Mehmede ostani!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Mehmede ostani!
Mene zanimaju samo takmicarske. Eno Austrijanci se napalise na njihovih 8 dobivenih prijateljskih, i sta im je znacilo u takmicarskoj - nista. 0 bodova. U prijateljskim me zanima najvise zalaganje i pristup, rezultat je u drugom planu.
Re: Mehmede ostani!
Ma danas svi igraju fudbal. Kako rece onaj jedan komentator na sportklubu tokom ove lige nacija, nema vise toliko izuzetnih napadaca. A to jeste tako kada gledas. Mi imamo srece sto imamo dzeku koji je sigurno jedan od top15 a mozda i top10 spiceva svijeta u ovom trenutku. Eno pogledajte jedan real madrid, nije imao koga dovesti u spic ove sezone. Stari cavani je tu bog i batina za mnoge, falcao i dalje iako je star jedan je od najboljih, lewandowski ulazi u godine, aguero, higuain...sve su to igraci sa 30 i vise godina. Neki od njih imaju i po 33. Jednostavno nema napadaca. To je boljka bila i austrije i irske protiv nas. Imali su oni svojih sansi i finih akcija. I jedni i drugi su mogli komotno i pobijediti ali jednostavno nemaju nekog rasnog napadaca koji moze iz tako jednostavne prilike i u par poteza matirati svakog golmana.
Jednostavno svi ovi napadaci koji su svjetska klasa su stariji ljudi, mladih fenomenalnih spiceva je jako malo i tu je problem za mnoge.
Jednostavno svi ovi napadaci koji su svjetska klasa su stariji ljudi, mladih fenomenalnih spiceva je jako malo i tu je problem za mnoge.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.