Elvis Sarić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

kobe24
Kontakt:

Re: Elvis Sarić

Post Postao/la kobe24 » 18 apr 2018, 00:59

Vucevich je napisao/la:Ima li istine da je za Sarica interesovan klub iz Bundeslige?
Ni on, ni Memisevic nemaju kvalitet za BL. Cvajta je nesto drugo, ali za prvu ligu sigurno nemaju. Ja bih Memisevica ipak volio vidjeti tamo, jer mozda i grijesim, ali za Sarica tu sigurno nema fulanja. Njemu je vjerovatno Poljska mjera.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 20 apr 2018, 00:10

Nije samo taj dijagonalni "pas", Sarić je odigrao odlično. Ima dinamiku, zna igrati, hitar je... Sa njim smo dobili odličnog igrača o kojem treba razmišljati u budućnosti. Zašto prije nije bio u reprezentaciji, zaista ne znam. Ali on iz utakmice u utakmicu pokazuje da je dobar i da zaslužuje poziv u reprezentaciju - kazao je Prosinečki
:shock:

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 20 apr 2018, 00:23

Vucevich je napisao/la:
Nije samo taj dijagonalni "pas", Sarić je odigrao odlično. Ima dinamiku, zna igrati, hitar je... Sa njim smo dobili odličnog igrača o kojem treba razmišljati u budućnosti. Zašto prije nije bio u reprezentaciji, zaista ne znam. Ali on iz utakmice u utakmicu pokazuje da je dobar i da zaslužuje poziv u reprezentaciju - kazao je Prosinečki
Pa sta, covjek dobro kaze. Prikazivao se kao totalni neuk, pa eto pokaza se da su to bile suplje.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 20 apr 2018, 00:26

NiftyDribbler je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Pa sta, covjek dobro kaze. Prikazivao se kao totalni neuk, pa eto pokaza se da su to bile suplje.
Izgleda da cemo Elvisa gledati protiv Austrije i Sjeverne Irske. Premijer Ligo BiH, mnogo si jaka :bih:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 apr 2018, 00:43

Robi rekao ono sto smo neki ovdje konstatovali vec. Saric je iskoristio priliku i zasluzuje poziv za naredne tekme...do kada, to opet zavisi od Elvisovih predstava i naravno Robija.
Zavisi i od eventualnog njegovog transfera, kao i toga kako ce se pokazati Prcic, Krunic i sl.pojedinci.

Napokon imamo jednog igraca(mozda i vise ako se Menalo i onaj desni bek nametnu) iz PLBiH koji maltene ravnopravno konkurise za prvih 11 i opet nismo zadovoljni?
Nema drugog "Sarica veznjaka" u nasoj ligi, koji puno trci, okretan je, hitar, koji zna stati na loptu, koscat, zilav, zna se zagraditi, skolski potuci u duel igri, itd...
Meni se licno od prvog trenutka svidio...i ne, ne govorim da je Makelele jer sam naveo toliko pozitivnih njegovih osobina, ali ga u svakom slucaju vidim pored Pjanica prije jednog Prcica!
Ne kazem da je Saric bolji od Prcica, ali nam je taj profil igraca potrebniji na sredini terena uz Pjanica. Ne moze Prcic se "tuci" s protivnickim igracima niti presing vrsiti.

Sve dok Saric bude igrao kao protiv Senegala, Mexica i SAD-a, on je legitiman konkurent za prvih 11!

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 20 apr 2018, 00:49

Vucevich je napisao/la:
Izgleda da cemo Elvisa gledati protiv Austrije i Sjeverne Irske. Premijer Ligo BiH, mnogo si jaka :bih:
Sta ima to sa ligom? Uvijek isto kolo. Kad neko dobro odigra, nevalja. Igra u PLBiH. Kad se neko ne pokaze, ah pa samo igra u PLBiH, sta si ocekivao. Kao da je svaki velikan iz Ekstraklase izmislio fudbal za klubove iz bih. Pa treba se iz Bosne probit prvo.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 20 apr 2018, 01:03

Vucevich je napisao/la:
Sta ima to sa ligom? Uvijek isto kolo. Kad neko dobro odigra, nevalja. Igra u PLBiH. Kad se neko ne pokaze, ah pa samo igra u PLBiH, sta si ocekivao. Kao da je svaki velikan iz Ekstraklase izmislio fudbal za klubove iz bih. Pa treba se iz Bosne probit prvo.
Pa izgleda da ce Sara biti u prvom timu, sta se zalis? :bih: :opaopa:

Ne moze biti gori od Jajala nikako

A to sto si spomenuo Ekstraklasu bukvalno nema nikakve veze sa temom, samo spamas.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 apr 2018, 01:08

hurem je napisao/la: Ne kazem da je Saric bolji od Prcica, ali nam je taj profil igraca potrebniji na sredini terena uz Pjanica. Ne moze Prcic se "tuci" s protivnickim igracima niti presing vrsiti.
Meni je cudno vidjeti da je u 25 utakmica dobio samo 5 zutih i niti jedan crveni karton. Ne znam sad u Sarajevu, to mogu reci navijaci Sarajeva koji ga prate redovno, ali u Slobodi je bio sklon kartonima, nerijetko zbog glupih stvari i upravo e agresivnosti. Ako je poradio na tom psihickom aspektu i temperamentu to mu je samo dodatni plus. Jer bi nas to mnoogo kostalo u repki, jer imamo vec Pjanica koji dobija redovno kartove zbog prigovora i Besica radi agresivne igre i velikog jezika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 20 apr 2018, 01:12

