**** mu ja mater.
Fantasy Uefa EURO 2024
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Fantasy Uefa EURO 2024
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ludnica 
Posra me Rudiger, izbi 6 bodova
- Bazinga12345
- Kontakt:
Moglo je vala da se Mittelstadtu omakne jedna asistencija makar 
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Šteta što Fulkruga stavih na klupu. Wirtz i Musiala u startnih 11 
Hoce li se pikati bodovi prvog dana za ove sto su se naknadno ubacili u fantasy ligu?
Danas su mi u akciji Xhaka i Rodri
.
Misclickom prije tekme stavim Rüdigera na klupu. Ma nema, ko je sretan, ni u hali nije gladan.
Wirtz.
Wirtz.
The saddest thing in life is wasted talent.
- JayCatwright
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ukljucuje li to i ove transfere? Tipa izbacim njemce ubacim svicarce i na dan kada igraju swabe vratim prvobitne?JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 11:46Pa i da ga nisi stavio na klupu mogao si to danas uraditi. Imas pravo svaki dan vrsiti izmjene i mijenjati kapitene
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Imaš brate tamo u pravilima sve objašnjeno.OldTownDistrict je napisao/la: ↑15 jun 2024, 11:49Ukljucuje li to i ove transfere? Tipa izbacim njemce ubacim svicarce i na dan kada igraju swabe vratim prvobitne?
The saddest thing in life is wasted talent.
- JayCatwright
- Kontakt:
Transfere mozes vrsiti kad zavrsi prvo kolo. Imas dva transfera za svako kolo u grupnoj fazi. Mozes i vise ali ti se oduzimaju poeni. Takodjer imas jedan Wildcard (koliko hoces tranfera) i limitless chip (sastavis ekipu bez limita na cijenu igraca, ali za samo jedno kolo, tipa u drugom kolu iskoristis, ali ti se u trecem vrati ekipa od prvog kola)OldTownDistrict je napisao/la: ↑15 jun 2024, 11:49Ukljucuje li to i ove transfere? Tipa izbacim njemce ubacim svicarce i na dan kada igraju swabe vratim prvobitne?JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 11:46Pa i da ga nisi stavio na klupu mogao si to danas uraditi. Imas pravo svaki dan vrsiti izmjene i mijenjati kapitene
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Hvala drugJayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 12:17Transfere mozes vrsiti kad zavrsi prvo kolo. Imas dva transfera za svako kolo u grupnoj fazi. Mozes i vise ali ti se oduzimaju poeni. Takodjer imas jedan Wildcard (koliko hoces tranfera) i limitless chip (sastavis ekipu bez limita na cijenu igraca, ali za samo jedno kolo, tipa u drugom kolu iskoristis, ali ti se u trecem vrati ekipa od prvog kola)OldTownDistrict je napisao/la: ↑15 jun 2024, 11:49Ukljucuje li to i ove transfere? Tipa izbacim njemce ubacim svicarce i na dan kada igraju swabe vratim prvobitne?JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 11:46
Pa i da ga nisi stavio na klupu mogao si to danas uraditi. Imas pravo svaki dan vrsiti izmjene i mijenjati kapitene
Zivio i sretno
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Ide Szoboszslai asistencija
Imam ga na fantasiju
Imam ga na fantasiju
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- muhamedhulk
- Kontakt:
Imo sve pogodjeno za predikciju i onda dadne ovaj za 3-1, izbi mi 6 b, sad samo 14 umjesto 20…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nije morao ovaj treci 
- Konigsblau
- Kontakt:
Fulio sam pa na glavnoj napisao
Mogu li sutra izbqcit Havertza ubacit Mbappea iz zamjene i stavit mu kapitensku regularno?
Mogu li sutra izbqcit Havertza ubacit Mbappea iz zamjene i stavit mu kapitensku regularno?
Wir leben dich Schalke 04!
Eto pustio sam vam dva dana, sad ja sastavljam ekipu i predikcije
Pa ce da vidimo.
Sretno svima.
Sretno svima.
Danas u akcija Dumfries, Van Dijk, Bellinghem, Alexander Arnold i Hare Kane (C) 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.