Stavi novu da li Petev treba ostati selektor? Da vidimo da li su ljudi promijenili misljenje nakon briljatnih utakmica pod Ivaylom.
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nasljednik Peteva
-
- Kontakt:
Ma bespotrebno je stavljati te ankete, kad će 90% ljudi u ovom trenutku biti za smjenu. Fora je da se neće apsolutno ništa promijeniti dok je ovakve države, nema šanse apsolutno.
Već imaš takvu anketu: viewtopic.php?f=2&t=15656&p=8098534#p8098534 . Evo sada je resetovana, da vidimo šta se promjenilo.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑28 mar 2022, 23:46Stavi novu da li Petev treba ostati selektor? Da vidimo da li su ljudi promijenili misljenje nakon briljatnih utakmica pod Ivaylom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba anketa. Ja napravio, admin izbrisao brzinom svjetlosti ccc.
Hvala.harden je napisao/la: ↑28 mar 2022, 23:50Već imaš takvu anketu: viewtopic.php?f=2&t=15656&p=8098534#p8098534 . Evo sada je resetovana, da vidimo šta se promjenilo.

Na tu sam i mislio da je vec bila, samo je tada nekim čudom većina bila da ostane.
EDIT: Odmah jedan glas da treba da ostane. Hureme jesi li to ti ?

Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 28 mar 2022, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Nema potrebe za toliko novih tema... reci mi, zasto bi glasali za novog selektora a nema naznaka da ce trenutni napustiti makar jos par reprezentativnih okupljanja?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja da hoće dati Barbarezu pa da i njega tjeramo kroz pola godine/godinu, čuj motivisat će ih, šta ćeš motivisat kad 2 pasa na mogu pogodit na 10m od sebe protiv jeb.ene gruzije + što su zadnje 3-4 generacije pune netalentovanih igrača sposobnih jedva za prijem lopte, to ništa.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Svaka čast na ovome. Sviđaju mi se prijedlozi. Iskreno po harizmi i svemu da proba da ovo dotjera u red Barbarez bi bio super, ali i neka opcija duplog selektora u tandemu sa Barbarezom bi bila idealna.1921boy je napisao/la: ↑28 mar 2022, 23:13Sergej Barbarez - patriota i legenda ove repke, čovjek koji bi svojim prisustvom pokrenuo neku priču i ponovo privukao navijače na stadion a i vrijeme bi bilo da ga ispoštujemo i konačno razbijemo i taj mit o tom Barbarezu kao selektoru.
Problem je što Sergej nije njihov izbor niti će ikad biti kao što je bio slučaj u ovom izboru sa Petevom. Naravno uvijek je moguć preokret ali čisto sumnjam. A i uvijek će se pokrenuti priča kako nema iskustva kao i zadnji put.
Druga opcija - Zlatan Bajramović - još jedan od dražih igrača repke, dugo godina svoju trenersku karijeru gradi u jednoj Njemačkoj stekao je potrebno iskustvo vjerujem da bi bio dobar izbor.
Treća opcija - Sergej Jakirović ili Mersad Selimbegović - dva odlična mlada stručnjaka, gladni rezultata, problem su naravno njihovi ugovori sa klubovima. Sergeju malo zamijeram jer je par puta istaknuo da je podržava susjednu državu ali eto. Teško da bi sada preuzeli reprezentaciju ali u budućnosti sigurno treba računati na njih.
Četvrta opcija - Bruno Akrapović ili Meho Kodro - još jedan od meni dražih trenera, dobar taktičar. Pratim ga još kad je bio u Splitu. Sasvim ok opcija za selektora. Kodro znamo šta se desilo u prvom mandatu, ok stručnjak. Ima iskustva.
Peta opcija - Amar Osim ili Dragan Jović - dvojica domaćih stručnjaka, imaju iskustvo. Dobri su autoriteti, jedino je pitanje kako bi se uklopili u društvo ovih umišljenih zvijezda. Njihov zadatak bi bio postepeno implementiranje igrača iz PL u reprezentaciju.
Šesta opcija - Džemal Hadžiabdić - jedna opcija koja je svima skeptična ali kada jedno veliko ime kaže da bi on trebao dobiti priliku onda to ima svoju težinu.
Nisam uvrstio Feđu Dudića jer smatram da mora još raditi na sebi da bi bio kandidat za selektora. Ovdje sam izdvojio neke realne opcije, naravno da će se (ako dođe do novog izbora selektora) pojaviti imena Miloševića, Muslina, Okuke, Rajevca
Krznara, Bilića, Zenge, Terima, Simonea, Fortea i tako tih imena i naravno onih standardnih koji su uvijek kandidati kada nemamo selektora Pape, Hadžibegić i Baždarević.
Ovo su neka realna imena, uvjeren sam da bi svi od ovih gore navedenih ostvarili određeni uspjeh ali da ih se pusti da rade, da izaberu svoje saradnike i da biraju igrače prema kvalitetu a ne prema vezama i menadžerima
Bajramović je već bio pozivan, pa bilo bi lijepo da mu se dadne prilika. Za njega smatram da bi bio super sa Barbarezom zbog Njemačkog fudbala i ljubavi prema BiH.
Za Jakirovića i Selimbegovića se slažem da su možda i najbolji izbor, ali imaju ugovore u timovima, a za to koga više voli... volio je i Ćiro i Robi kao selektori tu istu Hrvatsku, volio je i Topić pa su se trudili da urade najbolje. Prosinečki jeste na kraju loše odradio, ali opet izborio je mjesto u A grupu lige nacije pa i to nešto znači.
Neću dalje govoriti, slažem se sa svime što si rekao sada, ali bih dodao za Dudića, da unatoč dobrom znanju mislim da je premekan, predobar u duši da bi ušao u koštac sa ovim uzviježđenim.
Akrapović bi bio dobro rješenje, on već voli da igra u sistemu 3-5-2 koji nama i odgovara jer i nemamo krila.28.03.2022. | 20:01
INTERVJU/ “Žalim što nisam preuzeo BiH, sazrio sam, ali danas je tu moj prijatelj”
– U to vrijeme javio mi se CSKA, morao sam izvagati, da li prihvatiti ponudu ili rizikovati sa BiH. To su bili samo razgovori… Neki dan su izašli rezultati jedne ankete gdje sam proglašen za najboljeg trenera CSKA po osvojenim bodovima, u to vrijeme prodali su i dosta igrača za velike pare, ali ljudi koji vode klub to nisu cijenili. Razišli smo se na kraju i iz ove tačke gledišta mogu reći da žalim za reprezentacijom. Čast bi bila voditi svoju zemlju, mislim da sam sazrio, a i Bosanac sam. Igrao sam tu. Ali, nije fer da sada govorim nešto više na tu temu jer je na toj funkciji čovjek kojeg dobro poznajem i prijatelji smo – kaže Bruno Akrapović na početku razgovora za Re-prez-enta-cija.ba portal.

