MA nek smo mi talentovani, nikad ništa nigdje osvojili nismo

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
MA nek smo mi talentovani, nikad ništa nigdje osvojili nismo
Pa da, ali nije baš neki značaj zlato sa OI da se slavi kao SP ali okej. Brazilci ionako najviše vole nogomet od svih nacija. Ovaj sastav je itekako kvalitetniji od ovog što je poslala Njemačka.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 14:10Tad su imali pritisak jer su igrali kuci i taj trofej koji im je jedini falio, zlato na OI nisu nikad osvojili do 2016., a uz to sve to nakon onog debakla od Njemacke na SP
Ovaj sastav nista posebno osim Richairlisona, Carlosa iz Seville i penzionera Alvesa
Lol, pa fudbal je u-23 na OI od '92 a nije top turnir još od 60-ih godina XX stoleća.
Spanci po meni imaju ubjedljivo najjaci sastav. Mada to nista ne znaci. Nisu nesto fascinantno poceli. A i igraku sa selektorom sa kojim nisu toliko suradjivali, koji ocito ima malo drugacije zamisli. Ne znam ima li to neke veze.
Meksiko je razbio Francuze i mogu biti sretni da nije više razlike bilo, a oni su jedva dobili JAR golom u nadoknadi. Ovo danas nisam gledao, ali ljudi su ih po statistici zasluženo uzeli. Japan stvarno dobro igrao u grupnoj fazi.branimir85 je napisao/la: ↑28 jul 2021, 22:43Pošto ne pratim jedino nogomet na OI,kakvi su ovo parovi,šta se desilo s Francuzima i Argentincima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.