Isto radi i u sarajevu, samo što je zaštićeniji kod sudija

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 20 apr 2018, 01:17

Vucevich je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Pa izgleda da ce Sara biti u prvom timu, sta se zalis? :bih: :opaopa:

Ne moze biti gori od Jajala nikako

A to sto si spomenuo Ekstraklasu bukvalno nema nikakve veze sa temom, samo spamas.
Znas ti vrlo dobro mali. Da igra za Lech bio bi vjerovatno za tebe bog. Pravis se mutav, je li? Hahaha

Uglavnom Elva i treba da igra.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 20 apr 2018, 01:23

NiftyDribbler je napisao/la: Znas ti vrlo dobro mali. Da igra za Lech bio bi vjerovatno za tebe bog. Pravis se mutav, je li? Hahaha

Sta bi bilo, kad bi bilo. Poenta je da tu ne igra. Svakako se povezivao sa Ekstraklasom u Januaru, i to sa Koronom.

Inace, kako sam vec rekao, Elvis ima mjesta u prvih XI BiH reprezentacije, jedva cekam da ga gledam u Ligi Nacija :bih:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2018, 01:38

Beduin je napisao/la: Meni je cudno vidjeti da je u 25 utakmica dobio samo 5 zutih i niti jedan crveni karton. Ne znam sad u Sarajevu, to mogu reci navijaci Sarajeva koji ga prate redovno, ali u Slobodi je bio sklon kartonima, nerijetko zbog glupih stvari i upravo e agresivnosti. Ako je poradio na tom psihickom aspektu i temperamentu to mu je samo dodatni plus. Jer bi nas to mnoogo kostalo u repki, jer imamo vec Pjanica koji dobija redovno kartove zbog prigovora i Besica radi agresivne igre i velikog jezika.
To je vjerovatno bilo zato jer igrac Slobode da prne dobije zuti. Sjecam se crvenog Sarica kada se nesto gradio i rukom zahvati glavu potivnickog igraca, ovaj se baci, sudija leti odmah vadi crveni :urnebes:

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 20 apr 2018, 01:42

Vucevich je napisao/la:
NiftyDribbler je napisao/la: Znas ti vrlo dobro mali. Da igra za Lech bio bi vjerovatno za tebe bog. Pravis se mutav, je li? Hahaha

Sta bi bilo, kad bi bilo. Poenta je da tu ne igra. Svakako se povezivao sa Ekstraklasom u Januaru, i to sa Koronom.

Inace, kako sam vec rekao, Elvis ima mjesta u prvih XI BiH reprezentacije, jedva cekam da ga gledam u Ligi Nacija :bih:
Alright vuchi :lol:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 apr 2018, 01:43

Nifty, opet si preagresivno krenuo...smiri strasti malo, slagao se s nekim ili ne.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 apr 2018, 01:56

Beduin je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Ima li istine da je za Sarica interesovan klub iz Bundeslige?
Ima, pokazao se na derbiju. Pitanje dal Bajern il Borusija.
Hahaha :urnebes: :urnebes:

Ma nista on ne odskace od prosjeka u nasoj ligi. U Slobodu dosao kao anonimus, ispocetka tavorio i onda napravio boom, odigrao fenomenalno, par lijepih poteza na terenu, driblinzi, u Sarajevu cak i losiji ali ga ocito neko gura da se proda. Za neki napredak i da vidimo na cemu smo s njim, ipak treba otici u jacu ligu i tamo se nametnuti, a do tada ga ne vidim kao neko ozbiljnije rjesenje u nasoj reprezentaciji.
Sigurno je neko Prosineckom gurnuo 2000 maraka da gura Sarica.
Jer eto Prosineckom koji je zaradjivao 1.2 miliona eura godisnje u Azerbejdzanu trebaju pare.

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 20 apr 2018, 02:05

hurem je napisao/la:Nifty, opet si preagresivno krenuo...smiri strasti malo, slagao se s nekim ili ne.
O cemu ti to hurem?

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 apr 2018, 09:22

Možete ismijavati momka koliko god hoćete. I meni je bilo čudno da je u reprezentaciji ali je momak realno više pokazao u reprezentaciji od Prcica i Vrancica.
Ne kažem da je bolji igrac ili da Prcic ne zaslužuje poziv ali ništa oni nisu pokazali više od Sarica.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 20 apr 2018, 09:27

tokom ovih njegovih igara u prijateljskim da nisam znao gdje igra sig ne big rekao plbih, dok je to kod zakarica npr bilo ocigledno
Zarathustra

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 20 apr 2018, 09:59

Svaki trener trazi igrace koji odgovaraju njegovom nacinu igre, igrace kojima vjeruje.
Ako je Robi u Saricu vidio takvog, ako je zasluzio povjerenje, onda u redu.
Nisam gledao ove prijateljske i bas ne pratim BHPL, tako da ne znam o kakvom se igracu radi.
Ako cemo suditi po parametrima kvaliteta lige, godina...onda Prcic i Krunic sigurno nisu losiji, opet, ne znam da li se radi o istom tipu igraca.
Treba sacekati par utakmica i vidjeti kako ce to izgledati, rezultati ce pokazati da li je u pravu ili nije.

High

Post Postao/la High » 20 apr 2018, 11:56

Moggi je napisao/la:tokom ovih njegovih igara u prijateljskim da nisam znao gdje igra sig ne big rekao plbih, dok je to kod zakarica npr bilo ocigledno
:mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk i 9 gostiju.