Daj i Bajramovića uz njega ili ako vec hoćeš da udovoljiš navijačima onda Barbareza i mirna Bosna.

Opekao sam se kada sam mislio da je Petev dobar izbor. Mislim da je barba u ovom trenutku najbolji izbor.
naprijed rejal
Treba dati sansu Barbi, kad je bal nek je maskenbal.
Iako nije bog zna kakav strucnjak, tj nije nikakav jer nikog nikad nije ni vodio, u reprezentaciji je ipak to manje vazan faktor nego u klubovima.
A i sta ce nam strucnjak kad imamo karinu kvalitet, treba nam neki moralista
Iako nije bog zna kakav strucnjak, tj nije nikakav jer nikog nikad nije ni vodio, u reprezentaciji je ipak to manje vazan faktor nego u klubovima.
A i sta ce nam strucnjak kad imamo karinu kvalitet, treba nam neki moralista
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Je li to jos uvijek ne smije selektor bit Musliman kakav Barbarez pijanac i kockar sto nemoze bit Pape Susic ili Faruk Hadzibegic
Kako mozete prizivati Barbareza koji za tolike godine nije odvojio ni godinu dana da bar vodi neki mladi tim, bilo gdje da ode cisto da izgradi neki pocetni stil igre i ideje koje bi koristio u svojoj profesionalnoj karijeri kao trener. Meni je to krajnje neozbiljno, oke imas licencu koju si dobio prije 10 godina, nisi se apsolutno nigdje oprobao a zelis na najvisu mogucu poziciju bez ikakvog iskustva 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Barbarez je u ovoj reprezentaciji izgradio takvu ikonu da mu ni to ne bi smetalo da među rajom bude glavni konkurent. S te strane koje ti gledaš, 100% si upravu. Mogao je bar Džerzelez Zenicu voditi da je htio biti trener ali on izgleda samo hoće reprezentaciju i to je to.StevieG8 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:50Kako mozete prizivati Barbareza koji za tolike godine nije odvojio ni godinu dana da bar vodi neki mladi tim, bilo gdje da ode cisto da izgradi neki pocetni stil igre i ideje koje bi koristio u svojoj profesionalnoj karijeri kao trener. Meni je to krajnje neozbiljno, oke imas licencu koju si dobio prije 10 godina, nisi se apsolutno nigdje oprobao a zelis na najvisu mogucu poziciju bez ikakvog iskustva![]()
I am coming
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Barbarezu će se psovat kockarska majka poslije 2 meča.
Ali hajde, dajte Barbareza, ja ću biti neutralan kao i za Peteva jer ovo nije problem ko je selektor.
Ali mnogima ovdje je to ipak teško za shvatiti.
Ali hajde, dajte Barbareza, ja ću biti neutralan kao i za Peteva jer ovo nije problem ko je selektor.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Felixians4
- Kontakt:
Edin Terzić
-
- Kontakt:
Ma moze Barbarez vjerujem da nista gori ne bi bio od prethodnika osim Cire i Susica, a raja ga voli.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
+100DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 mar 2022, 12:18Barbarezu će se psovat kockarska majka poslije 2 meča.
Ko god dodje bice isto i gore
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.