Samo ti ba komentarisi, boli te qrac.
Joooj kud za Nigeriju jos ne igra Odemingi

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Sta ocekujes kad covjek komentarise brzo trcanje,biatlon,skijaske skokove sve na isti nacinDeeWa je napisao/la:Mene najvise nervira ta nekreativnost i Gol jeeee. Svaki gol na isti nacin gdje se vidi da nema nikakve euforije. Volio bih neku kreativnost.
Mada trenutno na BHTu i nema nekog euforicnog komentatora. Ne zna se ko je gori po tom pitanju
Voli frajer tim sa cuvenog AnfildaTonySosa je napisao/la:Oj Velide, **** te cijeli Liverpool.
Najjaci je na skokovima: "IDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee"Ponos Torina je napisao/la: Sta ocekujes kad covjek komentarise brzo trcanje,biatlon,skijaske skokove sve na isti nacin![]()
Raonffa je napisao/la:Evo kaže Jeličić za Kalinića "On je u Milanu zamjena talijanskom igraču, koji se zove Qurton, pardon Kutrone"![]()
Bratinabraco je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Evo kaže Jeličić za Kalinića "On je u Milanu zamjena talijanskom igraču, koji se zove Qurton, pardon Kutrone"![]()
![]()
Zamisli tegobe kad bude Engleze prenosio. Sreća pa nema više Stivi Džija.mirgerr je napisao/la:Voli frajer tim sa cuvenog AnfildaTonySosa je napisao/la:Oj Velide, **** te cijeli Liverpool.![]()
Pedro Pauleta?stocktontomalone je napisao/la:Zna li neko ko je najbolji strijelac u historiji Portugala?
pa ronaldo i to odavno i odigrao je daleko najviše tekmi .alan_kardec je napisao/la:Pedro Pauleta?stocktontomalone je napisao/la:Zna li neko ko je najbolji strijelac u historiji Portugala?
HahahaDrape je napisao/la:Maja: Da li bi ste radije trenirali Crvenu Zvezdu ili Željezničar?
Musemić: Ja veoma poštujem Željezničar, historiju tog kluba, ali na neki način ne bih želio da povrijedim navijače Sarajeva koje je ipak moj klub...
Maja: Pa dobro, vidite šta je Salah uradio Romi(nonšalantno odmahuje rukom)
Ni ne želim znati šta je mislila i kako je ovo uspjela povezati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.