Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
E slabo će se sada osloniti...po'marke je napisao/la:Sloga je trenutno glavni kandidat za ispadanje, otišao skoro cijeli prvi tim... Opet ona priča oslanjamo se na našu djecu.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Nema ozbiljnijih ljudi, ili sposobnih. Kako se već uzme, sve u svemu dođe na isto. Zadnji put kada se obećala PL Sloga je ispala u drugu ligu, na kraju krivac bila poplava.Shadows je napisao/la:Toliki grad i bez ozbiljnog kluba.
Skoro je bila vijest da je on produzio sa Rudarom. Gdje je otisao?Shadows je napisao/la:Djole sacuvao je RDP vecinu igraca, od tih boljih jedino je Lolic otisao?
Boga mi u kupu grada i u kupu RS kad god su se susreli sa Borcem i Krupom to su bile skoro pa potpuno izjednacene utakmice. Jeste da kup ne mora biti mjerodavan, ali uspjeh je i tu biti egal s ekipama iz jednog ili cak dva ranga iznad. Citiracemo ovo na kraju sezone pa cemo vidjeti ko je bio u pravuShadows je napisao/la:Nema sanse da vrtic bude tako visoko.
Dacemo vam jos 10 hiljada da uzmete onog Djordjevica nazad.Pappy je napisao/la:Ostao je Lolić u Rudaru. Malinović je prešao u Slobodu MG, a stigao je golman Đurić.
Što se tiče Željezničara mislim da oni mogu u plej of, s tim da će vjerovatno Podrinje poslije ovih silnih odlazaka da se preseli u plej aut. Otišlo im je pola startne postave, a zamjene za sada nisu njihov rang. Vidjećemo. Tek se zahuktava prelazni rok.
Neka hvala. Svi oni koji su i nogama i rukama grabili da idu u Borac misleći da će tamo imati lovu za razliku od propale Slavije ne trebaju više nikada da se vrate.Tristan je napisao/la:Dacemo vam jos 10 hiljada da uzmete onog Djordjevica nazad.Pappy je napisao/la:Ostao je Lolić u Rudaru. Malinović je prešao u Slobodu MG, a stigao je golman Đurić.
Što se tiče Željezničara mislim da oni mogu u plej of, s tim da će vjerovatno Podrinje poslije ovih silnih odlazaka da se preseli u plej aut. Otišlo im je pola startne postave, a zamjene za sada nisu njihov rang. Vidjećemo. Tek se zahuktava prelazni rok.
Bolje da su nam zemlju za kakvo groblje obezbijedili. Ubili su istočni kraj, još samo da nas sahrane.Shadows je napisao/la:Vi cete od Vlade dobit bolnicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.