Bosna i Hercegovina - Spanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina-Spanija
Vazno je da mi pobjedimo Estoniju, a Spanija ce biti utakmica revijalnog karaktera.

× Plava krv ispod koze ×
Ma pokazali smo mi vise puta da sa Spanijom mozemo igrati, sad je vrijeme da pokazemo da mozemo i pobjediti.
Pogledaj te ovog svemirca....još ako dodamo Špansku odbranu a ne realovu...valja dat gol...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dao ga je Bolaaaaaaaaa,kad se samo sjetim....jedan od ljepsih golova...Cassillas je samo mogao da udara glavom od stativu,nista vise...Raul_64 je napisao/la:Pogledaj te ovog svemirca....još ako dodamo Špansku odbranu a ne realovu...valja dat gol...
[youtube][/youtube]

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Mali Maestro
- Kontakt:
Ma ako dobijemo Estoniju nek u Zenici bude šta hoće . Zna se da će biti fešta 

Please
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bas to. Niko nece strepiti cijelu tekmu. Ono opusteno. Siguran sam da bi u takvoj igri i rezultat dosao.Mali Maestro je napisao/la:Ma ako dobijemo Estoniju nek u Zenici bude šta hoće . Zna se da će biti fešta
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zaista ce biti tesko igrati protiv Spanaca, stvarno su sila na svim pozicijama, ali aBd igratcemo sa njima rastereceni, i nama i njima ova utakmica nece biti od velikog znacaja tako da ocekujem odlicnu utakmicu sa dosta golova i sa jedne i sa druge strane.
Nadam se da Spanije nece zavrsiti kvalifikacije sa svim pobijedama u grupi, imat ce bar jedan remi ( izgubljenu ).
Imamo i mi igrace koji mogu odlicno da im se suprostave.
Nadam se da Spanije nece zavrsiti kvalifikacije sa svim pobijedama u grupi, imat ce bar jedan remi ( izgubljenu ).
Imamo i mi igrace koji mogu odlicno da im se suprostave.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- -Barcelona-
- Kontakt:
ako pobjedimo estoniju,dobijamo spance 3-1,vidjecete sta sam vam rekao,ako ne pobjedimo estoniju onda necete vidjeti
p.s molite boga da vidite
p.s molite boga da vidite

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Zna li neko cijene karata za ovu utakmicu
jug/sjever - 20TRIP je napisao/la:Zna li neko cijene karata za ovu utakmicu
Istok - 30
Zapad - 40
markica

× Plava krv ispod koze ×
- Principatus
- Kontakt:
Samo hrabro:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
omerbavarac je napisao/la:Zna se da je BiH nagazna mina. Dozivjece od nas toliko dugo ocekivani poraz.juzni vjetar! je napisao/la:koliko se sjecam kup confederacija amerika ih je pobjedilaa u evropi preko 20 tekmi niko ih nije pobjedio !
ma inace smo mi poznati da pokvarimo sve sto stignemo...ja mislim da cemo i ovaj njihov niz rastaviti
..Siamo l'armata Rossonera..
BiH 3-1 Spanija
Ibisevic, Spahic, Pjanic.
Ibisevic, Spahic, Pjanic.
Biće 7-0 akoBogda... 

Spanci se boje zutih kartona.....XAVI,PUYOL,INIESTA,CESC,BUSQUETS,SERGIO RAMOS,IRAOLA.po njihovom pisanju moze biti zamka,jer ako igraci koji dobiju u drugoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine dobiju zuti karton propustaju prvo kolo na SP,a ako nebudu igrali brise im se zuti kartoni....super za nas,valjda ih nece stavati barem 4,5 ovih,o neka dobiju u armeniji pa da neigraju protiv nas.a sigurno DEL BOSQUE nece rizikovat sa Sergio Ramosom,Puyolom jer zna kakav im je temp..a ni sa Xavijem,Iniestom,Cescom,ipak ima na klupi ...........sjajni igraca
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo bi mogla biti vrlo dobra sansa za nas. Ali ne smijemo zaboraviti da i vecina nasih igraca strahuje za kartone.don Ciro je napisao/la:Spanci se boje zutih kartona.....XAVI,PUYOL,INIESTA,CESC,BUSQUETS,SERGIO RAMOS,IRAOLA.po njihovom pisanju moze biti zamka,jer ako igraci koji dobiju u drugoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine dobiju zuti karton propustaju prvo kolo na SP,a ako nebudu igrali brise im se zuti kartoni....super za nas,valjda ih nece stavati barem 4,5 ovih,o neka dobiju u armeniji pa da neigraju protiv nas.a sigurno DEL BOSQUE nece rizikovat sa Sergio Ramosom,Puyolom jer zna kakav im je temp..a ni sa Xavijem,Iniestom,Cescom,ipak ima na klupi ...........sjajni igraca
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Haha mogu se samo sjetiti kad je na Kupu Konfederacija Španija - Novi Zeland rekao Igor Kristic :
"Kako bih volio da Spanci osvoje Kup Konfederacija bez poraza, onda u kvalifikacijama dobiju sve utakmice pa dođu nama u goste i mi ih rasturimo"
Naravno svi bi to zeljeli, ali on je komentator, mora biti objektivan.
"Kako bih volio da Spanci osvoje Kup Konfederacija bez poraza, onda u kvalifikacijama dobiju sve utakmice pa dođu nama u goste i mi ih rasturimo"

Someone's mouth said paint them all red.
- -Barcelona-
- Kontakt:
reci to MARIJANU MIHAJLOVICUtarikz je napisao/la:Haha mogu se samo sjetiti kad je na Kupu Konfederacija Španija - Novi Zeland rekao Igor Kristic :
"Kako bih volio da Spanci osvoje Kup Konfederacija bez poraza, onda u kvalifikacijama dobiju sve utakmice pa dođu nama u goste i mi ih rasturimo"![]()
![]()
![]()

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Spanci bi mogli izostaviti protiv nas Xavi,Iniesta,Sergio Ramos,Puyol,Cesc.Sigurno mogu da se zajebu jer nebi im pasalo da otvranj SP propuste bez 2,3 igraca dobiju zuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.