VolimVelez je napisao/la:
Ne mozes ulaziti kad nisi Mostarac, i sve sto sam rekao je istina. Ti si obicni “doslo” kao 95% zapadne strane Mostara. Nemoj meni nista to lijep pozdrav, **** samo i gotovo. Ne obracaj mi se direktno

VolimVelez je napisao/la:
Ne mozes ulaziti kad nisi Mostarac, i sve sto sam rekao je istina. Ti si obicni “doslo” kao 95% zapadne strane Mostara. Nemoj meni nista to lijep pozdrav, **** samo i gotovo. Ne obracaj mi se direktno
Ko je to rekao,Mujo ili Suljo...?mujoisuljo je napisao/la:Ova tema je skroz bespotrebna i moderatori bi je trebali zaključati.
nije pitanje ko drzi koju stranu.
"Zanima me ko ima vise navijaca na ''suprotnoj strani'' grada; Velez na zapadu ili Zrinjski na istoku?'
Velež naravno na zapadnoj, rijetko ko na istocnoj navija za Zrinjski.Babuka1946 je napisao/la:Zanima me ko ima vise navijaca na ''suprotnoj strani'' grada; Velez na zapadu ili Zrinjski na istoku?
I da li ih uopste ima?
Rijetko ko na istočnoj navija i za zrinjski i za veležAlminjo99 je napisao/la:Velež naravno na zapadnoj, rijetko ko na istocnoj navija za Zrinjski.Babuka1946 je napisao/la:Zanima me ko ima vise navijaca na ''suprotnoj strani'' grada; Velez na zapadu ili Zrinjski na istoku?
I da li ih uopste ima?
Logicno jer navijamo samo sa Velez, sta cemo navijati i za Velez i za Zrinjski, to je specificno za vas, Hajduk,Dinamo,Zrinjski, malo stariji ukucani potajno i za VelezWhiteredangel je napisao/la:Rijetko ko na istočnoj navija i za zrinjski i za veležAlminjo99 je napisao/la:Velež naravno na zapadnoj, rijetko ko na istocnoj navija za Zrinjski.Babuka1946 je napisao/la:Zanima me ko ima vise navijaca na ''suprotnoj strani'' grada; Velez na zapadu ili Zrinjski na istoku?
I da li ih uopste ima?
Zapravo grad je pola pola teritorijalno gledajuci jer nije rijeka granica nego bulevar...a opstina mostar je 70- 75 posto bosnjacka teritorijalno tj...mnoga naselja koja su nekad bili odvojeni od grada danas su 100 posto spojeni sa gradom...nekad su vrapcici bili selo danas je prigradsko naselje....blize su vrapcici starom mostu ili centru mostara nego li je otoka ili stup kosevu...kapis...mostar ce tek da bude velegrad(bar za nase uslove) kad se obnove one porusene austrougarske zgrade u samom centru i malo dogradi sjeverni logor...SarajevskaHunta je napisao/la:Kako neozbiljno pitanje? Hrvati drze zapadni Mostar, Bosnjaci Istocni, zapadni Mostar mnogo veci i izgrađeniji od istocnog sto se da vidjeti i po fotografijama, google mapu ali i opste zna svako onaj ko je bio u Mostaru barem jednom, inace nema podijeljenijeg mjesta i grada na Balkanu od Mostara, i Kosovska Mitrovica u poređenju sa Mostarom ispadne ništaTracy1 je napisao/la:E to nek ti ovi skutorćići odgovore, treba im navigacija da nađu Stari Most. Svi smo mi AntoBabuka1946 je napisao/la:Zanima me ko ima vise navijaca na ''suprotnoj strani'' grada; Velez na zapadu ili Zrinjski na istoku?
I da li ih uopste ima?![]()
Inače neozbiljno pitanje.![]()
Vjerujem da u zapadnom Mostaru ima vise onih koji spimpatišu ali ne navijaju za Velež, jer jbg nekada su ipak navijali i živili za taj klub, priznali oni to ili ne, i to mahom starije generacije koje sad imaju +50
Slika koja potvrduje parolu: PRESTATI NECEMO NIKADANeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dokaz koliko se Velez voli i sta Velez znaci mostarcima
Visoko 25.05.2019
Suvisno je vise ista pisati
Slika koja potvrdjuje samo Rosario Central,San Lorenzo ili HuracannekoIzMostara je napisao/la:Slika koja potvrduje parolu: PRESTATI NECEMO NIKADANeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dokaz koliko se Velez voli i sta Velez znaci mostarcima
Visoko 25.05.2019
Suvisno je vise ista pisati
Sta je neozbiljno? Grad je podijeljen i zbog toga sam to pitao.Tracy1 je napisao/la:E to nek ti ovi skutorćići odgovore, treba im navigacija da nađu Stari Most. Svi smo mi AntoBabuka1946 je napisao/la:Zanima me ko ima vise navijaca na ''suprotnoj strani'' grada; Velez na zapadu ili Zrinjski na istoku?
Inače neozbiljno pitanje.
Ima sa zapada dosta raje koja dolazi na tekme, sa istoka da dolazi na tekme zrinjskog nema koliko znam...Babuka1946 je napisao/la:Sta je neozbiljno? Grad je podijeljen i zbog toga sam to pitao.Tracy1 je napisao/la:E to nek ti ovi skutorćići odgovore, treba im navigacija da nađu Stari Most. Svi smo mi AntoBabuka1946 je napisao/la:Zanima me ko ima vise navijaca na ''suprotnoj strani'' grada; Velez na zapadu ili Zrinjski na istoku?
Postoje li ljudi na zapadnoj obali koji idu u Vrapcice da bodre Velez? I obratno; Ide li neko sa istocne obale na BB, navijati za Zrinjski?
zapadni dio grada je unatoč ratu ostao dosta multietičan pa naravno ima bošnjaka dosta . navijaju za velež . u istočnom poslije rata živi 95% bošnjaka (možda i više ) pa se navijači Zrinjskog mogu nabrojati na prste ruku .Babuka1946 je napisao/la:Sta je neozbiljno? Grad je podijeljen i zbog toga sam to pitao.Tracy1 je napisao/la:E to nek ti ovi skutorćići odgovore, treba im navigacija da nađu Stari Most. Svi smo mi AntoBabuka1946 je napisao/la:Zanima me ko ima vise navijaca na ''suprotnoj strani'' grada; Velez na zapadu ili Zrinjski na istoku?
Postoje li ljudi na zapadnoj obali koji idu u Vrapcice da bodre Velez? I obratno; Ide li neko sa istocne obale na BB, navijati za Zrinjski?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.