako.. U zadnjoj liniji stoperi katastrofa trenutno, bekovi tu i tamo, Ogi dobar, Lula bi mogoa biti dobar isto. Sredina dal Cimirot dal Jajalo.. nadam se Cimi. Opet naprijed tu je to..marconato je napisao/la:Ma da jasno, nema tu nekih imena..
Nije razlika kao između, lupam, Njemačke i nas, al' da smo kvalitetniji jesmo sigurno i od toga ne treba bježati, pogotovo nakon utakmice u Grčkoj odigrane u novembru.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ama ubijeđen sam da glat ovo uzimamo. Domaći teren, ključni igrači im fale, Džeko napaljen i u formi, vraća se nakon suspenzije, Pjanić u formi, igrači će biti svjesni važnosti utakmice...
Kad smo ih mogli 2013. kada su bili u tom nekom vrhu i kad su bili nosioci, ne vidim što bi sad bio neki problem.
Kao što neko reče, nadigrali smo ih u novembru na njihovom terenu ali smo opet na klasično naš način uprskali rezultat i ispustili 2 boda.
Kad smo ih mogli 2013. kada su bili u tom nekom vrhu i kad su bili nosioci, ne vidim što bi sad bio neki problem.
Kao što neko reče, nadigrali smo ih u novembru na njihovom terenu ali smo opet na klasično naš način uprskali rezultat i ispustili 2 boda.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da li mislite da ce Zukanovic igrati u ovoj utakmici, ako uzmemo u obzir da nije igrao vec 2 mjeseca za Atalantu?
Mi smo za klasu bolja ekipa od Grka i mislim da ce se ova utakmica rijesiti u nasu korist puno lakse nego sto ocekujemo.
Kao i obicno jedino se pribojavam naseg selektora.
Najveca dilema mi je Besic a mislim da je vrijeme da Milicevic starta u prvih 11.
Ocekujem pobjedu u hendikepu i napad na Belgijsko prvo mjesto u buducnosti.
Kao i obicno jedino se pribojavam naseg selektora.
Najveca dilema mi je Besic a mislim da je vrijeme da Milicevic starta u prvih 11.
Ocekujem pobjedu u hendikepu i napad na Belgijsko prvo mjesto u buducnosti.
-
- Kontakt:
....................................................................DZEKO...............IBISEVIC..................................................................................................LULIC..................................................................................................................MILICEVIC............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PJANIC.........................................BESIC......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ZUKANOVIC.......................DZUMIC...........................................BICO...................................VRANJES...................................................................................................BEGOVIC........................................................................................
-
- Kontakt:
KOD MENE KO KOD PAPETA BEZ LIJEVOG BEKA
MALO MI SE ODBRANA NIJE UREDILA,PARDON 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.