Momak je mlad , a veoma perspektivan i nije isključeno da za 2-3 godine dogura do Reprezentacije , nigdje nisam napisao da je trenutno za Reprezentacije.- Dok još malo ojača ja mislim da će biti igrač za Reprezentacije...
Uz dužno poštovanje da na mladima svijet ostaje, to treba pokazati i dokazati na terenu. Kakve veze ima koliko ko ima godina, ovdje se govori o kvalitetu igranja. I meni je nevjerojatno ali istinito da mladje generacije nemogu ni blizu priči ovim nabrojanim starijim momcima. Ali ruku na srce kvalitetniji su pet puta od svih mladih na svojim pozicijama.no rules je napisao/la:Nek si ti čuo za ove veterane što si nabrojao![]()
- Na mlađim svijet ostaje , momku je 20 godina i tek će se čuti za njega![]()
@ čuj Kadić , Toromanović , Ljubišić
Juventud je napisao/la:Dok nije pocelo prvenstvo da pisemo ko su glavni igraci u klubovima i ko su najbolji igraci na svojim pozicijama moje NPR, GOLMAN Ljubisic DESNO KRILO Kadic, DESNI BEK Biljaka, SREDNJI BEK Cickusic, LIJEVI BEK Smajic PIVOT Toromanovic LIJEVO KRILO Delic.
BAMBI je napisao/la:Uz dužno poštovanje da na mladima svijet ostaje, to treba pokazati i dokazati na terenu. Kakve veze ima koliko ko ima godina, ovdje se govori o kvalitetu igranja. I meni je nevjerojatno ali istinito da mladje generacije nemogu ni blizu priči ovim nabrojanim starijim momcima. Ali ruku na srce kvalitetniji su pet puta od svih mladih na svojim pozicijama.no rules je napisao/la:Nek si ti čuo za ove veterane što si nabrojao![]()
- Na mlađim svijet ostaje , momku je 20 godina i tek će se čuti za njega![]()
@ čuj Kadić , Toromanović , Ljubišić
Juventud je napisao/la:Ja pokuso objasnit neke stvari ovom sto gura Aldina nekog momka iz Konjuha al covjek mene napade kaze na mladjim.svijet ostaje i smije mi se za Kadica, Toromanovica i Ljubisica al ok. Ja nisam biro godine nego kvalitet a druze moj ti ako imas boljeg pisi i sastavi ekipu da vidimo, ovim mojim veteranima bilo 25 ili 45god
ljudi su isad najbolji u ligi na svojim pozicijama. Sto.se tice mladi igraca mene je odusevio KLIS extra talenat
Gledao sam live snimak, borac me uopste nije impresionirao...Desni bekovi katastrofa, ja ne znam stvarno kako su dosli do onih momaka uopste nemaju kvalitet za borac...baltazar7 je napisao/la:Zanimljivo ovo izgleda bi u Banjaluci, Borac-Sloboda. Slobodi ako krene mogli bi biti iznenađenje. Imaju dobrih imena...
Vogošća - Slavija 23:23
Baš tako. Loši golmani Slobode, tehničke greske u prvom poluvremenu igrača Slobode Borac iskoristio i to je to. Sloboda igra sve prema desnoj strani tj. veteranu Kadiću. Dobra ekipa SlobodeJuventud je napisao/la:Vcrs utakmica Borac vs Sloboda, jedno veliko BRAVO Za Slobodu i za dlaku su im bodovi izmakli u prvom kolu a evo i zasto, sreca im je okrenula vcrs ledja uz katastrofalne golmane. Mislim u prvom pol da nisu imali ama bas ni jedne odbrane u drugom cetri do pet odbrana nevjerujem vise. Po mom misljenu i ako je dao Kadic najvise golova vcrs je jedan od losiji u timu. U odbrani puno ide naprijed nepotrebno i ostavlja prostor za krilo, u napadu tri cetri zicera je promasijo uz dva sedmerca. Imala je Sloboda par tehnicki gdje ih je Borac rutinski iskontrao to moraju podhitno smanjit .Moram pohvalit Suhonjica desni bek fantastican bravo.Puno srece dalje i vjerujem bitcete u vrhu. Borac standardan, pivot im je top igrac, Ljubisic odbrani kad najvise treba. Sutra gledam Lokomotiva- Visoko ili dolazim u Zivinice pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.