adnan_nanda je napisao/la:Villa navija za Valenciju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
adnan_nanda je napisao/la:Villa navija za Valenciju
Eminem je na onoj listi navijaca al sumnjam da on zna i pravila fudbala a kamo li nesto visereds_forever je napisao/la:pricalo se za eminema i 50 centa da navijaju za LFC..
Angela Merkel navija za svoj klub,Energie Cottbus.geronimo je napisao/la:Ovaj co'ek je vatreni navijac Bayerna, zbog njega i cestog boravka u Minhenu, fasovao je da ga poreznici ulove i plati pozamasnu sumu, bez obzira sto je idol nacije.
Inace, ima ih kamara u Njemackoj sto disu za ovaj klub, sto politicara, glumaca, pjevaca...ali za sire narodne mase, manje poznati.
Od zvucnijih imena sto vole Bayu, spomenuo bih: Wladimir Klitschko, Robbie Williams, Thomas Gottschalk, Angela Merkel...i mnogi dr.
Pjevaca sam 20 puta vidio u nasem dresulegy je napisao/la:koliko ja znam svi clanovi TOTTEN HOSEN navijaju za FORTUNU DUSELDORF a imaju i jednu pjesmu u kojoj pjevaju protiv bayerna , prava punk pjesma
nedzad koldzopresley_sa je napisao/la:Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željo Komšić navija za Želju.
Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen navija za Želju.
Guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić navija za Želju.
Jel treba još![]()
![]()
![]()
Behmen navija za Velež i Želju jednako. Info iz prve ruke.presley_sa je napisao/la: Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen navija za Želju.
Nedzad Brankovićeliminator je napisao/la:nedzad koldzopresley_sa je napisao/la:Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željo Komšić navija za Želju.
Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen navija za Želju.
Guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić navija za Želju.
Jel treba još![]()
![]()
![]()
Cuj ja njemac, maa bjaaaziPhill Jackson je napisao/la:@geronimo
Ti si Njemac pa mozda znas onog pjevaca grupe Die Toten Hosen,,on je Liverpoolov navijac,,cesto nosi nas dres
Edit: Robbie Williams za Port Vale navija
Evo dokaz da je Campino navijac liverpoola:Phill Jackson je napisao/la:Pjevaca sam 20 puta vidio u nasem dresulegy je napisao/la:koliko ja znam svi clanovi TOTTEN HOSEN navijaju za FORTUNU DUSELDORF a imaju i jednu pjesmu u kojoj pjevaju protiv bayerna , prava punk pjesma
legy je napisao/la:koliko ja znam svi clanovi TOTTEN HOSEN navijaju za FORTUNU DUSELDORF a imaju i jednu pjesmu u kojoj pjevaju protiv bayerna , prava punk pjesma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.