Prvi tim popunjen, ako neko napravi novi tim neka ostavi id i sifru ovdje pa cu to staviti i u pocetni post.
Mozete skenirati logo coca cole jednom dnevno za jedan paketic.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Je li bilo koji logo sa flase ili treba biti ova Euro 2020?
GracanicaAA je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:06Joj imam nekoliko duplih moram ih naci da vidim jel kome trebaju. Bog te pito gdje su.Unofficialpage je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:49Ovo me odmah vrati na SP 2014. kad se ovako skupljalo.![]()
A albumi su gdje trebaju biti.![]()
Bilo koji logo.kraljttbvb je napisao/la: ↑22 mar 2021, 07:02Je li bilo koji logo sa flase ili treba biti ova Euro 2020?
Odoh malo otvarati paketiće![]()
Imam Neura i Dragoviča
Neuer ili...?
Mda, tipfeler
Da, dobijes svaki dan dva od njih, treci ako skeniras logo coca cole i za cetvrti cemo se sa kodovima krpiti.
Kako se mijenja?
Ja ih sad imam 6. A juce i danas po 4 otvorio. Bericetli, odnekud se sami pojavljuju
Otidji na "My stickers" i klikni na "Create a swap request". Imas 3 ova "Create new swap request" i kad na neki kliknes idi na ovo "For everyone". Ubaci Neuera (add sticker) u dio "Stickers I'm offering", a u ovom dijelu "Stickers I want" mozes traziti do 6 slicica koje hoces. I za par sati provjeri, on ce sam sa nekim zamijeniti slicice.
Zavisi sa kim, imaš swap area, tu možeš sa nekim posebno mijenjati, tipa sa mnom ili sa ljudima iz grupe. Eto, napravio sam zahtjev da dajem Neuera, a da trazim ovog tvog. Imaš i ovo my sticker, to ti je na globalnom nivou, gdje daš tri sličice i možeš tražiti koje hoćeš za njih, a i ne moraš. Tu trejduješ sa ljudima iz čitavog svijeta, ne moraš ih dodavati u nikakve grupe, nit išta.