Onako, nije mi nešto. Trči dosta ali nije imao 3 dodira s loptom.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Hocemol Edina Pjanica u La Masiu pratit?
Brat od Hasanove žene je imao uspješnu karijeru u 2. Bundesligi. 160 utakmica, 52 gola, 28 asistencija.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:11Hocemol Edina Pjanica u La Masiu pratit?
Ili ce poput misketovog i hasanovog malog na mamu povuc.
Naravno. Čim malo poraste. Mada generalno. Tanki su potomci naših dobrih igrača.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:11Hocemol Edina Pjanica u La Masiu pratit?
Tanki potomci? Ocigledno nisi cuo za MaksumicaASD je napisao/la: ↑29 avg 2020, 17:03Naravno. Čim malo poraste. Mada generalno. Tanki su potomci naših dobrih igrača.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 avg 2020, 16:11Hocemol Edina Pjanica u La Masiu pratit?
Ne znam da je otac od nekog našeg reprezentativca imao dobru karijeru. Sve su to mahom bili igrači 3-4. nivoa bivše Jugoslavije.
Izuzeci su Refik Šabanadžović i Cvijan Milošević koji su bili dobri igrači i koji bi igrali za Reprezentaciju BiH da je u njihovo vrijeme postojala.
Gust raspored moj Sheyi, valja ovo ispratiti. Ipak će se algoritmi koristiti heheeeheh.
Zar nije Prevljak doslovno R9 bio u ovoj ligi sa 19-20 godina?
Pitam se ja koliko je zapravo Turkeš dobar, prošle sezone je u 2. rangu takmičenja zabio 22 gola, ali je ekipa u utakmicama koje je on igrao dala čak 79 golova. Tabaković trenutno 12 od ukupno mislim 25 golova ekipe.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:50Zar nije Prevljak doslovno R9 bio u ovoj ligi sa 19-20 godina?
.
![]()
Pa nađeš njihove timove, i staviš ih u favorite na RezultatimaBosniatennis je napisao/la: ↑14 mar 2021, 12:07Gdje se moze naci Aplikacija koja ce pokazivati naredne meceve nasih reprezentativaca?
Pa dobro druže, može se veb aplikacija napraviti, stack react i node.js, povučeš fudbalski API za državljane BiH.Bosniatennis je napisao/la: ↑14 mar 2021, 12:07Gdje se moze naci Aplikacija koja ce pokazivati naredne meceve nasih reprezentativaca?
Eto imas gratis ideju od mene,a siguran sam da bi veliki broj ljudi je koristio iz inostranstva i iz BIHDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 mar 2021, 12:42Pa dobro druže, može se veb aplikacija napraviti, stack react i node.js, povučeš fudbalski API za državljane BiH.Bosniatennis je napisao/la: ↑14 mar 2021, 12:07Gdje se moze naci Aplikacija koja ce pokazivati naredne meceve nasih reprezentativaca?
Dao si mi dobru ideju ali ima zahmeta oko toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.