FK Sarajevo - Baklje na tribinama: Da ili ne?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Baklje na tribinama: Da ili ne?
NE.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Kakva tema

Da !
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Da, na 5 utakmica godišnje (u PL BiH). Isključivo na tribinama. Nikad u terenu, nikad na atletskoj, nikad topovski.
Samo naprijed Saraj'vo!
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
DA
AL DA SU LIJEPE BAKLJADE KAO ŽELJO - SLOBODA 2017 SA SVIH STRANA
AL DA SU LIJEPE BAKLJADE KAO ŽELJO - SLOBODA 2017 SA SVIH STRANA
Željezničar 5:2 Sarajevo , 31.8.2019
-
- Kontakt:
Da, na tribini da ostane bez ubacivanja u teren i samo na određenim utakmicama. Nikakav problem ni blicevi, ni vatromet - sve osim topovskog. Naravno, ništa na europskim.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
Kazne proslijedite firmi Securitas. Hvala, dovidjenja i prijatno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
po meni treba napraviti sektor na tribini napraviti kaveze ko za stoku tprove tu da pale ali ne ubacivati na teren nego postaviti kante pa tu nek bacaju
Nece da prihvate takav ugovor zastitarske firme... Ucjenjuju klubove jer nema puno agencija koje imaju ovako veliki broj ljudi a utakmica nece poceti bez njih... Tako da je u tome problem.Napapijri je napisao/la:Kazne proslijedite firmi Securitas. Hvala, dovidjenja i prijatno.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Slazem se i onda jedan covjek jedna kazna, utalite se hadzije i platite kaznu.Sjeverjecudo je napisao/la:Hahaaha,sreca pa se oni ni za sta ne pitaju,treba napraviti akciju na sjeveru : jedan covjek-jedna baklja hahahaahdynamodresden1 je napisao/la:Hahahaha jos samo da ovi odlucuju dobro bi bilo u ponedjeljak bakljada u cast forumskog saveza
Vi ste svakoko zajebani puni ko brodovi, sta je to za vas
- Sjeverjecudo
- Kontakt:

Pare koje grupa skupi budu cesto proslijedzene u humanitarne svrhe,i mislim da je to bolje nego da se daje lopovskom savezu,a isto tako jako cesto znaju doci kazne od policije,a da ne pricam o represiji na gostovanjima,tako da sigurno ti neces odlucivati sta se radi sa parama koje grupa skupi,i ovo za akciju je bilo ironicno zbog vas pljuvacaepidemija je napisao/la:Slazem se i onda jedan covjek jedna kazna, utalite se hadzije i platite kaznu.Sjeverjecudo je napisao/la:Hahaaha,sreca pa se oni ni za sta ne pitaju,treba napraviti akciju na sjeveru : jedan covjek-jedna baklja hahahaahdynamodresden1 je napisao/la:Hahahaha jos samo da ovi odlucuju dobro bi bilo u ponedjeljak bakljada u cast forumskog saveza
Vi ste svakoko zajebani puni ko brodovi, sta je to za vas
Zadnja izmjena: Sjeverjecudo, dana/u 18 avg 2019, 19:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Gdje je anketa?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bordeaux46 je napisao/la:Niti će njima klub davat, niti treba klub davati, niti bi ovi to prihvatili. Jedna od stvari na koje su Horde zla najponosnije da se od kluba ne uzimaju pare za potrebe navijanja (od hz zapad naovamo) i tako treba ostati. Ja sam prvi komentarisao, ali prestanimo spominjat baklje vazda se upali 10 i s jedne i s druge strane i ide se u krug, guši se tema.ShofaII je napisao/la:Sve je to dobro i bice sve vise raje na tribinama.
Ja vjerujem da ce same Horde zla odrediti 30% utakmica na kojima nece paliti baklje i bacati topovske i na taj nacin smanjiti troskove kluba.
Ali isto tako sam klub bi trebao da sjede sa njima i dodijeli im neka sredstva za koreografiju.
Svi znamo da treba mnogo manje novca za zastave i slicne stvari od onoga sto se da savezu.
Prestanimo pametovati osudjivajuci grupu.
Idemo uzet ovaj radnik i i na kraju ove trecine prvenstva biti prvi u ligi.
Sutra idealno vrijeme za utakmicu ali ipak ponesite duksericu.
Vidimo se sutra na sjeveru, zazelio sam se navijanja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahaaha,sreca pa se oni ni za sta ne pitaju,treba napraviti akciju na sjeveru : jedan covjek-jedna baklja hahahaah
[/quote]
Slazem se i onda jedan covjek jedna kazna, utalite se hadzije i platite kaznu.
Vi ste svakoko zajebani puni ko brodovi, sta je to za vas[/quote]
Pare koje grupa skupi budu cesto proslijedzene u humanitarne svrhe,i mislim da je to bolje nego da se daje lopovskom savezu,a isto tako jako cesto znaju doci kazne od policije,a da ne pricam o represiji na gostovanjima,tako da sigurno ti neces odlucivati sta se radi sa parama koje grupa skupi,i ovo za akciju je bilo ironicno zbog vas pljuvaca[/quote]
Fulas planetu, svako od nas voli i cijeni navijanje Hordi al tjeranje nekog inata uz paljenja baklji sto kao rezultat je placanje kazni savezu je besmisleno.
Cuj objasnjenja necemo placati savezu pa necete vi al hoce klub i tu je problem jel vas zaboli za to.
Ma dzaba pricati jer vi kontate da je neko pljuvac i da govori protiv hordi sto je nidje veze

Slazem se i onda jedan covjek jedna kazna, utalite se hadzije i platite kaznu.
Vi ste svakoko zajebani puni ko brodovi, sta je to za vas[/quote]
Pare koje grupa skupi budu cesto proslijedzene u humanitarne svrhe,i mislim da je to bolje nego da se daje lopovskom savezu,a isto tako jako cesto znaju doci kazne od policije,a da ne pricam o represiji na gostovanjima,tako da sigurno ti neces odlucivati sta se radi sa parama koje grupa skupi,i ovo za akciju je bilo ironicno zbog vas pljuvaca[/quote]
Fulas planetu, svako od nas voli i cijeni navijanje Hordi al tjeranje nekog inata uz paljenja baklji sto kao rezultat je placanje kazni savezu je besmisleno.
Cuj objasnjenja necemo placati savezu pa necete vi al hoce klub i tu je problem jel vas zaboli za to.
Ma dzaba pricati jer vi kontate da je neko pljuvac i da govori protiv hordi sto je nidje veze
I UEFA se pita
A i savez
Tako da je malo suvisno pitanje tj. Formulacija
Mozda "da li izbijat pare svom klubu" da ili ne?
A i savez

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ma znam ja da bi vi volili da bude pozorisna atmosfera na kosevu i da se grickaju kospice i da se psuje igracima i ss,Al to se sigurno nece desiti,a uz navijanje se zapali i po koja baklja i ne treba sad plakat zbog tog, Against modern footballDenchi je napisao/la:I UEFA se pita
A i savez
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
nemamo mi šta volit il ne volit
UEFA ne dozvoljava
NFSBIH ne dozvoljava
dakle odlučeno je već za NE! pristankom kluba da učestvuje u takmičenjima ovih organizacija
jasnije ne može
samo neprijatelji kluba i štetočine su za
UEFA ne dozvoljava
NFSBIH ne dozvoljava
dakle odlučeno je već za NE! pristankom kluba da učestvuje u takmičenjima ovih organizacija
jasnije ne može
samo neprijatelji kluba i štetočine su za
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače