amypitar je napisao/la:
Iskreno ja bi volio da Mladost sto duze gura u Premijer ligi,i nemam nista protiv tog kluba.
Al realno Mladost uz Zvijezdu i Gosk, po meni su glavni kandidati za ispadanje.
Drugi neki rang ekipa za ispadanje su Sloboda,Celik i Tuzla,al su oni u daleko boljem polozaju od vas.Sloboda ima slolidnu ekipu,tu neku tradiciju,navijace i mislim da nece imati ove sezone problema za opstanak.Celik isto tako,plus tu su Turci sa lovom kakvom takvom,nece bacati pare uzalud.
Tuzla ima Husica koji ima lovu, i sigurno da ce se na sezoni jos dobro pojacati.
Vama sretno kako god.
Mladost se sabrala kako ih vodi ovaj trener, druga ekipa skroz, ne vidim ih da ispadaju iz lige...
GOŠK i Zvijezda su po meni ti koji su u problemima već rano i tako će i ostati....
više Tuzla City u opasnosti od Mladosti jer njihov napad je totalno beskoristan...i većina igrača se prvi put vide...još novih igrača tu neće pomoći...
Čelik ima obrnut problem njihov napad je ekstra a odbrana tanka tako da prosipaju bodove, ali mogu dovesti par stopera da to riješe...
Sloboda je dobra pod ovim trenerom, ali nemaju špica, a pašće u krizu sigurno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače