SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 28 jul 2017, 22:39

Vucevich je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Daj Bože da on i jedne minute odigra u ovom dvomeču. :lol:
Begovic - Vranjes Zukanovic Frizura Kolasinac - Jajalo Pjanic - Visca Lulic -Dzeko Ibisevic

100% sam siguran da ce ovako krenuti.
Previše veznih igrača. Pjanić sam je sasvim dovoljan. :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 jul 2017, 23:26

Ja sam siguran da cemo debelo profitirati od Joze, bum vidjeli. :kafa:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 28 jul 2017, 23:38

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja sam siguran da cemo debelo profitirati od Joze, bum vidjeli. :kafa:
Sta Ako drekne u Mikrofon prema nama za DOM ....... ??? :kafa:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 jul 2017, 23:41

bhfanatic14 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja sam siguran da cemo debelo profitirati od Joze, bum vidjeli. :kafa:
Nek vice sta hoce ako ce pisati kaznu HNS-u, pretpostavljam da bi po nekom defaultu to i uradili. :lol:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 28 jul 2017, 23:45

Sarajlijica1946 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
Nek vice sta hoce ako ce pisati kaznu HNS-u, pretpostavljam da bi po nekom defaultu to i uradili. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: hahaha... skeptik sam sto se tice joze, da se ne lazemo on je prelos za hrvate zato dolazi nama. Valjda bude od koristi.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 jul 2017, 23:49

Nije on prelos, neke druge stvari imaju vise veze kod njih. On ima ambiciju, zelju da se dokopa Engleske, na tom putu on samo moze koristiti nasoj reprezentaciji. Nije istrosen igrac, realno deset godina si osigurao stopera. Pa jedan Papac znamo sta je bio a igrao je u toj istoj ligi. :kafa: Konkurencija, samo konkurencija to donosi rezultat. Ne da udaram glavom sto Zuka nije sastavio dvije tekme u drugom dijelu sezone i tako te stvar.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 jul 2017, 00:10

Sarajlijica1946 je napisao/la:Nije on prelos, neke druge stvari imaju vise veze kod njih. On ima ambiciju, zelju da se dokopa Engleske, na tom putu on samo moze koristiti nasoj reprezentaciji. Nije istrosen igrac, realno deset godina si osigurao stopera. Pa jedan Papac znamo sta je bio a igrao je u toj istoj ligi. :kafa: Konkurencija, samo konkurencija to donosi rezultat. Ne da udaram glavom sto Zuka nije sastavio dvije tekme u drugom dijelu sezone i tako te stvar.
Pred nama je.. mlad jest to je prednost.. dobro rangers su tad bili ko beton kad je papac igro, a Celtic nije vise onaj stari.. dosta su oslabili. A skotska liga je losa uvjek dva ista kluba se vrte decenijama :D .. tako da sam skeptik za njeg, al nadam se da grijesim :thumbup: svaki dobar igrac je dobro doso ako ce ginuti za nas. Hajmo biti pozitivni :mrgreen:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 29 jul 2017, 10:17

bhfanatic opet se prosipas.. pocni pratiti druge lige malo vise, cuj celtic vise nije onaj stari, ljudi upravo zavrsili sezonu bez ijednog poraza.. kako su to oslabili :rol:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 jul 2017, 10:53

To što su završili sezonu bez poraza ne znači ništa. Liga im je očajna. Prije su imali barem Rangers za protivnika sada nemaju nikoga.
Rezultati u Evropi su im nikakvi.
Pozitivno je to što im se igrači prodaju po Engleskoj pa se nadam da će i Jozo tim putem.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 jul 2017, 11:10

QUARTERBACK je napisao/la:bhfanatic opet se prosipas.. pocni pratiti druge lige malo vise, cuj celtic vise nije onaj stari, ljudi upravo zavrsili sezonu bez ijednog poraza.. kako su to oslabili :rol:
Cuj prosipam, pa oni 100godina tako osvjaju Bez poraza... prije su imali konkurenta rangerse pa su bili oboje jaki,,
Jedan je drugog jaco jer su se takmicili svake godine samo njih dvoje...i citaj da sam napiso da je liga losa sto je istina i tako je i celtic oslabio. Pa aberdeen bio drugi jedva sirokog izbacise , to dovoljno govori :salut:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 29 jul 2017, 11:46

jasmin10 je napisao/la:To što su završili sezonu bez poraza ne znači ništa. Liga im je očajna. Prije su imali barem Rangers za protivnika sada nemaju nikoga.
Pozitivno je to što im se igrači prodaju po Engleskoj pa se nadam da će i Jozo tim putem.
na to sam i mislio sto i jest najbitnije u ovoj prici oko simunovica, da se proda dalje u neki makar osrednji engleski klub tipa crystal palace ili stoke

puno vi podcjenjujete skotsku ligu, nije to toliko lose koliko pricate, vidjet cemo dokle ce u evropi ove godine, s rodgersom igraju dobar fudbal

