Petardaa je napisao/la: ↑22 jun 2024, 08:20
DinGospo21 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 01:09
Rajaz je napisao/la: ↑21 jun 2024, 22:07
Nadigrali svakog protivnika. Penale je imala i Francuska. I to dva u finalu.
Jesi ti realan **** ti dan glupi? Pa ne možes porediti penal koji je sviran za Francusku i nazovi penal za Argentinu, kojim su i poveli, daj nemoj zajabavat više. Haj da je samo protiv Francuske dobila smiješan penal, već i protiv Hrvatske i Holandije, Poljske, Saudijske Arabije, kad je trebalo tu je bio penal za Argentinu. Naravno VAR se nije ni koristio da što prije dadnu gol. Al džaba ja raspravljam sa tobom, tebi je samo bitno da je Argentina uzela Svjetsko nebitno kako samo da je uzela. Mozgovima poput tebe je isto tako bitno da Messi uzme zlatnu loptu iako je nije ni zaslužio, kao što je znao 2010, 2019, 2021, 2023, a i 2012 je upitno. Možeš ne igrat čitavu sezonu i onda se pojavi kontinentalno takmičenje, i recimo Argentina uzme (gdje je konkurencija nikad slabija, pritom igra za Argentinu ne igra za Boliviju), tebi bi on bio apsolutni favorit, i ja sa takvom osobom raspravljam ovde.
Isto kao sto je tebi bilo bitno da Ronaldo uzima zlatne lopte, a nije ti bilo bitno sto se nekad gledaju trofeji, a nekad samo golovi. Zavisi sta mu odgovara

A Messi je 2019 zasluzio sigurno vise nego Ronaldo ijednu svoju. Toliko je bio dominantan da je dobio nagradu i za najboljeg sportistu u godini.
Isto kao sto ti je bilo bitno da Real osvaja lige prvaka, a nije ti bilo bitno kako i nije ti bitno sto niko osim fanova Reala ne cijeni pokradene trofeje
Jesi ti pametan u tri pm, dan ti ****. Ja ni ne spominjem Ronalda, vi ste su drugom forumu raspravljali kako Messi treba dobiti Zlatnu loptu ove godine. Pa **** ti sve glupo da ti ****, ako igras u **** MLS ligi automatski ne treba ni da se polemiše da li treba, a kamo li da je dobije. Čuj nekad trofeji nekad golovi, idi umij se života ti. Šta je to Messi 2019 od trofeja uzeo bitno?, samo LaLigu, wow kakav uspjeh nevjerovatno. I onda reći da je još i zaslužio te godine više nego Ronaldo ijednu svoju, komentar na nivou maloumnika al onog pravog. Bio dominantan,

, nemoj svega ti. Ako niko osim fanova Reala ne cijeni titule u LP, zašto imaš potrebu da svako malo spomeneš Real i LP? Nebita je za takve poput tebe maloumnike koji za neuspjehe svog kluba krive Real Madrid, takvim personama je nebitno.