Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
On je tip osobe kod koje na prvu vidis da je debil. Ima kosarkaskog talenta ali ga nikada ne bi zelio u svoju ekipu.
U dure je to sve, ove sezone bi mogli prismrditi oko playoffa, vec slijedece ce Green igrati playoff
Pa dobro, nije bas toliko lose da je on najbolji tricas, ima tu ozbiljnih sutera. Ali ja ne mogu indijanca zamisliti da igra ozbiljnu kosarku, cak ni s Lebronom.Nail for Real je napisao/la: ↑05 avg 2021, 22:24Kad ti je LeBron najbolji tricas u ekipi, onda nesto nije u redu.
Sa zdravim Davisom i LeBronom se uvijek mogu potuci za sampionat, ali ovaj tim je bas lose sastavljen...slabo ko moze odbranu igrati a vanjskog suta ni na vidiku.
Spominje se Oubre u POR za mle.Kobe Bryant je napisao/la: ↑05 avg 2021, 20:05Ko je još ostao I koja ekipa ima prostora? :
1. Kawhi
2. Švabo
3. Reggie J.
4. Oubre
5. Finac
6. Hart
7. Veterani Lou, Iggy, ...
Teoretski ima, ali ne vjerujem ja njima nista dok ne vidim u plejofu kad bude gusto.BuffonGigi je napisao/la: ↑05 avg 2021, 23:13Pa dobro, nije bas toliko lose da je on najbolji tricas, ima tu ozbiljnih sutera. Ali ja ne mogu indijanca zamisliti da igra ozbiljnu kosarku, cak ni s Lebronom.Nail for Real je napisao/la: ↑05 avg 2021, 22:24Kad ti je LeBron najbolji tricas u ekipi, onda nesto nije u redu.
Sa zdravim Davisom i LeBronom se uvijek mogu potuci za sampionat, ali ovaj tim je bas lose sastavljen...slabo ko moze odbranu igrati a vanjskog suta ni na vidiku.
Hoće li se i ove sezone mačići bacati u vodu ?
Finale GSW - Bucksbombaysaphire je napisao/la: ↑06 avg 2021, 00:03Hoće li se i ove sezone mačići bacati u vodu ?![]()
Prognoza ?
Bron ce to da smiri, nista se ne briniBuffonGigi je napisao/la: ↑05 avg 2021, 23:13Pa dobro, nije bas toliko lose da je on najbolji tricas, ima tu ozbiljnih sutera. Ali ja ne mogu indijanca zamisliti da igra ozbiljnu kosarku, cak ni s Lebronom.Nail for Real je napisao/la: ↑05 avg 2021, 22:24Kad ti je LeBron najbolji tricas u ekipi, onda nesto nije u redu.
Free agent Kelly Oubre Jr. has agreed to a two-year, $26M-plus deal with the Charlotte Hornets, **** tell @TheAthletic @Stadium.ReX je napisao/la: ↑05 avg 2021, 23:16Spominje se Oubre u POR za mle.Kobe Bryant je napisao/la: ↑05 avg 2021, 20:05Ko je još ostao I koja ekipa ima prostora? :
1. Kawhi
2. Švabo
3. Reggie J.
4. Oubre
5. Finac
6. Hart
7. Veterani Lou, Iggy, ...