RSD Velež - Stadion Rođeni
Re: RSD Velež - Stadion Rođeni
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
105x68 je teren brato, po uefinim standardima.061657451 je napisao/la:Svaka čast za Upravu.I jeste važnije stolice i krov na sjevernu tribinu,kao i rušenje navijačke,te izgradnja nove,visočije i sa krovom.Još kad bi koji metar produžili teren

Mostar u srcu Velež do groba !
-
- Kontakt:
VolimVelez je napisao/la:105x68 je teren brato, po uefinim standardima.061657451 je napisao/la:Svaka čast za Upravu.I jeste važnije stolice i krov na sjevernu tribinu,kao i rušenje navijačke,te izgradnja nove,visočije i sa krovom.Još kad bi koji metar produžili teren![]()
![]()
Da, teren nam ispunjava sve uslove za odigravanje uefa utakmica što se njega samog tiče. Samo ćemo morati pomjeriti metar od tribine ili malo vise prema unutra teren kako bi mogli da dobijemo i sigurnosni certifikat.
Ti si naša ljubav jedina!
Kad se zavrsi centralna to ce vec biti sasvim ok stadion za nase uslove pa i vise od toga 

" "!
1926
1926
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:03, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:03, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:01, ukupno mijenjano 1 put.
Vjeruj da nemam pojma,nije se to provlacilo kroz medije niti spominjano na neki nacin.A vjerujem i da malo ko to uopste zna,ja svakako neFSB je napisao/la:Koja vam je firma nabavila klupe za rezervne igrače na pomoćnom terenu?Demi je napisao/la:Kad se zavrsi centralna to ce vec biti sasvim ok stadion za nase uslove pa i vise od toga
" "!
1926
1926
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:01, ukupno mijenjano 1 put.
Jesu,lijepo odradjen posao,hvala bogu pa nisu sprljavorili to nego izgleda ovako evropskiFSB je napisao/la: Odlične su vam, i na glavnom i na pomoćnom terenu

" "!
1926
1926
Svaka cast rodjeni. Zao mi je samo sto vec na pocetku igramo nas mec kod vas, pa ne moze biti nocna utakmica.ABd do godine. 

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:00, ukupno mijenjano 1 put.
Teško da će klub imati sluha za ove sitne radove dokle god su veći projekti prioritet...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:00, ukupno mijenjano 5 puta.
-
- Kontakt:
Na sjever koliko znam idu stolice do pocetka prvenstva.
.
-
- Kontakt:
Ne vidjeh da si napisao natkrivene, generalno bi to mogao biti problem s gostujucim..FSB je napisao/la:Da, ali ne natkrivene, jer krova nema.drakensang je napisao/la:Na sjever koliko znam idu stolice do pocetka prvenstva.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:59, ukupno mijenjano 1 put.
To se da rijesiti postavljanjem malo vise ograde, koja bi fizicki podijelila sektor za gostujuce navijace od ostatka tribine. Nesto kao sto je sjeverna tribina Bilinog polja podjeljena.
Cisto sumnjam da ce gostujuce navijace pustiti na natkrivenu tribinu, jer cini mi se da vam je to sad centralna tribina (sa lozama i sl).
Cisto sumnjam da ce gostujuce navijace pustiti na natkrivenu tribinu, jer cini mi se da vam je to sad centralna tribina (sa lozama i sl).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.