J b s, momake!
FK Olimpik Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Olimpik Sarajevo (opšte diskusije)
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
navodno ćemo utakmice igrati na stadionu Koševo.
Ako bude tako to onda vjerovatno znači grčevita borba za opstanak od prvog kola.
Ako bude tako to onda vjerovatno znači grčevita borba za opstanak od prvog kola.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trol i klon koji je nedavno sam sebi Bajram čestitao otvori temu i napravi "cirkus" od iste. Šta sve administracija dopušta na ovom forumu!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Navratio ti da malo "šupljiraš" ovdje!? Samo što ti "šuplje" kod mene "ne prolaze". 

da ti kažem info hoda svaku vecer na potezu opstina most na otoci prepoznati ces ga po tetovazi na listu i voda kera tako da znas da ga mozes presresti

Ne bi me iznenadilo da ti je to treći profil koji si napravio. Ako je tako onda možeš opet naredni Bajram sam sebi čestitati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pusti Bajrame nismo djeca. Misliš da sam glup!? Malo razmisli glavom prije nego nešto napišeš.
kako si pogodio ovo je profil jer sam latentni olimpikov navijac i treba mi da mogu pisati a da se ne ofiram a sto se tice bajrama aBd ide sljedeci pa cu ponovo sam sebi čestitati a ako hoces mogu i tebi poslati cestitkuMancini je napisao/la: ↑29 jun 2020, 17:42Ne bi me iznenadilo da ti je to treći profil koji si napravio. Ako je tako onda možeš opet naredni Bajram sam sebi čestitati.

Ako je ovo tvoj treći profil zaista, ofiran si baš. Ali to je ovdje očigledno dopušteno.Robust je napisao/la: ↑29 jun 2020, 17:44kako si pogodio ovo je profil jer sam latentni olimpikov navijac i treba mi da mogu pisati a da se ne ofiram a sto se tice bajrama aBd ide sljedeci pa cu ponovo sam sebi čestitati a ako hoces mogu i tebi poslati cestitku![]()
Nisi ti nikakav navijač Olimpika.
Kako te nije stid dolaziti ovdje i trolati?
Potvrđeno je to prije par dana iz NS BiH, a novi/stari član elitnog ranga bh. fudbala je u postupku licenciranja uspio riješiti višegodišnji problem, u vidu međunarodnog spora slovačkog kluba MŠK Žilina u slučaju Admira Vladavića.
Naime, 2013. godine Vladavić je nakon mjesec dana boravka u Žilini napustio klub i prešao tada u redove tima sa Otoke. U međunarodnoj parnici Žilina je dokazala da on za to nije imao pravo, odnosno da je prekršio svoj ugovor samoinicijativno, a u skladu s FIFA propisima prvi sljedeći klub koji je s njim potpisao ugovor je proglašen djelomično krivim.
Vladavić je okončao karijeru i nije član Nogometnog saveza i FIFA, te je obaveza plaćanja presuđenog iznosa i kamata u cijelosti spala na FK Olimpik.
Višesedmični pregovori sa slovačkim klubom u proteklom periodu rezultirali su nagodbom, što je Olimpiku donijelo značajnu finansijsku uštedu, a u konačnici i licencu za domaće takmičenje. Kako saznajemo, riječ je o poprilično velikom financijskom iznosu za bh. prilike, koji bi rezultirao totalnoj blokadi gotovo svakog premijerligaša.
Bez sumnje čelnici Olimpika napravili su veliki posao, a sada se nadaju da će igrati ozbiljnu ulogu u novoj sezoni Premijer lige.

