Da ti je materi bogdom lažno bio pozitivan test na trudnoću.
Ma pusti dijete hahaha. Simpatican je. Resetaju ga na skoro svim temama, pa pokusava da se izvuce ali jadan samo vecu jamu kopa..
Ko me reseta majke ti sam se bolan raspravljam sa svima, ne trebaju meni pokusni kunici da dodju da me brane kao vama. ubijam argumentima i cinjenicama.
Kao sto je jucer ona prevara Lewat ubio Slovake? Smiri se debilcicu
Zadnja izmjena: TheWeekndXO, dana/u 15 jun 2021, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahah ja branim njega od forumasa koji kaze kamo srece da mu mati imala lazni test na trudnocu, i on mene napada.. Joooj Goretzka.. Necu vise! Hahahah.
Ma pusti dijete hahaha. Simpatican je. Resetaju ga na skoro svim temama, pa pokusava da se izvuce ali jadan samo vecu jamu kopa..
Ko me reseta majke ti sam se bolan raspravljam sa svima, ne trebaju meni pokusni kunici da dodju da me brane kao vama. ubijam argumentima i cinjenicama.
Kao sto je jucer ona prevara Lewat ubio Skote? Smiri se debilcicu
Prvo ne znas s kim su igrali ljudi. Slovacka je bila protivnik. Drugo ja nisam nigdje rekao da ce ih napuniti Lewa. Ajd sad misije rupe.
Kao sto je jucer ona prevara Lewat ubio Skote? Smiri se debilcicu
Prvo ne znas s kim su igrali ljudi. Slovacka je bila protivnik. Drugo ja nisam nigdje rekao da ce ih napuniti Lewa. Ajd sad misije rupe.
i u narednu fazu, Lewa ce im svima strpat. ide dalje kao treca repka. nema nikakve sanse, bolji su nasi invalidi od njih.
Mislio sam da ima podrsku u reprezentaciji, nisam mislio da ce oko njega invalidi igrat. Po kvalama se vidjelo da zabija i na Evropskoj sceni, zanemarit cemo sta pisu trollovi. Sto opet ne znaci da nece zabit u iducoj.
Drotov lizač jednostavno mora svaku temu sjebati. Tetkice u PMS se normalnije ponašaju.
Gdje god se pojavi odmah krenu svađe, prepirke, usmrdi svaku temu svojom nakaradnom pojavom.
Kakav lik
Ljudi tema je Copa America 2021! Posto admini imaju ocigledno druge bitnije poslove evo da ja to poentiram.
Ja sam i pisao o Copa Americi. Rekao sam da Messi ne moze nikad zavrsit Cileance, haman mu nocna mora kao Bayern postali. Nisam prvi poceo vrijedjati, te pisati nebuloze.
Iz kakve god da sam, ti si iz jos gore. Vrhunac komunikacije ti je vrijedjat, psovat, itd. Isto stocar kakav.
Pa obzirom da sam stočar, usavršio sam komunikaciju s takvim kao ti, tj. stokom. Ništa kulturno, samo ****.
Eto vidis opet vrijedjas. Mora da nemas ni osnovne skole, kamoli nekog veceg obrazovanja, bontona ili ti ga kucne kulture. Nije kasno da se promjenis, vjeruj mi. Uvredama samo pokazujes koliko ti je zivot jadan i cemeran.
Iz kakve god da sam, ti si iz jos gore. Vrhunac komunikacije ti je vrijedjat, psovat, itd. Isto stocar kakav.
Pa obzirom da sam stočar, usavršio sam komunikaciju s takvim kao ti, tj. stokom. Ništa kulturno, samo ****.
Eto vidis opet vrijedjas. Mora da nemas ni osnovne skole, kamoli nekog veceg obrazovanja, bontona ili ti ga kucne kulture. Nije kasno da se promjenis, vjeruj mi. Uvredama samo pokazujes koliko ti je zivot jadan i cemeran.
Ilitiga, promijeniš, kad smo već kod obrazovanja.
Eto vidis kako se mozemo ispravljati i dogovoriti. Samo da si uvijek tako kulturan i fin. Nije tesko, zar ne?
Ali šta mu vrijedi sve, kad je okružen klocevima oko sebe. Protiv Kolumbije su prokockali 2-0 prednost, protiv Chilea sinoc prokockali vodstvo.
Jednostavno smiješna ekipa sa smiješnim selektorom, a hoce da osvoje Copu sa Otamendijem i Pezzellom u odbrani kako da ne.
Ali šta mu vrijedi sve, kad je okružen klocevima oko sebe. Protiv Kolumbije su prokockali 2-0 prednost, protiv Chilea sinoc prokockali vodstvo.
Jednostavno smiješna ekipa sa smiješnim selektorom, a hoce da osvoje Copu sa Otamendijem i Pezzellom u odbrani kako da ne.
Tek sad vidim da Otamendi još igra za reprezentaciju
A šteta jer konačno imaju dobru sredinu. Pa i napad sa Lautarom ne djeluje loše, ali je zato odbrana nivo Premijer lige BiH.