Treba prvo napraviti transfer, pa onda igrati u Sportingu. Da ne završi ko Krunić.
Siniša Saničanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Siniša Saničanin
Treba prvo napraviti transfer, pa onda igrati u Sportingu. Da ne završi ko Krunić.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Vala samo da trenira sa Sportingom ušao bi u uži krug za prvih 11

Nažalost, to više govori o trenutnoj situaciji sa stoperima u našoj repki.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako god ookreneš svi se ovdje slažemo da Zukanović, Šunjić i Bičakčić moraju pod hitno biti zamijenjeni, da li je to Mihojević, Saničanin, itd.
Mora biti promjene u zadnjoj liniji.
Mora biti promjene u zadnjoj liniji.
⚜️~⚜️~⚜️
Na dugom je to štapu, tek glasine o Saničaninu kao jeftinoj rezervnoj opciji.
Opet, srpska liga je ozbiljna, a Vojvodina dobar klub. Ne bi me puno začudilo da ga kupe za neke "male" pare, app.
Što se klubova tiče, ipak je Zuka igrao u Romi, protiv Reala u CL. Da Saničanin napravi Zukinu karijeru, puna šaka brade.
Opet, srpska liga je ozbiljna, a Vojvodina dobar klub. Ne bi me puno začudilo da ga kupe za neke "male" pare, app.
Što se klubova tiče, ipak je Zuka igrao u Romi, protiv Reala u CL. Da Saničanin napravi Zukinu karijeru, puna šaka brade.
Po cemu je ovaj bolji od dedica ili kadusica...nidze veze...da su mu 22 godine hajd ali ovako...ma bjaaazi
Zuka je po imenima klubova imao ozbiljnu karijeru, ali je u reprezentaciji imao kriminalnih parrija i kikseva. Doduše, u našoj reprezentaciji se igra američki fudbal, pa samo odbrana igra odbranu dok ostale linije stoje na svom mjestu, tako da bi se i Ramos dobrano obrukao.DrFilgud je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:26Na dugom je to štapu, tek glasine o Saničaninu kao jeftinoj rezervnoj opciji.
Malom svaka čast, i bez ovih glasina je potencijalni za prvih 11.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nema još ništa oko Zukinog transfera, kluba nema i trenira solo. Teško da možemo na njega računati.JonSnow je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:10Zuka je po imenima klubova imao ozbiljnu karijeru, ali je u reprezentaciji imao kriminalnih parrija i kikseva. Doduše, u našoj reprezentaciji se igra američki fudbal, pa samo odbrana igra odbranu dok ostale linije stoje na svom mjestu, tako da bi se i Ramos dobrano obrukao.DrFilgud je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:26Na dugom je to štapu, tek glasine o Saničaninu kao jeftinoj rezervnoj opciji.
Da, Saničanin se i bez transfera nameće kao jedan od 3-4 stopera na koje ćemo se morati osloniti. Uz Bičakčića, Šunjića, možda Memiševića, Mihojevića.
Jel neko zna šta će bit sa Mihojevićem?
- invincible1921
- Kontakt:
HvalaJonSnow je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:10Zuka je po imenima klubova imao ozbiljnu karijeru, ali je u reprezentaciji imao kriminalnih parrija i kikseva. Doduše, u našoj reprezentaciji se igra američki fudbal, pa samo odbrana igra odbranu dok ostale linije stoje na svom mjestu, tako da bi se i Ramos dobrano obrukao.DrFilgud je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:26Na dugom je to štapu, tek glasine o Saničaninu kao jeftinoj rezervnoj opciji.

=\_1921_/=
- ASD
- Kontakt:
Saničanin igrač kola u Srbiji.
Postigao 3 gola u 4 kola, kao defanzivac.
Postigao 3 gola u 4 kola, kao defanzivac.
- Beduin
- Kontakt:
Neko koga odlicno poznajes ce ti priznati iz prve ruke da volimo i ostale. ❤ pitaj, ne skitaj
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovo je dno dna.
Fakat se puno toleriše na forumu.
Fakat se puno toleriše na forumu.

Kakvih sve debila ima na ovom forumu tek sad vidim.Ni lijecenje im ne bi pomoglo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Pa defektasi sa uvrnutom facom i 200kg stocne vage bez zivota izvan kompjuterske stolice normalno da ce lijeciti zivotne komplekse i traume iz djetinjstva gledajuci najmilije kako se pretjerano druze sa komsijama dok glava kuce se vucarala po kafanama dok traje plata.
Razumite ih.
Razumite ih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
E bas me zaima reakcija administracije na ovo gore, a vidim post je vec prijavljen.
Zasto je Dilaver smatran kao pojacanje (a svjedocio sam mnogobrojnim amaterskim kiksovima u LP) a ovaj odbacen unaprijed iako ga niko garant nikad nije gledao?
Hajmo dati šansu čovjeku...možda je tu kao zamjena Vranjesu, mora se kvota ispuniti..ko ce znati.
Hajmo dati šansu čovjeku...možda je tu kao zamjena Vranjesu, mora se kvota ispuniti..ko ce znati.
Ne cmizdri se jarane, samo nema potrebe da se onakve stvari pišu jer onda kad vam neki slican ludjak odgovori u slicnom fazonu vi napravite halabuku.
Plava, crvena i bijela su boje svih slavenskih naroda u istocnoj i centralnoj Evropi ... to su i nase boje jer smo i mi Slaveni ko i svi oko nas ... sad sto smo se mi Bosnjaci 92-ge 'odmetli' od tih boja i nafurali se na stitove, cvijece, zvijezde i trokute i sad s prezirom gledamo na nesto sto je vazda bilo dio nas, dovoljno govori o nama i nasoj svijesti ... ista prica je i za cirilicu, koje je nase orginalno pismo vijekovima a koje nam se vec 28 godina gadi i vidjet a kamoli procitat ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Bolje dati prvu sansu Sinisi da pokaze sta zna nego Toniju i Erminu 69-tu da pokazu sta (jos uvijek) ne znaju ... Sinisa nas moze pozitivno iznenaditi a ova dvojica klupiranih kiksera nas samo mogu i dalje ukopavat' ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.