dok sam ja isao gledati olimpik ti si zaustavljao red army na bradini moj deda je navijao za olimpik i uvijek mi je znao govoriti prije nego sto je umro malo nas je al cuvaj dedin ponos nemoj da ti ta iskra spram olimpika umre u tebi idi gledaj tekme i podrzavaj i ja to radim a sto si se ti nasao uvrijedjen to je nesto drugoMancini je napisao/la: ↑29 jun 2020, 17:48Ako je ovo tvoj treći profil zaista, ofiran si baš. Ali to je ovdje očigledno dopušteno.
Nisi ti nikakav navijač Olimpika.
ps da ovo mi je treci profil
Aferim drug, na suze si me ganuo 
Ne znam što se ovim podbradinicima dopušta trolanje, imaju svoju temu za međusobno vrijeđanje i pisanje beznačajnih postova

Ne znam što se ovim podbradinicima dopušta trolanje, imaju svoju temu za međusobno vrijeđanje i pisanje beznačajnih postova
Ti nisi kriv što se tako ponašaš, nego onaj ko ti je to dozvolio, samo si iskoristio priliku da "divljaš" ovdje jer ti je to dozvoljeno. Dok je ovaj pdf uređivao a.v. takvi kao ti su bili odstranjivani sa foruma.Robust je napisao/la: ↑29 jun 2020, 18:00dok sam ja isao gledati olimpik ti si zaustavljao red army na bradini moj deda je navijao za olimpik i uvijek mi je znao govoriti prije nego sto je umro malo nas je al cuvaj dedin ponos nemoj da ti ta iskra spram olimpika umre u tebi idi gledaj tekme i podrzavaj i ja to radim a sto si se ti nasao uvrijedjen to je nesto drugo
ja nikog nisam uvrijedio niti kome sta ruzno rekao sto se kosi sa pravilima foruma ti si replicirao na moj post sa insuinacijama da sam ja lazan a ja ti kazem da nisam sljedeci put na olimpikovoj tekmi pridji liku sa olimpikovim crnim dresom pa cemo raspraviti uzivo do tada pusti simpatizera olimpika da pise na ovoj temi niti si admin nit istaMancini je napisao/la: ↑29 jun 2020, 18:08Ti nisi kriv što se tako ponašaš, nego onaj ko ti je to dozvolio, samo si iskoristio priliku da "divljaš" ovdje jer ti je to dozvoljeno. Dok je ovaj pdf uređivao a.v. takvi kao ti su bili odstranjivani sa foruma.Robust je napisao/la: ↑29 jun 2020, 18:00dok sam ja isao gledati olimpik ti si zaustavljao red army na bradini moj deda je navijao za olimpik i uvijek mi je znao govoriti prije nego sto je umro malo nas je al cuvaj dedin ponos nemoj da ti ta iskra spram olimpika umre u tebi idi gledaj tekme i podrzavaj i ja to radim a sto si se ti nasao uvrijedjen to je nesto drugo
i da ti nisi nikakav navijac olimpika jer navijaci olimpika su finile i čestite osobe
Zašto se dopušta ovom plaćeniku da širi mržnju i antiolimpizam, jedini koji treba biti odstranjen ovdje je on zbog neutemeljenih uvreda koje dijeli ko Fadil tendere.
Ali očito je nekome u interesu da trola i širi mržnju, takve je najbolje ignorisati.
Ali očito je nekome u interesu da trola i širi mržnju, takve je najbolje ignorisati.
-
- Kontakt:
Ma ne obracajte paznju na ovog Tesnjaka BlueSevera ,laznog Mancinija!
Puno mi srce kad vidim koliko nas iskrenih prijatelja Fk Olimpik ima na ovom forumu.
Interesuje me hoce li i ove godine pustati u prodaju godisnje karte za utakmice naseg voljenog kluba?
Prosle godine svih 5 godisnjih otislo ko halva,ja zakasnio mislio da ce pustiti u prodaju 10 ko i svake godine!
Necu sebi dozvoliti slicnu gresku.
Jel to mancini atomac onda 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Misljenje o Stjepanovicu Mancini?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Jel dobar ovaj Stjepanovic?
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], nedimmmm1337, Resolute i 38 gostiju.