Grupa D (Engleska, Hrvatska, Škotska i Češka)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

sotomayor
Kontakt:

Re: Grupa D (Engleska, Hrvatska, Škotska i Češka)

Post Postao/la sotomayor » 09 jun 2021, 07:35

StevieG8 je napisao/la:
09 jun 2021, 00:40
Mogli bi se Hrvati debelo razocarati vec u grupnoj fazi jer ih i dalje drzi honeymoon phase s Dalicem od SP a nisu pokazali ni priblizan kvalitet igre od tad. Dosta igraca van forme uz izostanke i povlacenja od SP meh sve u svemu prolazak grupe ce im biti ogroman uspjeh.
Najveci igraju najbolje kada je najvaznije. Protiv Skotske na njihovom terenu nema favorita. Bude tesko, sreca presudjuje.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 09 jun 2021, 07:54

Ja bi bio super zadovoljan prolaskom grupe, i mislim da je tu nas max, pogotovo ako Eng. budu kalkulirali zbog one grupe smrti pa mi nasjednemo kao na proslom EP.

Grupa nije lagana, vec sam pisao da su za mene Englezi pritajeni favoriti, i mislim da tu tesko mozemo do bod(ova), Skoti su za nas uvijek neugodni, i nismo ih nikad pobjedili, Cesi mi djeluju najlosije, i mislim da tu mozemo upisat 3 boda. Sa 4 boda bi trebali ici dalje, vjerojatno sa drugog mjesta, a dalje sta bude.

Nadam se da je ovo zadnje natjecanje za dosta igraca, kao i za trenera. Mislim da bi mogli u iduce natjecanje igrati sa formacijom 3 u pozadini a tu bi idealan trener bio Juric, ali sumnjam da bi on napustio dobro placen posao za trenera reprezentacije.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 09 jun 2021, 08:07

Tritolone je napisao/la:
09 jun 2021, 07:54
Ja bi bio super zadovoljan prolaskom grupe, i mislim da je tu nas max, pogotovo ako Eng. budu kalkulirali zbog one grupe smrti pa mi nasjednemo kao na proslom EP.

Grupa nije lagana, vec sam pisao da su za mene Englezi pritajeni favoriti, i mislim da tu tesko mozemo do bod(ova), Skoti su za nas uvijek neugodni, i nismo ih nikad pobjedili, Cesi mi djeluju najlosije, i mislim da tu mozemo upisat 3 boda. Sa 4 boda bi trebali ici dalje, vjerojatno sa drugog mjesta, a dalje sta bude.

Nadam se da je ovo zadnje natjecanje za dosta igraca, kao i za trenera. Mislim da bi mogli u iduce natjecanje igrati sa formacijom 3 u pozadini a tu bi idealan trener bio Juric, ali sumnjam da bi on napustio dobro placen posao za trenera reprezentacije.
Nema se tu sta puno kalkulirat, sta ti i znaci sto si izbjego grupu smrti, ako ce te u cetvrtfinalu zapast prvi, odnosno najjaci iz te grupe smrti. Kalkulacija bi bila da neko ide na 3 mjesto jer bi se tu zesce otvorio zdrjeb do polufinala, al je to ogroman rizik, a i karma bi te docekala sigurno, tako da na to niko namjerno nece ici.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 09 jun 2021, 09:41

U pravu si, u drugom dijelu zdrijeba vjerojatno onda ides na Francusku u 1/4 finalu. Mah nema smisla prognozirat dalje od grupa, pogotovo u situaciji kad ti covid moze izbaciti pola ekipe vanka.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 09 jun 2021, 10:18

Hrvatska, Skotska i Ceska su reprezentacije slicnog kvaliteta. Mozda i najzanimljivija grupa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 09 jun 2021, 10:48

Vezna linija Hrvatske je plafon i to treba maksimum iskoristiti. Ja bi tu pokusao ubaciti sve kaj ima Luka, Kova, Broz, Niksa jer to su tehnikom nadareni igraci kaj se igraju nogometa. Samo da nebi bilo da prenaglasene vrline postanu mane ak budu se samo dodavali okolo :mrgreen:. Ljudi nesto pisu da je napad problem, al mene vise obrana muci.
Kak kazes @Tritolone da je Juric tu moglo bi se nesto sa 3 iza odigrati. Josko je jaki potencijal i vec sad razvaljuje, imas Duju koji je fini branic, plus dodas im jednog iskusnog Vida/Dejo i moze se to izvesti. Brine me isto desni bek posto je Sime izvan forme, a zamjene kako spada niti nema za njega. Da se igra sa wing backovima po meni bi to Breki mogao odigrati, a na drugoj strani Barisic gdje konacno nema problema sa tim ljevacima di je bila patnja godinama.
Za napad bi ja gurnuo Kramu i Peru gore jer to su decki kaj imaju njuh za gol, a igra nam nebi patila . Opasni su pred golom, a imaju od koga dobiti loptu. S druge strane vidjet cemo hoce li Dalic dati dosta minuta Petku jer onda je igra nesto drugacija posto imas sidruna. On je meni ok, dobro kuzi igru, ima finu tehniku, zna zadrzati loptu, al bas mu fali ta agresivnost i brzina. Dalic ga cijeni, a navijaci bas ne haha. Osobno vise zelim Kramu i te okretnije i okomite igrace, al eto budemo vidjeli.
ARSENAL4ever

sotomayor
Kontakt:

