Kakva je navala da je talent poput tvog ostao neprimjećen ove godine. Dogodine u Kn.... onaj Kanta.JackTheStripper je napisao/la:Izuzetno mi je drago sto nisam u konkurenciji ove godine za ovu prestisznu nagradu.
KANTA GODINE - 2018 - Rokoko87
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2018 - ANKETA
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ASD
- Kontakt:
Da nema Hende, svi bi Hendini glasovi njemu otisli.Penaltiky je napisao/la:Kakva je navala da je talent poput tvog ostao neprimjećen ove godine. Dogodine u Kn.... onaj Kanta.JackTheStripper je napisao/la:Izuzetno mi je drago sto nisam u konkurenciji ove godine za ovu prestisznu nagradu.
Nema dvokoraka, zalosno.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Veh bi aj, bez razmisljanja. Da mu je Besko malo blizi, bila bi teska odluka. Ovako..
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- samoposteno
- Kontakt:
On nije kanta on je magarac godineVolimTz je napisao/la:Nema dvokoraka, zalosno.

-
- Kontakt:
Hendo uzima titulu. 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Barbarossa
- Kontakt:
Nismo mi nikad bili jaraniSarmelino je napisao/la:Eto ti tvog jaranaBarbarossa je napisao/la:Nećemo se vrijeđatkobe24 je napisao/la:Ovaj forum ce izgubiti svaki smisao, ako Besic tj. Barbarossa ne bude kanta godine. Taj tip je glavni kancer svih podforuma vec godinama.
on je samo ljubomoran na moje forumske uspjehe pa pokušava preko ovih smiješnih izbora da degradira moj dignitet
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Za mene je banta godine forumas @Sage. Na drugom mjestu Gradonacelnik i Ferdo.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Što SageJackTheStripper je napisao/la:Za mene je banta godine forumas @Sage. Na drugom mjestu Gradonacelnik i Ferdo.

- MocMahale444
Kanta godine je nas postovani drug @Dvokorak, bolje poznatiji kao Hamdo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ako je tako podrzavam izbor nekoga od sibicara za forumasa godineMocMahale444 je napisao/la:Kanta godine je nas postovani drug @Dvokorak, bolje poznatiji kao Hamdo.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ti si jos odavno poceo da me vrijedjas i prozivas na forumu.Barbarossa je napisao/la: Nismo mi nikad bili jarani
on je samo ljubomoran na moje forumske uspjehe pa pokušava preko ovih smiješnih izbora da degradira moj dignitet
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Barbarossa
- Kontakt:
Navedi primjerkobe24 je napisao/la:Ti si jos odavno poceo da me vrijedjas i prozivas na forumu.Barbarossa je napisao/la: Nismo mi nikad bili jarani
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- legenda reala
- Kontakt:
Beško zvani kanta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vrijeđaš samim bivstvovanjem, ne mora ni da se ide na lično.Barbarossa je napisao/la:Navedi primjerkobe24 je napisao/la:Ti si jos odavno poceo da me vrijedjas i prozivas na forumu.Barbarossa je napisao/la: Nismo mi nikad bili jarani
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kako Rokoko može skupiti više bodova od Talibana?
previse si subjektivanPenaltiky je napisao/la:Kako Rokoko može skupiti više bodova od Talibana?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Veliki kancer, jako neinteligentno biće, izmišlja stvari.. baš zlo. Iznenadio sam se koliko je "obične raje" glasalo za njega.Penaltiky je napisao/la:Kako Rokoko može skupiti više bodova od Talibana?
Doduše ne znam za ovog Hendu, znaš da ne zalazim po drugim temama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sve to što si za rokotrola napisao, važi i za henda. Još čovjek hodža, a propagira mržnju. Živi u Njemačkoj, a nama pametuje kako ne treba ići vaniMortemHz je napisao/la:Veliki kancer, jako neinteligentno biće, izmišlja stvari.. baš zlo. Iznenadio sam se koliko je "obične raje" glasalo za njega.Penaltiky je napisao/la:Kako Rokoko može skupiti više bodova od Talibana?

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Dodje u BiH za vrijeme izbora da glasa za SDA.Mokes je napisao/la:Sve to što si za rokotrola napisao, važi i za henda. Još čovjek hodža, a propagira mržnju. Živi u Njemačkoj, a nama pametuje kako ne treba ići vaniMortemHz je napisao/la:Veliki kancer, jako neinteligentno biće, izmišlja stvari.. baš zlo. Iznenadio sam se koliko je "obične raje" glasalo za njega.Penaltiky je napisao/la:Kako Rokoko može skupiti više bodova od Talibana?