Akcija SIPA-e "VAR"
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Re: Akcija SIPA-e "VAR"
Pa s obzirom da neće niko da progovori što ne bi on bio taj koji će smjestiti nekome.
-
- Kontakt:

“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
Ocito kad je vidio da se ne moze nositi sa ljudima iz Olimpika i saveza, skontao je drugu metodu koja mu je evo skoro uspijela. Lujo se opRo, i jos ce se prosetat u PL.
Max Allegri
Samo hapsi

-
- Kontakt:
"Policija će, potom, dokumentovati da je Živković, osim novca od GOŠK-a, uzeo i “300 kila banovićkog uglja”, jer su i predstavnici Budućnosti iz Banovića zadovoljni suđenjem, pošto nije svirao penal."
300 kg uglja....

- ASD
- Kontakt:
Ma to bi za našu državu najbolje bilo, kad bi počeli lopovi jedni drugima podmetati.ImbecilniLudak je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:30![]()
Na kraju ce tako i ispasti, najveci lopovi ce postati svjedoci saradnici.
Jel ovo realnoImbecilniLudak je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:44"Policija će, potom, dokumentovati da je Živković, osim novca od GOŠK-a, uzeo i “300 kila banovićkog uglja”, jer su i predstavnici Budućnosti iz Banovića zadovoljni suđenjem, pošto nije svirao penal."
![]()
![]()
300 kg uglja....

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Lujo je najveci gospodin u ovoj ligi, nema covjeka koji je njega zajebao.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Nesto kontam da je visocka Bosna sudije placala u suhom mesuharden je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:47Jel ovo realnoImbecilniLudak je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:44"Policija će, potom, dokumentovati da je Živković, osim novca od GOŠK-a, uzeo i “300 kila banovićkog uglja”, jer su i predstavnici Budućnosti iz Banovića zadovoljni suđenjem, pošto nije svirao penal."
![]()
![]()
300 kg uglja....
![]()

- ASD
- Kontakt:
Pa vjerovatno je nekad u "slavna doba" Budućnosti se i plaćalo ugljem ali ovdje nije. Budućnost em izgubila, em i nije vala išla na bodove.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
300 kila po 300 kila, skupi se za polusezonu da se prezimi.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- SamoTravnik
- Kontakt:
Prolic
- Ne mogu da dajem bilo kakve druge izjave, ali podržavam svaku akciju nadležnih organa. Neka se ispita ko je šta radio, i red je da se to uradi. Tome dajem punu podršku.

- Ne mogu da dajem bilo kakve druge izjave, ali podržavam svaku akciju nadležnih organa. Neka se ispita ko je šta radio, i red je da se to uradi. Tome dajem punu podršku.
- ASD
- Kontakt:
Ali 300 kila je nekih 40 maraka. 

- 7aprildomemoj
Vjerovatno se vodio onom izrekom:"Zrno po zrno pogača, dinar po dinar palača"
Kilogram po kilogram ogrjev

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Nadam se da će SIPA privesti Došlu,Grbića,Bjelicu i Petrovića..svojim kriminalnim suđenjima su to zasluzili!
DRŽAVA TUZLA!!
Silic 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Steta sto se nisu gledale i prosle neke sezone pa da i ono smece Danijel Zrnic dobije svoje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ugasiti fk sarajvo i svi problemi u državi su riješeni.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.