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 jul 2017, 11:49

QUARTERBACK je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:To što su završili sezonu bez poraza ne znači ništa. Liga im je očajna. Prije su imali barem Rangers za protivnika sada nemaju nikoga.
na to sam i mislio sto i jest najbitnije u ovoj prici oko simunovica, da se proda dalje u neki makar osrednji engleski klub tipa crystal palace ili stoke

puno vi podcjenjujete skotsku ligu, nije to toliko lose koliko pricate, vidjet cemo dokle ce u evropi ove godine, s rodgersom igraju dobar fudbal
Ma nije liga dobra koliko je dobro to što je puna skauta iz Engleske. Ne sumnjam da ide u Premier ligu za godinu dvije. A u Celtic nema povjerenja. Ako dobace do LP dobro je. Još jedna prilika Jozi da se dokaže.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 29 jul 2017, 11:53

to jeste ima odlicne preduslove da ode u najjacu ligu na svijetu, dobro bi bilo da bude pozvan za ovo okupljanje i da dobije priliku za igru makar protiv gibraltara, na njemu je da se dokaze

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 jul 2017, 11:56

A mora biti pozvan. Situacija sa stoperima je svakako loša.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 29 jul 2017, 11:57

Ma de bgt niko ga od vas nije pogledao jednu utakmicu, nego svi uletili na yt i pogledali snimak onog starta i to je to

On je nas, dobit ce poziv, pa ce se pokazati jel pogodak ili promasaj
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 jul 2017, 13:04

Vucevich je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ne vidim razliku između njega i Jajala, pa i Mato pruža sasvim solidne partije.

Uostalom, da ne postoji neka želja, ne bi ni mijenjao sportsko državljanstvo.
Nema. Nisu ga susjedi htjeli pa dosao kod nas. To je realnost nase reprezentacije. Tako je i Misimovic uradio i pruzio je sasvim soldine partije. Samo kazem da nece 'izgorit' od zelje da se dokaze u drzavnom dresu :lol:
Ma ne mora on izgarati od želje uopšte, nek' igra kako zna i nama će svakako biti pojačanje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 29 jul 2017, 13:38

JavierBosnia je napisao/la:Ma de bgt niko ga od vas nije pogledao jednu utakmicu, nego svi uletili na yt i pogledali snimak onog starta i to je to

gledam ja skotsku, austrijsku ligu posto sportklub prenosi, za ovog sam stekao dojam da je dobar igrac, iako ono simunovic, nisam ga ni povezivao s nama nit sam pomisljao da bi mozda do ovog moglo doci, a ovako kad se vec odigralo kako jeste, treba momku dati sansu, ako prenese igru iz celtica ne bi trebalo biti problema..

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 29 jul 2017, 15:58

QUARTERBACK je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Ma de bgt niko ga od vas nije pogledao jednu utakmicu, nego svi uletili na yt i pogledali snimak onog starta i to je to

gledam ja skotsku, austrijsku ligu posto sportklub prenosi, za ovog sam stekao dojam da je dobar igrac, iako ono simunovic, nisam ga ni povezivao s nama nit sam pomisljao da bi mozda do ovog moglo doci, a ovako kad se vec odigralo kako jeste, treba momku dati sansu, ako prenese igru iz celtica ne bi trebalo biti problema..
Svakako da dobije priliku stoji. Mora je ustvari dobiti jer mu vjerujem vise nego Đumiću i njemu slicnim.
Imamo Sunjica koji nije kiksao do sada, Zukanovica koji se vuce po dobroj ligi, ali uvijek skripi nesto. Bicakcica koji ako bude igrao redovno moze biti jako dobra opcija. Sad Memisevic, Cocalic, za Samketa jos nemam povjerenja, Cocalic samo protiv Estonije i slicnih
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 29 jul 2017, 16:00

Šimunović je dosta puta bio osporavan u Hr medijima ali je solidan igrač i definitivno će biti pojačanje ovoj repki
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 01 avg 2017, 01:59

Znaci, racunica je jasna. 6 bodova. Protiv Kipra ce da bude "drz' ne daj, poreni", ali vjerujem u Dzeku i Pjanica.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: zgembo89 i 10 gostiju.