Ne znaci ti to nista sto prica. I Mensur Dogan odrzi predavanje poslije svake utakmice, pa ga na kraju školuje Vlado Jagodic sa duplo slabijom ekipom na gostujecem terenu
Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mozda je kao Ajnstein, samo teoreticar. Nabubo nesto iz knjiga a praksa nula bodova.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 21:54Ne znaci ti to nista sto prica. I Mensur Dogan odrzi predavanje poslije svake utakmice, pa ga na kraju školuje Vlado Jagodic sa duplo slabijom ekipom na gostujecem terenu
-
- Kontakt:
Neka mu je sa srecom, a i nama s njim. Nadam se da nece gurati sina, bratove igrace, ili povlaciti iracionalne poteze.
1921
Kad je izabran u prvom mandatu imalo je smisla,danas nema ama bas nikakvog,sretno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ostat ce 3 utakmice ako bude sam pravio spisak igraca... Ako se usprotivi savezu nece ni poceti bice gotov!
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Samo udri Mehaga i spacek je tako i kinta ce da kane lako 

Ako bude Sanicanin na spisku, znat cemo da je i Meho jos jedna marioneta saveza
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Upravo tako.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne bi bio ni prvi ni posljednji koji je podlegao pritisku i postao poltron glavešina iz NFSBIH. Ulazi u životnu dob kad se treba obezbjediti egzistencija i redovan mjesečni income. Ako bi postao njihova marioneta i poslije selektorske pozicije bi ostao u Savezu.
Pretpostavljam da sad ne bi uradio ono što je uradio prije 15 godina. Nadam se da griješim, jer Kodro mi je jedan od najdražih koji su nosili naš dres.
Kapiten, Mostarac, lik sa karizmom i velikom karijerom. Molim te nemoj to sve pustiti niz vodu.
Pretpostavljam da sad ne bi uradio ono što je uradio prije 15 godina. Nadam se da griješim, jer Kodro mi je jedan od najdražih koji su nosili naš dres.
Kapiten, Mostarac, lik sa karizmom i velikom karijerom. Molim te nemoj to sve pustiti niz vodu.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pored živog (i nezaposlenog) Antonia Contea, mi smo doveli Kodru!? Ee Bošnjo....
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- VivaLaStella
- Kontakt:
Kad ti ponestane izlizanih strucnjaka koje je vrijeme pregazilo, onda obrni krug i dijeli im po drugu sansu.
Al sta da ocekujem kad je upravo bosnjo dobri preposteni u isti glas sa klixom otjerao mozda jedinog perspektivnog selektora kojeg smo ikad imali
Al sta da ocekujem kad je upravo bosnjo dobri preposteni u isti glas sa klixom otjerao mozda jedinog perspektivnog selektora kojeg smo ikad imali
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Pomoćnik Osman Džiho
A jesmo se usrećili

A jesmo se usrećili

Potpuno je svejedno, mi smo morali dobiti Luksemburg i ne izgubiti od Slovacke sve da nas je babino vodio, sad je vec kasno za ista. Gledat cemo iduce godine Hrvate i Srbe kako festaju po Njemackoj, a mi se ko debili nasladjivati po fb na svaki njihov poraz.BenjooJutub je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:57Ne bi bio ni prvi ni posljednji koji je podlegao pritisku i postao poltron glavešina iz NFSBIH. Ulazi u životnu dob kad se treba obezbjediti egzistencija i redovan mjesečni income. Ako bi postao njihova marioneta i poslije selektorske pozicije bi ostao u Savezu.
Kapiten, Mostarac, lik sa karizmom i velikom karijerom. Molim te nemoj to sve pustiti niz vodu.![]()

-
- Kontakt:
Ovaj će nadyebat i Rukfaša
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sjaši Hurta,da uzjaše Murta

Kodro
sada mogu opet biti uz BiH.

- VivaLaStella
- Kontakt:
Zelim mu svakako puno uspjeha, nadam se samo da ce ostati dosljedan sam sebi
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
Sto bi volio da ga na press konferenciji neko pita kako ce se postaviti prema sinu u reprezentaciji, cisto onako da mu vidim reakciju 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.