Post Postao/la sotomayor » 09 jun 2021, 12:23

TheMix je napisao/la:
09 jun 2021, 10:48
Vezna linija Hrvatske je plafon i to treba maksimum iskoristiti. Ja bi tu pokusao ubaciti sve kaj ima Luka, Kova, Broz, Niksa jer to su tehnikom nadareni igraci kaj se igraju nogometa. Samo da nebi bilo da prenaglasene vrline postanu mane ak budu se samo dodavali okolo :mrgreen:. Ljudi nesto pisu da je napad problem, al mene vise obrana muci.
Kak kazes @Tritolone da je Juric tu moglo bi se nesto sa 3 iza odigrati. Josko je jaki potencijal i vec sad razvaljuje, imas Duju koji je fini branic, plus dodas im jednog iskusnog Vida/Dejo i moze se to izvesti. Brine me isto desni bek posto je Sime izvan forme, a zamjene kako spada niti nema za njega. Da se igra sa wing backovima po meni bi to Breki mogao odigrati, a na drugoj strani Barisic gdje konacno nema problema sa tim ljevacima di je bila patnja godinama.
Za napad bi ja gurnuo Kramu i Peru gore jer to su decki kaj imaju njuh za gol, a igra nam nebi patila . Opasni su pred golom, a imaju od koga dobiti loptu. S druge strane vidjet cemo hoce li Dalic dati dosta minuta Petku jer onda je igra nesto drugacija posto imas sidruna. On je meni ok, dobro kuzi igru, ima finu tehniku, zna zadrzati loptu, al bas mu fali ta agresivnost i brzina. Dalic ga cijeni, a navijaci bas ne haha. Osobno vise zelim Kramu i te okretnije i okomite igrace, al eto budemo vidjeli.
Sve je problem, a najveci je kad izgubiš prvu. To je na turnirima vrlo vazno. Kad bi x sa Englezima, onda raste, a poraz moze biti koban za dalje.

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 09 jun 2021, 20:25

Hrvatima najveća prednost može biti kad ih svi otpišu, vidjeli smo to prije tri godine u Rusiji

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 09 jun 2021, 20:33

jolicnikola je napisao/la:
09 jun 2021, 20:25
Hrvatima najveća prednost može biti kad ih svi otpišu, vidjeli smo to prije tri godine u Rusiji
Ko ce ih otpisati nakon svjetskog srebra
Sve osim finala bit ce katastrofa
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 09 jun 2021, 20:47

JohnCleese je napisao/la:
09 jun 2021, 20:33
jolicnikola je napisao/la:
09 jun 2021, 20:25
Ko ce ih otpisati nakon svjetskog srebra
Sve osim finala bit ce katastrofa
LOL. Niti su bili otpisani tad,realnost je bila 1/8, 1/4 ko i sada. A

Bajramovic1999
Kontakt:

Post Postao/la Bajramovic1999 » 10 jun 2021, 00:17

Hrvatima je bitno da ne izgube sad u nedjelju protiv Engleske, zbog samopouzdanja. Tu utakmicu ako fino odigraju i izvuku bod, dalje ce ici dosta lakse.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 10 jun 2021, 11:37

Nije uopste tacno da je neko otpisao Hrvatsku 2018 godine. Cak su se vodili kao neki outsider koji bi mogao biti iznenadjenje i tako je i ispalo. Nesto slicno kao sto se sada spominju Portugal ili Italija.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 10 jun 2021, 12:56

It's comiiiing homee
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 10 jun 2021, 13:04

gaston je napisao/la:
10 jun 2021, 12:56
It's comiiiing homee
Jos polufinale i finale na Wembleyju.
A ako budu prvi u grupi i 1/8 finala.

+ sve 3 utakmice grupne faze

slika
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 10 jun 2021, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 10 jun 2021, 13:06

Spustamo lagano hype u nedjelju bez brige :kafa:
ARSENAL4ever

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 10 jun 2021, 13:10

Svaki put se uzdignu Englezi pa slijedi spustanje. Nije da nismo navikli. :rol: :rol:

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 10 jun 2021, 19:12

U ovoj grupi je bukvalno sve moguce. Englezi i hrvati jesu favoriti, ali ne bi me nesto aman sokiralo da bude skroz obrnuto stanje na tabeli tj da prodju Ceska i Skotska. Vidim da ste skote vecinom svi otpisali, a nisam siguran da li se bas moze tek tako otpisati ekipa u kojoj komplet vezni red igra u EPL, pozadi Robertson, Tierney, Cooper..

Sto se tice Ceske s njima se nikad ne zna, vazda mogu iznenaditi. Hrvati su SP odigrali odlicno do finala i onda nakon SP se nesto desilo, sve sto su pobijedili bilo je nekako jedva, pate se bas.

Englezi bi trebalo da su jedni od favorita i za osvajanje al hajd znaj budalama

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 10 jun 2021, 21:18

Ak Englezi izgube prvu, slijedi tekma sa Skotima di bu gorilo. Neka oni radje razmisljaju dal budu grupu prosli uopce :kafa:
ARSENAL4ever

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 jun 2021, 22:06

Hahaha, ptica koja rano propjeva brzo se ukaki - stara indijanska poslovica :D
Plijene pažnju, škrtare kvalitetom i većinom nikad ništa od njih.
Pristalica ovdje pun kofer, biće kmečanja :kuknjava:
Vatreni rijetko kad razočaraju, vidjećemo šta će ovaj put biti.
Škoti, tvrd orah biljka čudnovata, dok o Česima ne znam ništa osim možda da će na tribinama imati koju dobru namigušu.
Vom Jäger zum Gejagten

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 jun 2021, 22:11

Vatreni valjda rijetko kad ne razočaraju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Odgovori

Natrag na “Euro 2020”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.