BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Kolasinac, Cimirot i Stevanovic otkazali dolazak na okupljanje.
Naknadne pozive Amaru Beganovicu, Alenu Mustaficu i Hoticu. A zasto ne i Rondicu ili Đuricu?!Goalgetter je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:22Kolasinac, Cimirot i Stevanovic otkazali dolazak na okupljanje.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dopada mi se razmišljanje. Bilo bi lijepo vidjeti Rondića i Demirovića u napadu.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:47Naknadne pozive Amaru Beganovicu, Alenu Mustaficu i Hoticu. A zasto ne i Rondicu ili Đuricu?!Goalgetter je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:22Kolasinac, Cimirot i Stevanovic otkazali dolazak na okupljanje.![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Naravno, uigrati tandam za narednu deceniju. Naravno i Smajlaga je tu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:35Dopada mi se razmišljanje. Bilo bi lijepo vidjeti Rondića i Demirovića u napadu.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:47Naknadne pozive Amaru Beganovicu, Alenu Mustaficu i Hoticu. A zasto ne i Rondicu ili Đuricu?!Goalgetter je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:22Kolasinac, Cimirot i Stevanovic otkazali dolazak na okupljanje.![]()
Šeha-Anel-Denis-Sinisa-Gazibegovic-Čivić-Amir-Rade-Nalic- dvojica po izboru od Prevljak, Demirović, Rondic.
Zanimljiva postava bez najjačih igrača.
Sad i Kolasinac i Cimirot glume zvijezde, a Stevanovic je svakako otkazao 90% okupljanja.
Evo prilike da opet pozove Pidru.
Ja bih volio da umjesto ove dvojice pozove Radovca i pogotovo Hotica (jer smo na krilnim pozicijama ostali samo na Ziljkicu i Menalu), ali mozda ni ne bude dodatnih poziva.

Ja bih volio da umjesto ove dvojice pozove Radovca i pogotovo Hotica (jer smo na krilnim pozicijama ostali samo na Ziljkicu i Menalu), ali mozda ni ne bude dodatnih poziva.
Po meni razlog zasto smo ostali samo na Ziljkicu i Menalu na krilima je taj sto Petev vjerovatno ni ne plaira da igrao sa krilima, nego 3-5-2. Stevanovica je planirao kao wingbecka ili drugog napadaca. Zato vjerovatno i samo dva klasicna napadaca. Ali mozda i grijesim.Ghuraba je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:59Sad i Kolasinac i Cimirot glume zvijezde, a Stevanovic je svakako otkazao 90% okupljanja.

Cimirot ima povredu koljena to se zna vec 10 dana. samo nas selektor ne zna.
Volio bih da bude tako, jer mislim da nama, koji nemamo kvalitetna krila, ta formacija najbolje odgovara.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 15:14Po meni razlog zasto smo ostali samo na Ziljkicu i Menalu na krilima je taj sto Petev vjerovatno ni ne plaira da igrao sa krilima, nego 3-5-2. Stevanovica je planirao kao wingbecka ili drugog napadaca. Zato vjerovatno i samo dva klasicna napadaca. Ali mozda i grijesim.Ghuraba je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:59Sad i Kolasinac i Cimirot glume zvijezde, a Stevanovic je svakako otkazao 90% okupljanja.
Ja bih volio da umjesto ove dvojice pozove Radovca i pogotovo Hotica (jer smo na krilnim pozicijama ostali samo na Ziljkicu i Menalu), ali mozda ni ne bude dodatnih poziva.![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Eno Nukić pozvan.
⚜️~⚜️~⚜️
Ko je taj sad? 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
4 desna beka i 1 lijevi?!
kad ajdin i almedin pocnu orati po strani..
in petev and bhpl we trust:-)
in petev and bhpl we trust:-)
Sad kad plbih buranji apetiti porastu i umisle se da su bitni. A ono u augustu slijedi povratak u realnost i naguzavanje velesilama iz luxemburga, estonije i bjelorusije za kvalifikacije u euro ligi.

Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 24 maj 2021, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ugurao je Azmir svog igrača hejehe. Kad mogu Ziljkić, Đokanović, može i Ajdin.
⚜️~⚜️~⚜️
Dobar je Ajdin. Odlican za wingbecka.
Opravdaniji je poziv njemu nego Pidri ili Obrenu...
Opravdaniji je poziv njemu nego Pidri ili Obrenu...
Hajd bar je "relativno mlad" iako nije ni to neka mladost za prospekta, ali bar nema po 26-27 kao neki sto se pozivaju u tim godinama iz nase lige.
Top stvar je jedino sto sto su svi izgledi da ce se igrati i forsirati 3 5 2.
Top stvar je jedino sto sto su svi izgledi da ce se igrati i forsirati 3 5 2.
BašČelik!
Da bar izdrze do avgusta, to bi znacilo da su prosli koje predkolo ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Iz Liga 5 samo Krunic i Demirovic. Bit ce ovo tesko da prekinemo niz bez pobjede, pogotovo protiv Danske...
BHF
Trenutno korisnika/ca: 231983, bavariapivo, bhfanatic14, CAZIN, meecko i 23 gosta.