Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
heh klosari
Btw jel to kvoter popusio permaban?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Marsal
- Kontakt:
Glasaj.Artetitis je napisao/la:Tema je Arsenal, a ne izbori forumaša. Za to imate posebne teme na drugim PDF-ovima.
I eto sta fali na oovj temi sto sam napisao?
Sto si izbrisao post sa ove teme?
Ako ovdje nije prikladno onda je brisite.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Fakat ni ja ne razunijem zasto brisete postove sa chata? Valjda smo zato i napravili temu? Koji ****
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Marsal
- Kontakt:
Dvije sedmice je Vedator.Harika je napisao/la:Btw jel to kvoter popusio permaban?
Ne znam gdje da pitam pa ovde ću,
jeko ovaj 'Profesor'? Lik vazda protiv nas piše a ja fakat nemam pojma ni ko je ni šta je
jeko ovaj 'Profesor'? Lik vazda protiv nas piše a ja fakat nemam pojma ni ko je ni šta je

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Brokula je dobio novu turu za Banoviće ako neko nije upratio. 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Hoce covjek da rusi vlastanell je napisao/la:Brokula je dobio novu turu za Banoviće ako neko nije upratio.

- Marsal
- Kontakt:
Kako?anell je napisao/la:Brokula je dobio novu turu za Banoviće ako neko nije upratio.

viewtopic.php?f=41&t=169&start=7080Marsal je napisao/la:Kako?anell je napisao/la:Brokula je dobio novu turu za Banoviće ako neko nije upratio.![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Torreiri bi bilo pametno da namjerno dobije žuti karton u jednoj od naredne dvije utakmice. U ovoj godini je ostao još Livepool od težih utakmica i bilo bi šteta da to propusti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jeko Torreira?
Strahujem od Sotona ne znam zašto jer njih nije pobjedio samo onaj ko ih nije napao.
Možda zato što će nam stopere igrati Koss i Monreal
Strahujem od Sotona ne znam zašto jer njih nije pobjedio samo onaj ko ih nije napao.

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
A kad im je Mančesta zabio dva gola onda se ovo uzima u hendikepu.Jack je napisao/la:Jeko Torreira?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jes vala, sramota bi bilo to ne dobiti, a kvota 1,9 na nasanell je napisao/la:A kad im je Mančesta zabio dva gola onda se ovo uzima u hendikepu.Jack je napisao/la:Jeko Torreira?

Igrali su i prošle sezone u onom remiju, Giroud zabio u finišu utakmice za 1-1,. jedino što su sad friško oporavljeni, pitanje je kolko mogu i u kojem tempu.Jack je napisao/la:
Možda zato što će nam stopere igrati Koss i Monreal![]()
Vidjet ćemo kakav će Koss biti u četvrtak, kad je igrao za u21 nije mogao završiti utakmicu ali ne brinem se ja tu je veliki Jenkinson ako zapne.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
https://twitter.com/TerjeMediax/status/ ... 3022136321anell je napisao/la:Vidjet ćemo kakav će Koss biti u četvrtak, kad je igrao za u21 nije mogao završiti utakmicu ali ne brinem se ja tu je veliki Jenkinson ako zapne.
Da je bio bliži našem golu opet bi zabio perfektan autogolJack je napisao/la:https://twitter.com/TerjeMediax/status/ ... 3022136321anell je napisao/la:Vidjet ćemo kakav će Koss biti u četvrtak, kad je igrao za u21 nije mogao završiti utakmicu ali ne brinem se ja tu je veliki Jenkinson ako zapne.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pazi trcanja na 0:40 oplakah

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.