Osim13 je napisao/la:Ne znam dal da pišem ovdje još

Osim13 je napisao/la:Ne znam dal da pišem ovdje još
Je,a sta ces ti ovdjeDamirT je napisao/la:Jel ovo pocinje ljetno ludilo
Ja u evropskim takmicenjima podrzavam sve nase predstavnike.Nebitno ko je predstavnik.Inace moja najdraza temasince1948 je napisao/la:Je,a sta ces ti ovdjeDamirT je napisao/la:Jel ovo pocinje ljetno ludilo
Il si dosao bh predstavnike podrzat
Poslije Sarajeva, da.FoSte95 je napisao/la:znači mogli bi imati dva predstavnika u trećem kolu LE![]()
inače moja najdraža tema na forumu hahaha
U LP bi bili 1-2 mjesta ispod linije,u EL prva dva cemo bit vjerovatno.Whiteredangel je napisao/la:Zrinjski je nositelj u prva 2 pretkola EL, a bio bi i u 1.pretkolu LP, lijepo
Trebate vi još dosta pure pojest do tada!egocentrik je napisao/la:Da li postoji neka sansa da budemo nosioci i prvom pretkolu LP
Ostaje isto do 2021 kad kreće EL 2. Tada ce ta EL 2 ( sto ce nasi igrati klubovi) imati iste cifre, mozda nesto vece, dok ce EL1 biti vece cifreLik je napisao/la:Jel zna neko koliko se keša dobiva ove sezone u nastupima LŠ I EL. Znam da svake godine povećavaju keš za sva takmičenja ?
moze, al kad budu imali terene kao BP i Grbavica i kad budu imali mladje i modernije trenere, naravno tu se podrazumijeva i da se omladinski pogoni totalno restartuju i da se i tu ubace strucnjaci sa modernim shvatanjem fudbala, dakle sanse za to sto pricas su nam veoma male, naravno da nasi klubovi mogu tu i tamo izbaciti i klub iz lige koja je recimo na 20-25 mjestu, al ce se isto tako desiti i da ispadne od nekog Armenskog, ili Latvijskog kluba, lupam, jednostavno to je tako dok god imamo uslove kakve imamo i 'strucnjake' cije poznavanje fudbalske igre je u najmanju ruku sumnjivo i zaostalo i uzaludno je ocekivati nekakve vece rezultate i iskorak, i ove godine ce biti vjerovatno ko i proslih, pretkolo, dva, nekim cudom da neko izbori i trece, Sarajevo bi moglo kroz LP da dodje do 3 pretkola EL a negdje citah da bi u EL Zrinjski trebao biti nosilac u prva dva pretkola pa ako je to istina i opet ako izbjegnu neke nagazne mine eto mozda bi i oni mogli dogurati do 3. pretkola i to je to, najvise sto se moze ocekivati a i da se dese losiji rezultati od predvidjenih, pa i to je nasa realnostvest je napisao/la:Treba prvo kondicije i siroki roster da trce ko bikovi.
Drugo treba agilnosti, hrabrosti da ne cekaju ko janjad na terenu na klanje.
Najbitnije, treba takticke pameti do u najmanje detalje da svaki igrac u svakome trenutku zna sta mu je zadatak.
Samo na ovaj nacin mozes iznenadit jacu ekipu od sebe.
Moze li ovo neko iz nase lige izvesti?
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Vanja8 i 15 gostiju.