Evo nagradio sam te,dobar si momak

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
**** majku samo mi treba da zavolim jos jednog pitara,ova trojica su mi i previse u zivotu
Doduse,moramo jos jedan slem proslaviti,duzan nam je
Ja msm da bi pao forum taj dan,al otom potom,samo da se babuka vrati zeljan krvi
Zamisli nas sta bi radili i kako bi orgijali tamo,japu bi ugasili
Ali za Japu bih pripremio njegovih 200 postova od 2012 kad je pisao da nece uzeti nista,i sve to bih vrtio svaku stranicu
A dzeko u potpisu. SizofrenijaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 23:47Volim radikale na svim frontovima. Radikal u vlastitom taboru, radikal kad krene na anamo njih. Naš Pantelija!
što me mrziš delinjo?
Ko te mrzi budalo,ja te gotivim i to bas
Ma kakva mrznja,nekad me samo nervira kad on zacrta lupam Jesus igracina,sta god lik uradi pogresno on nece reci pa pogrijesio sam i onda ceka da uvalja neki gol nakon 15 utakmica i dodje i napise pa jesam vam rekao,**** igracina,to me ubija u pojam sto se njega tice
Ma za Morratu imas argumente **** ga,ne znam zasto ali on u Juventusu igra najbolje,pa ti tu covjek i ne moze prigovoriti nestoPogba je napisao/la: ↑01 dec 2020, 01:33![]()
A Jesusa fakat gotovim, znači nema tu skrivenih namjera.![]()
A to potenciram i malo u kontru idem jer raja je igrače tipa Jesus ili Barkley sa 22/23 godine proglasila za panjeve i onda i kad dobro igraju i kad su svjesni da su ih podcijenili neće reći da su pogriješili. Tu ja nastupam kao spasitelj.![]()
A najviše to radim zbog Morate kojem se nepravea čini tokom cijele karijere, a igračina je. Ali logično, ko će priznati da je pogriješio.
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 10 gostiju.