Potvrdjuje to iz dana u dan.irfo je napisao/la:ovaj momak je najveci znalac na forumuZukanovic je napisao/la:Za 3 sedmice nece vise biti clan reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Potvrdjuje to iz dana u dan.irfo je napisao/la:ovaj momak je najveci znalac na forumuZukanovic je napisao/la:Za 3 sedmice nece vise biti clan reprezentacije
treće po redu najvećeg kluba u državi. ipak je zrinjski ispred vas.Rokoko87 je napisao/la:Nije više kapiten najvećeg kluba u državi.
Izvini, mislio sam ZeljeZukanovic je napisao/la:Za 3 sedmice nece vise biti clan reprezentacije
Ugasio si me jarane fala ti što si me uputio, inače vi imate i više trofeja i pobjeda u derbijima, ali yebiga samo vas malo stalohz1987 je napisao/la:treće po redu najvećeg kluba u državi. ipak je zrinjski ispred vas.Rokoko87 je napisao/la:Nije više kapiten najvećeg kluba u državi.![]()
![]()
argumentovano ti je objasnioRokoko87 je napisao/la:Ugasio si me jarane fala ti što si me uputio, inače vi imate i više trofeja i pobjeda u derbijima, ali yebiga samo vas malo stalohz1987 je napisao/la:treće po redu najvećeg kluba u državi. ipak je zrinjski ispred vas.Rokoko87 je napisao/la:Nije više kapiten najvećeg kluba u državi.![]()
![]()
Cijena pada?Zukanovic je napisao/la:Izvini, mislio sam ZeljeZukanovic je napisao/la:Za 3 sedmice nece vise biti clan reprezentacije
COYS je napisao/la:Roko ispehirao momka.
Moguće, ali to ne znači da treba braniti, odnosno biti na spisku "A" repke. Ne vidim nijedan razlog, ali baš nijedan da on bude u reprezentaciji BiH.osobaodpovjerenja je napisao/la:Najbolji golman plbih bez konkurencije
Pored Sehica i Begovica mi boljeg nemamo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Moguće, ali to ne znači da treba braniti, odnosno biti na spisku "A" repke. Ne vidim nijedan razlog, ali baš nijedan da on bude u reprezentaciji BiH.osobaodpovjerenja je napisao/la:Najbolji golman plbih bez konkurencije
Azir Muminović je bolji, a uz to i mlađi, može napraviti neku karijeru ode li na vrijeme.osobaodpovjerenja je napisao/la:Pored Sehica i Begovica mi boljeg nemamo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Moguće, ali to ne znači da treba braniti, odnosno biti na spisku "A" repke. Ne vidim nijedan razlog, ali baš nijedan da on bude u reprezentaciji BiH.osobaodpovjerenja je napisao/la:Najbolji golman plbih bez konkurencije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.