Zavidluk bosanski
UEFA Europa League/ Conference League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: UEFA Europa League/ Conference League 2024/25
na sta ce liciti knock out faza ove konferencijske lige, Chelsea i Fiorentina jedine "ozbiljne" ekipe
ne bi me iznenadilo da neka Olimpija ili Jagiellonia dodju do evropskog polufinala
bukvalno prosireni i usminkani intertoto kup
ne bi me iznenadilo da neka Olimpija ili Jagiellonia dodju do evropskog polufinala
bukvalno prosireni i usminkani intertoto kup
Don't believe the hype.
Liga Evrope je takmicenje samo za teske odron ekipe, sto se vidi i po igrama, rezultatima i interesovanju. Vec 3 poluvremena gledam i nijedan gol, a niti neka igra da se vrijedi gledati. Koliko je novi format dobar za ligu prvaka toliko je promasaj u ligj evrope.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Gledam eintracht ferencvaros i udje ova nasa prevara civic na poluvremenu. Naravno nista od njega do 90te minute dok nije uputio centarsut koji je zavrsio negdje u hamburgu
sve u svemu, standard.. eintracht dobar, civic los, nikakav

1946-1987
ovo što borac radi je teško za povjerovati znajući iz kakve lige dolaze, a ni u takvoj ligi nisu prvi
Zna li neko slucajno koliko bi mogle biti karte za domace u Becu za Rapid - Borac 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ocekujem prolaz Eintrachta. Jake ekipe su ostale u ovom takmicenju.
Ne bih se zacudio finalu Bilbao - Eintracht, ali Spursi su sve bacili na ovo takmicenje. Brukaju se u ligi a imaju dobru ekipu, makar za top 8.
U drugom takmicenju, Betis ide na Fiorentinu, spektaklt, dva razlicita stila fudbala. Sramota za Chelsea ako ne uzmu ovo takmicenje.
Ne bih se zacudio finalu Bilbao - Eintracht, ali Spursi su sve bacili na ovo takmicenje. Brukaju se u ligi a imaju dobru ekipu, makar za top 8.
U drugom takmicenju, Betis ide na Fiorentinu, spektaklt, dva razlicita stila fudbala. Sramota za Chelsea ako ne uzmu ovo takmicenje.
Na tri tekme rezultat otvoren tako da bi trebalo biti zanimljivo nocas. Svakako nadam se prolasku eintrachta, polufinale protiv bodo/laiza bi trebao bit laksi zalogaj. Sto se tice druge strane mi je svejedno, nek budu penali na unitedu i bilbau da se ima sta gledat do 12 

1946-1987
ovaj athletic bilbao vs rangers je po meni najzanimljiviji. Realno da budu produzeci na kraju. Peljto vrlo dobar za sad
ovo je vjerovatno penal za glasgow bio. 

- akisarajevo92
- Kontakt:
kaze srpski komentator da je Rangers ostecen za penal
Don't believe the hype.
meni se ne cini ono da je za penala. malo ga je uhvatio za dres, i instant ga je pustio, a ovaj se potom bacio , vjerovatno bi i var sudije odreagovale da je bilo potrebe. Kako god, losa reklama za proizvodjaca dresovaakisarajevo92 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:23kaze srpski komentator da je Rangers ostecen za penal

Peljto podlegao atmosferi u Bilbau. Sudi domaćinski kao u PLBIH.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Frankfurt uzasan 

Glupi kristensen, onakav zicer promasiti

1946-1987
Nije da Liverpoolu treba napadač/krilo ali bi im valjao ovaj Nico Williams 

- akisarajevo92
- Kontakt:
ECL pravo trecerazredno takmicenje, tek u polufinalu neki dvomec vrijedan gledanja, Betis - Fiorentina
ali neka, treba i takvo nesto, ja bih se prvi lozio kao da je LP kad bi moj klub igrao u ECL knock out fazi
ali neka, treba i takvo nesto, ja bih se prvi lozio kao da je LP kad bi moj klub igrao u ECL knock out fazi
Don't believe the hype.
- JayCatwright
- Kontakt:
Super je takmičenje, ko voli pravi fudbal, romantiku ovo je takmičenje za to, prođu neke ekipe do kraja koje su nam drage što imamo neke simpatije prema njima iz mlađih dana, što kroz Football Manager, FIFU, PES, nije bitno, samo treba bauštelce izbaciti iz svih takmičenja i prepustiti dodatna mjesta iz Francuske, Portugal...akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 23:19ECL pravo trecerazredno takmicenje, tek u polufinalu neki dvomec vrijedan gledanja, Betis - Fiorentina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.