Vladan Kovacevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vladan Kovacevic
U 1.plvrmnu je bio korektan, drugo nisam gledao.
A inace ga nisam kroz sezonu toliko pratio da bih sud donijeti mogao...ali znam da se to ne cini na osnovu jedne tekme, kao sto je slucaj s ovom sinoc.
Mlad je...sacekajmo revans i ostale evrop.tekme.
A inace ga nisam kroz sezonu toliko pratio da bih sud donijeti mogao...ali znam da se to ne cini na osnovu jedne tekme, kao sto je slucaj s ovom sinoc.
Pusti ove što pogledaju 1 meč nekog našeg tima u Europi i na osnovu toga donose zaključke. I to protiv 5x jačeg protivnika.hurem je napisao/la:U 1.plvrmnu je bio korektan, drugo nisam gledao.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pa ne dokazuje se protiv slabijeg nego protiv jaceg protivnika!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Upravo to. Kao da će ovaj, ako ikada stane na gol reprezentacije, braniti protiv GOŠK-a iz Gabele a ne protiv europskih reprezentacija. Kakve mi koristi imamo ako on pokazuje dobre partije u BH Premijer ligi? Nikakve.Yanichar je napisao/la:Pa ne dokazuje se protiv slabijeg nego protiv jaceg protivnika!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ali budimo realni da je tesko sta mogao kod ona tri gola. Ipak pricamo ovdje o igracu koji prvu tekmu igra na profesionalnom nivou. PLBiH ne spada u profesionalni nogomet. A ne o Buffonu, Neueru itd.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Poenta je da mu je ovo prva tekma na ovom nivou i ne moze se samo na osnovu nje sud o njemu donijeti, kao sto neki cine.BoixosNois1899 je napisao/la:Upravo to. Kao da će ovaj, ako ikada stane na gol reprezentacije, braniti protiv GOŠK-a iz Gabele a ne protiv europskih reprezentacija. Kakve mi koristi imamo ako on pokazuje dobre partije u BH Premijer ligi? Nikakve.Yanichar je napisao/la:Pa ne dokazuje se protiv slabijeg nego protiv jaceg protivnika!
Ja sam gledao prvo poluvrijeme i bio je maltene odlican...za drugo ne znam. A kod ovih golova, ne vidim da je mogao nesto posebno uciniti.
Polahko...
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Vladan i njegov napredak za godinu je insane , Protiv Celtica i Zrinskog njegovo citanje i kupljenje lopti me ostavilo ono u cudu , 21 god. Sarajevo za njeg mora trazit cifru posebno sto su dobili ovo produzenje do 2024. Mora se prec taj prag od miliona i po mislim da ja licno ga ne bi ispod 5 dao , jer je iznad nivoa Delaca sad.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Cimirot je vec probio 1.2 miliona eura cini mi se.paulus je napisao/la:Vladan i njegov napredak za godinu je insane , Protiv Celtica i Zrinskog njegovo citanje i kupljenje lopti me ostavilo ono u cudu , 21 god. Sarajevo za njeg mora trazit cifru posebno sto su dobili ovo produzenje do 2024. Mora se prec taj prag od miliona i po mislim da ja licno ga ne bi ispod 5 dao , jer je iznad nivoa Delaca sad.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ako nastavi ovako, ispod 2 mil € je sramota ako ode za današnji trend transfera..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
CS protiv BATE-a 

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kakva taraba grob te yebo. Ako nam je on buducnost na golu, svjetla nam je buducnost. Ali eto posto je (lazni) akademac valja trpiti pitare kako je novi Ter Stegen.
@igrajlopte 🐦
o gdje si rexeReX je napisao/la:Kakva taraba grob te yebo. Zadnja dva gola pogotovo. Ako nam je on buducnost na golu, svjetla nam je buducnost. Ali eto posto je (lazni) akademac valja trpiti pitare kako je novi Ter Stegen.

zadnji go jest njegov, ostalo nije. Opustio se malo momak, to je činjenica. Dozvat će se brzo, ovo mu je možda i trebalo. Ali da je budućnost, sigurno jeste, vidjećeš.

Samo naprijed Saraj'vo!
Samo nek se ne opusta kao Begovic...
Nego momka treba pustiti na miru da se normalno i bez srkleta razvija. Nabijati mu virtualnu cijenu i prizeljkivati ga na golu A reprezentacije je pogubno za momka njegovih godina. Cak se selektor proziva sto ga nije pozvao.... Najbolji primjer je Kjosjevski kojeg je repka unistila, odnosno momak se umislio da je prekucao ligu. Ako se nastavi sa Vladanom istim tempom onda se bojim da ce zavrsiti kao Vedran. Pustite momka na miru, talentovan je, nek ide stepenicu po stepenicu.
Nego momka treba pustiti na miru da se normalno i bez srkleta razvija. Nabijati mu virtualnu cijenu i prizeljkivati ga na golu A reprezentacije je pogubno za momka njegovih godina. Cak se selektor proziva sto ga nije pozvao.... Najbolji primjer je Kjosjevski kojeg je repka unistila, odnosno momak se umislio da je prekucao ligu. Ako se nastavi sa Vladanom istim tempom onda se bojim da ce zavrsiti kao Vedran. Pustite momka na miru, talentovan je, nek ide stepenicu po stepenicu.
Evo me maestro? Kako je? Jel sve za pet
Dobro, dobro, bit ce on nasljednik Oblaka aBd u svjetskom fudbalu. 

@igrajlopte 🐦
Zukanovicu de mu pristavi cijenu na pet milki, možds ga i prodate za razliku od Dulje
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Samo u lijevu stranu, Zukane možeš li mu to navesti kao prednost na tm?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Da vidimo ima li u njemu hljeba.
Mihojevic nije ostavio neki dojam protiv Lihtenstajna....previse usporeno djeluje.
Mihojevic nije ostavio neki dojam protiv Lihtenstajna....previse usporeno djeluje.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Da vidimo kako ce se snaci na stoperskoj pozicijihurem je napisao/la:Da vidimo ima li u njemu hljeba.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa